Gepersonaliseerde laundry bags

Plastic laundry bags met logo

Niets is zo fijn om kleding tijdens een vakantie of verblijf te laten wassen. Zo hoeft er na thuiskomst niet direct een stapel vieze kleding weg gewassen te worden. Daarnaast is het ook handig als een wijn- of vetvlek direct behandeld kan worden. Biedt u als hotelier een wasservice aan? Dan zijn plastic laundry bags hier uitermate geschikt voor. Plastic waszakken zijn gemaakt van wit LDPE en voorzien van een trekkoord om de zak te sluiten. Deze zakken zijn te bedrukken met uw logo of een informatieve tekst. 

Bekijk hier

Waszak-laundrybag-Novotel-header-
waszakjes-laundrybags-scotchandsoda-detail-3-

Plastic beschermhoezen met logo

Bent u op zoek naar plastic beschermhoezen voor kleding? Kies dan voor onze stevige, transparante beschermhoezen. Plastic beschermhoezen zijn aan de bovenzijde voorzien van een opening voor de kledinghanger. Voor transport zijn dit de ideale hoezen om kledingstukken stofvrij, schoon en droog te houden en in op te bergen. De plastic kledinghoezen worden ook wel stomerijhoezen of LDPE-kledinghoezen genoemd.  

Bekijk hier

Katoenen laundry bags met logo

Bent u op zoek naar katoenen laundry bags bedrukt met uw logo? Wij kunnen deze op maat voor u maken en geheel afwerken naar uw wens. Katoenen laundry bags geven de ultieme luxe bij aankoop van bijvoorbeeld een paar mooie schoenen of laarzen. U plaatst de schoenen in de laundry bag, voordat u hem in de verzenddoos of tas weggeeft. Dit geeft een extra luxe gevoel en geeft extra waarde aan uw product. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje. 

Bekijk hier

Katoenenzakje-cottonpounches-Kidslaundry-header
Waszak-laundrybag-Harbourgrand-header-

Non-woven laundry bags met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van herbruikbare laundry bags? Kies dan voor de non-woven laundry bag op maat. Deze non-woven waszakken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten en worden helemaal op maat gemaakt waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaalkleuren en kleur van het trekkoordje. Wordt de laundry bag langere tijd gebruikt voor vieze was? Dan is het mogelijk de waszak te voorzien van gaatjes zodat er voldoende zuurstof in de zakjes komt. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven laundry bags.  

Bekijk hier