Gepersonaliseerde stropdasenveloppen  

Stropdasenvelop-tieenvelope-Pelger-voorzijde

Stropdasenveloppen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een originele cadeauverpakking voor uw stropdassen, maar tegen een lage prijs? Kies dan voor onze stropdasenvelop op maat. Wij produceren en bedrukken uw custom-made stropdasenveloppen geheel naar uw wens. Denk hierbij aan het formaat, materiaal, bedrukking en model. Zodoende heeft u een mooie beschermverpakking en geschenkverpakking voor uw stropdassen tegen een scherpe prijs. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de stropdasenvelop.  

5 voordelen van stropdasenveloppen op maat met logo 

  1. Een stropdasenvelop kan goed gebruikt worden als cadeauverpakking voor uw stropdas; 
  2. Stropdasenveloppen fungeren ook als beschermverpakking;
  3. Met een bedrukte stropdasenvelop creëert u meer naamsbekendheid voor uw winkel, webshop of kledingmerk; 
  4. Stropdasenveloppen zijn een goedkope alternatief als geschenkverpakking voor uw stropdassen; 
  5. Vanuit voorraad kunnen wij stropdasenveloppen al vanaf 100 stuks leveren binnen 24 uur, zowel onbedrukt als bedrukt met uw logo.

Liever direct uit voorraad bestellen?

Stropdasenvelop-tieenvelope-Pelger-detail1

Materiaal van de stropdasenveloppen met logo

Wij produceren onze custom-made stropdasenveloppen o.b.v. 250 grs. wit, bruin of zwart kraft papier. Het gebruik van kraft papier heeft een natuurlijke look en feel. Naast de genoemde papiersoorten kunnen wij de stropdasenveloppen ook produceren o.b.v. glans of mat gelamineerd papier. Hierdoor heeft de buitenzijde van de stropdasenvelop een glanzend of mat resultaat. Dit kan erg mooi zijn en passen bij de uitstraling van uw winkel of kledingmerk. 

Stropdasenvelop-tieenvelope-Pelger-detail2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw custom made bedrukte stropdasenveloppen al vanaf 500 stuks produceren met een levertijd van ca. 10-12 weken. Heeft u sneller of een kleine oplage stropdasenveloppen nodig? Wij kunnen stropdasenveloppen uit voorraad al binnen 24 uur leveren. Klik hier om deze stropdasenveloppen met of zonder bedrukking direct te bestellen.  

Stropdasenvelop-tieenvelope-zwart-detail1

Ecologische stropdasenveloppen met logo

Stropdasenveloppen produceren we o.b.v. FSC® gecertificeerd papier (registratienummer SCS-COC-005184). Op deze manier heeft u een ecologische duurzame stropdasverpakking. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd, ons licentienummer is FSC-C124374.  

Stropdasenveloppen met opdruk

Wij bedrukken uw stropdasenveloppen custom-made. Dit betekent dat wij een stropdasenvelop aan zowel de binnen- als de buitenzijde allover kunnen bedrukken. Doorgaans bedrukken wij onze stropdasenveloppen d.m.v. offset print in PANTONE® kleuren en in full colour. Hierdoor realiseren wij een mooi drukresultaat. Betreft de bedrukking op uw stropdasenvelop bijvoorbeeld enkel een logo of tekst? Dan kan het ook mooi zijn om het logo of de tekst te bedrukken d.m.v. zeefdruk om met een hotstamp bedrukking (foliedruk).   
VPD038-Stropdasenvelop-OpenMetStropdas-Zwart
VPD038-Stropdasenvelop-Dicht-Zwart

Gebruik van gepersonaliseerde stropdasenveloppen

Heeft u een herenmodewinkel, een bruidswinkel of een webshop voor stropdassen? Dan zijn onze stropdasenveloppen ideaal om uw stropdassen in te verpakken en mee te geven aan uw klanten. Ook kunt u onze custom-made bedrukte stropdasenveloppen gebruiken voor uw webshop om uw stropdassen in te verpakken en vervolgens in een verzenddoos of verzendenvelop naar de consument te versturen. Op deze manier blijft de stropdas mooi strak en ongekreukt in de stropdasenvelop. Het mooie van onze bedrukte stropdasenveloppen is dat uw bedrijfsnaam, kledingmerk of branding terugkomt op de stropdasverpakking. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid en daarnaast staat het professioneel om een stropdasenvelop met logo te gebruiken. Een bedrukte stropdasenvelop geeft extra attentiewaarde aan uw product en naar de klant toe.  

Uitvoeringen van gepersonaliseerde stropdasenveloppen 

De stropdasenveloppen kunnen in verschillende modellen geproduceerd worden. De twee meest voorkomende modellen zijn: 
  • Stropdasenvelop in vorm van een hoge envelop met een klep aan de bovenzijde inclusief een plakstrip om de envelop mee te sluiten; 
  • Stropdasenvelop in vorm van een brede langwerpige envelop, waarbij de (driehoekvormige) klep in een stansinkeping gestoken kan worden om de envelop mee te sluiten. Hierdoor is de stropdasenvelop makkelijk te sluiten en te openen.  
Stropdasenvelop-tieenvelope-Pelger-achterzijde
VPD038-Stropdasenvelop-Open-Zwart

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) luxe papieren stropdasenveloppen nodig? Wij hebben stropdasenveloppen gemaakt van zwart kraft papier op voorraad liggen. Deze stropdasenveloppen kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte stropdasenveloppen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van stropdasenveloppen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Stropdasenvelop-tieenvelope-Pelger-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op