Gepersonaliseerde luxe wijnflesdozen 

thewitcher

Luxe wijnflesdozen met opdruk  

De luxe wijnflesdozen kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geheel bedrukt worden in PANTONE® kleuren en in full colour. Ook kunnen de luxe wijnflesdozen met speciale druktechnieken bedrukt worden zodat de wijnflesdoos erg luxe en chique eruit komt te zien. Voorbeelden van deze speciale bedrukkingen zijn een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen gestanst wordt waardoor een reliëf ontstaat.  

5 voordelen van luxe wijnflesdozen op maat met logo  

  1. Luxe wijnflesdozen zijn de meeste exclusieve geschenkverpakkingen voor uw fles wijn, champagne of andere alcoholische drank;
  2. Luxe wijnflesdozen kunnen geheel op maat geproduceerd en bedrukt worden;
  3. Luxe wijnflesdozen worden voorzien van een inlay zodat uw exclusieve fles wijn en eventuele andere objecten passend in de doos gelegd kunnen worden;
  4. Luxe wijnflesdozen kunnen voor elk gelegenheid gebruikt worden als cadeau of geschenkverpakking; 
  5. Luxe wijnflesdozen kunnen ook snel uit voorraad geleverd worden. 

Liever direct uit voorraad bestellen?


croixmaron-detail

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde luxe wijnflesdozen met logo

De luxe wijnflesdozen kunnen in elk gewenst model geproduceerd worden. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om de luxe wijnflesdozen te produceren in een doos/deksel combinatie, een luxe magneetdoos sluiting, een luxe ladedoos of in een luxe schakeldoos. Ook kunnen wij de luxe wijnflesdozen laten voorzien van elk gewenste afwerking, bijvoorbeeld met een schild/plakkaat of een metalen schakelsluiting.  
Wijndoos-winebox-veuve-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw custom-made bedrukte luxe wijnflesdozen 12-14 weken leveren, al vanaf 500 stuks. Ook voor snelle levertijden en kleine oplages luxe wijnflesdozen hebben wij een oplossing. Vanuit voorraad kunnen wij onze luxe wijnflesdozen met een magneetsluiting al binnen 24 uur bij u afleveren.  Klik hier op een kijkje te nemen naar ons voorraadassortiment wijnflesdozen. 

COFFRET SABRAGE 3

Ecologische kartonnen wijnflesdozen met logo

Luxe wijnflesdozen kunnen geproduceerd worden van ecologische materiaalsoorten waardoor u een duurzame geschenkdoos vervaardigd. Wij produceren de luxe wijnflesdozen o.b.v. gerecycled karton omplakt met FSC® gecertificeerd papier.  

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.

Materiaal van de luxe wijnflesdozen met logo

De luxe wijnflesdozen worden geproduceerd van hoogwaardig karton/cardboard met een luxe afwerking qua materiaal. Het is gebruikelijk om de luxe wijnflesdozen te produceren van 1.200 – 2.000 grs. karton welke vervolgens beplakt wordt met een kwalitatief papiersoort en eventueel te laten voorzien van een laminaat. Ook kunnen wij het papier laten voorzien van een allover reliëf patroon, ook wel een embossed patterned paper genoemd. Hierdoor wordt de uitstraling van de luxe wijnflesdoos nog exclusiever. Ook kunnen wij uw luxe wijnflesdozen voorzien van andere materiaalafwerkingen zoals soft touch papier of fluwelen toplaag.  
siredmond
icetropez-black

Luxe wijnflesdozen met opdruk  

De luxe wijnflesdozen kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geheel bedrukt worden in PANTONE® kleuren en in full colour. Ook kunnen de luxe wijnflesdozen met speciale druktechnieken bedrukt worden zodat de wijnflesdoos erg luxe en chique eruit komt te zien. Voorbeelden van deze speciale bedrukkingen zijn een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen gestanst wordt waardoor een reliëf ontstaat.  

Gebruik van gepersonaliseerde luxe wijnflesdozen

Luxe wijnflesdozen worden veelal gebruikt om exclusieve flessen wijn, flessen champagne of om andere exclusieve dranken te verpakken. Doordat de luxe wijnflesdozen een chique uitstraling hebben en in elk gewenst formaat geproduceerd kunnen worden, zijn deze dozen voor elke exclusieve gelegenheid te gebruiken. Ook kunnen de luxe wijnflesdozen zodanig geproduceerd worden zodat er bijvoorbeeld glazen, presentje of een zwaardje in gelegd kunnen worden. De luxe wijnflesdozen zijn vaak terug te vinden in slijterijen of in webshops die exclusieve alcoholische dranken verkopen. Ook bij de aanschaf van een gloednieuwe chique auto wordt vaak een luxe wijnflesdoos inclusief inhoud cadeau gegeven aan de nieuwe berijder door de dealer. Of denk aan een gala waarbij de gasten of winnaars van een event worden bedankt met een fles champagne die in een mooie luxe wijnflesdoos is verpakt.  
icetropez-roze
SirEdmond-ladedoos-detail_(1)

Maatwerk inlays 

De luxe wijnflesdozen worden voorzien van inlays die op maat gemaakt zijn. Hierdoor past uw fles wijn of fles champagne perfect in de doos waardoor de fles niet kan schuiven. Ook kunnen wij de inlays laten voorzien van meerdere uitsparingen zodat andere objecten, naast de fles wijn, erin gelegd kunnen worden. Voorbeelden van de objecten welke erin gelegd kunnen worden zijn een flessenopener, een zwaardje, autosleutel, brochure of enkele wijnglazen/champagnecoupes.  

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) luxe wijnflesdozen nodig? Wij hebben luxe wijnflesdozen met een magneetsluiting in diverse materialen en kleuren voorraad liggen welke geschikt zijn voor 1 fles wijn of champagne. Deze luxe wijnflesdozen kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte luxe wijnflesdozen met magneetsluiting te bestellen.  
 

Luxe glans wijnflesdozen met magneetsluiting-groep

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe wijnflesdozen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

vanlinschoten-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op