Gepersonaliseerde posterkokers

Rondekokers-roundktubes-all-1

Posterkokers naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar luxe dozen voor het veilig verpakken van posters, diploma’s of andere artikelen? Kies dan voor de posterkokers op maat gemaakt. Deze verzendkokers worden in elk gewenst formaat geproduceerd en kunnen worden afgesloten met een deksel aan de bovenzijde. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de posterkokers / verzendkokers op maat gemaakt.  

5 voordelen van posterkokers met logo

  1. Posterkokers zijn herbruikbaar door het sterke materiaal; 
  2. Posterkokers zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals posters, diploma’s landkaarten en kalenders;
  3. Posterkokers worden afgesloten d.m.v. een plastic deksel, dit zorgt er tevens voor dat het product beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf;
  4. Posterkokers kunnen op veel diverse manieren worden afgewerkt, zoals met een hotstamp of debossing; 
  5. Posterkokers zijn te omplakken met gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier; 

Rondedozen-roundboxes-Saycheesetodday-detail-1

Gebruik van gepersonaliseerde posterkokers

De verzendkokers worden met name gebruikt voor het versturen of meegeven van posters, zodat deze veilig opgerold in de koker verpakt worden en niet kunnen kreukelen. Het is ook zeer geschikt om posters in te bewaren. Verder kunt u er uiteraard ook andere producten in verpakken, versturen of meegeven, zoals landkaarten, kalenders, diploma’s en andere oprolbare producten.  

Rondekokers-roundtubes-white-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij posterkokers al vanaf 500 stuks produceren met een levertijd van ca. 10-12 weken. Zoekt u een kleinere oplage of heeft u sneller verzendkokers nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Rondedozen-roundboxes-detail-Uneven-detail1

Ecologische posterkokers met logo

De kartonnen posterkokers zijn 100% recyclebaar. Omdat de producten vaak worden bewaard in de posterkokers blijft dit product lang in gebruik en is om deze reden duurzaam te noemen. Tevens is het mogelijk de verzendkokers te omplakken met gerecycled kraft papier. Door voor deze optie te kiezen laat u uw klanten zien dat u milieubewust onderneemt. 

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.

Materiaal van de posterkokers met logo

De posterkokers worden gemaakt van bruin of wit karton. Dit karton kan worden omplakt met papier en dit papier kan goed worden bedrukt in elke gewenste kleur. Het is ook mogelijk de posterkokers af te werken met een glans- of mat laminaat. De deksel van de posterkokers is gemaakt van LDPE plastic, maar het is ook mogelijk te kiezen voor een kartonnen deksel of een custom made posterkoker waarbij de deksel van hetzelfde materiaal wordt gemaakt. Dit kan goed bij de plano geleverde kokerdozen.  
Rondekokers-roundtubes-Saycheesetoday-1
Rondekokers-roundtubes-all-3 2

Posterkokers met opdruk

De posterkokers worden geheel op maat gemaakt en zijn hierdoor ook naar wens te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo. De meest gebruikelijke druktechniek voor deze posterkokers is offset druk. Hierbij is het mogelijk de opdruk in elke PANTONE® kleur te bedrukken, maar ook een full colour / foto opdruk is een optie. De verzendkokers kunnen ook met een speciale afwerking worden afgewerkt, zoals een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen geduwd wordt waardoor een reliëf ontstaat.   

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde posterkokers

De meest gebruikelijke variant van een posterkoker is een rond model welke aan de bovenzijde kan worden afgesloten met een plastic deksel. Omdat deze dozen custom made worden geproduceerd is het ook mogelijk te kiezen voor een vierkante of triangelvormige kokerdoos, welke bijvoorbeeld geschikt zijn voor het verpakken van breekbare producten. Het voordeel van de vierkante variant is dat deze eenvoudig opgestapeld kunnen worden in uw magazijn. Heeft u liever een plano geleverde variant? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. 
Rondekokers-roundktubes-all-3
Rondekokers-roundtubes-white

Direct bestellen

Heeft u snel en/of een kleine oplage verzenddozen nodig? Wij hebben meerdere formaten en kwaliteiten direct vanuit voorraad leverbaar. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.
     

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van posterkokers. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Rondekokers-roundtubes-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op