Gepersonaliseerde jute tassen

Jute tassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte jute tassen voor uw winkel, voor boodschappen en gewoon als shopping bag? Kies dan voor onze jute tassen op maat. Jute tassen zijn stevige herbruikbare tassen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het jute materiaal, de lussen en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de jute tassen.  

Bekijk hier

jutedraagtas-jutebags-lesmarchesMontecarlo-header-2
jucatas-jucabag-meiland-header

Juca tassen met logo

Bent u op zoek naar luxe herbruikbare ecologische tassen? Kies dan voor onze juca tassen op maat. Juca tassen zijn ecologische tote bags gemaakt van jute en katoen. Juca tassen kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het materiaal, de lussen en bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de juca tassen.  

Bekijk hier

Juco tassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte chique ecologische tassen? Kies dan voor onze juco tassen op maat. Juco tassen zijn stevige herbruikbare tassen gemaakt van katoen en jute en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het materiaal, de lussen en bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de juco tassen.  

Bekijk hier

Jucotas-Jucobag-Knokke-header