Gepersonaliseerde non-woven laundry bags

Buchrnhornen

Non-woven laundry bags naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van herbruikbare laundry bags? Kies dan voor de non-woven laundry bag op maat. Deze non-woven waszakken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten en worden helemaal op maat gemaakt waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaalkleuren en kleur van het trekkoordje. Wordt de laundry bag langere tijd gebruikt voor vieze was? Dan is het mogelijk de waszak te voorzien van gaatjes zodat er voldoende zuurstof in de zakjes komt. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven laundry bags. 

5 voordelen van non-woven laundry bags op maat met logo  

  1. Non-woven laundry-bags zijn leverbaar in elk formaat, voor lingerie maar ook voor kleding;  
  2. Non-woven laundry-bags zijn zelf ook wasbaar in de wasmachine op maximaal 30 graden;  
  3. Non-woven laundry-bags worden afgesloten d.m.v. een trekkoordje, ritssluiting of klittenbandsluiting; 
  4. Non-woven laundry-bags zijn herbruikbaar en 100% recyclebaar;  
  5. Non-woven laundry-bags zijn zeer geschikt voor hotels voor het verzamelen van wasgoed van de gasten.

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Waszak-laundrybag-Harbourgrand-detail-1-

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven laundry bags 

De non-woven laundry bags worden voor verschillende doeleinden gebruikt, maar voornamelijk voor het bewaren van wasgoed alvorens deze in de wasmachine gaat. Zo zien wij dat hotels dit veel gebruiken voor het verzamelen van wasgoed van de gasten. Door de laundry bag te voorzien van een kamernummer kan dit makkelijk worden gescheiden van de andere was. Het non-woven materiaal is zelf ook wasbaar op maximaal 30 graden.  

waszakjes-laundrybags-Harbourgrand-detail-2-

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij non-woven laundry bag binnen 10-12 weken leveren. Bij deze productie van 12 weken levertijd is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken.  

waszakjes-laundrybags-Harbourgrand-detail-1-

Uitvoering van gepersonaliseerde non-woven laundry bags

De non-woven laundry bags worden meestal voorzien van een trekkoordje aan de bovenzijde, dit is mogelijk in katoen of in zacht PP materiaal. De lengte kan u hierbij zelf bepalen. De bovenzijde van de zakjes is voorzien van een tunnelkoord waar het gekozen koordje doorheen wordt gestoken. Zo kan u door het aantrekken van de koordjes de waszakjes makkelijk afsluiten. Wel zo prettig bij gebruik van vuile was. Daarnaast voorkomt u dat wasgoed uit de zak kan vallen. Zoekt u een andere oplossing voor het sluiten van de waszakjes? Het is ook mogelijk te kiezen voor een ritssluiting of klittenbandsluiting. Wilt u de waszakjes ook in de hand kunnen dragen? Kies dan voor 2 aangestikte lussen. 

Non-woven laundry bags met opdruk

Non-woven laundry bags zijn leverbaar in diverse kleuren materiaal. Hierop kan elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt. Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur op één zijde tot meerdere PANTONE® kleuren. De gebruikelijke druktechniek voor deze non-woven waszakjes is zeefdruk. Het voordeel van zeefdruk is dat de gewenste PANTONE® kleur intens en fel kan worden gedrukt. Wilt u een full colour opdruk op het non woven materiaal? Afhankelijk van uw logo wordt dit in transferdruk of sublimatiedruk gedrukt. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. De minimum oplage voor het bedrukken van de non-woven laundry bag is 500 stuks. 
Schoenenzak-shoebag-Mercurehotel-detail-
Buchrnhornen-detail

Materiaal van de non-woven laundry bags met logo 

Voor de non-woven laundry bags kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Het gebruikelijke materiaal is 100 grams non-woven. Bent u op zoek naar een luxere uitstraling of sterkere kwaliteit? Het is ook mogelijk te kiezen voor 120 grams en 150 grams non-woven. Er is keuze uit verschillende materiaalkleuren non-woven. Zoekt u naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. Non-woven is een zacht materiaal welke letterlijk staat voor ‘’niet geweven’’.  

Ecologische non-woven laundry bags met logo

Door het sterke non-woven materiaal kunnen de non-woven laundry bags vaker worden hergebruikt. Daarnaast is het non-woven materiaal 100% recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Dan is het vanaf 5.000 stuks ook mogelijk het non-woven in gerecycled materiaal te leveren.  
Waszak-laundrybag-Harbourgrand-detail-1-
Waszak-laundrybag-Harbourgrand-header-

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage non-woven laundry bags nodig? Wij leveren non-woven waszakjes direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij onbedrukte laundry bags al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte non-woven laundry bags kunnen alleen op maat worden gemaakt. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van non-woven laundry bags. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Schoenenzak-shoebag-Mercurehotel-wide-

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op