Gepersonaliseerde juco tassen 

Jucotas-Jucobag-Knokke-header

Juco tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte chique ecologische tassen? Kies dan voor onze juco tassen op maat. Juco tassen zijn stevige herbruikbare tassen gemaakt van katoen en jute en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het materiaal, de lussen en bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de juco tassen. 

5 voordelen van juco tassen op maat met logo

  1. Juco tassen zijn ecologische herbruikbare shopper tassen vanwege het sterke materiaal en de natuurlijke vezels die zijn gebruikt voor de productie van juco tassen; 
  2. Juco tassen hebben een chique elegante uitstraling door de mooie look & feel; 
  3. Juco tassen zijn goed te bedrukken; 
  4. Juco tassen zijn ideaal als relatiegeschenk, omdat de consument de tassen hergebruikt; 
  5. Juco tassen zijn vanaf 500 stuks al custom made te produceren in onze fabriek.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Jucotas-Jucobag-Knokke-detail

Gebruik van gepersonaliseerde juco tassen

Juco tassen zijn sterke herbruikbare tassen. Door de sterkte van jute en de look van katoenen tassen hebben de juco tassen een elegante uitstraling. Juco tassen zijn perfect als relatiegeschenk of om kleding mee te geven in uw winkel. Ook worden juco tassen vaak als strandtassen gebruikt. 

Jucotas-Jucobag-Knokke-header-3

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij juco tassen vanaf 500 stuks al binnen 14-16 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, gewenste afwerking, bedrukking en uw budget. 

Jucotas-Jucobag-Knokke-detail1

Handgrepen van juco tassen  

De handgrepen van juco tassen worden doorgaans gemaakt van dikke ronde katoenen koorden (ook wel cotton padded lussen genoemd). Deze katoenen koorden zijn zacht en liggen comfortabel in de hand. De katoenen koorden zijn standaard ecru naturel, maar kunnen ook ingekleurd worden.  

Juco tassen met opdruk

Juco tassen worden bedrukt d.m.v. zeefdruk in PANTONE® kleuren. Dit betekent dat wij de juco tassen in alle denkbare kleuren kunnen bedrukken. Het is ook mogelijk om het juco materiaal volledig in te kleuren. 
Jucotas-Jucobag-Knokke-header-2
Jucotas-Jucobag-Knokke-detail

Materiaal van de juco tassen met logo

Juco tassen worden gemaakt van een mix van jute en katoen. Juco staat ook wel voor de eerste twee letters van beide materialen in het Engels (JUte & COtton). Jute is een oersterk materiaal en voelt wat ruwig aan. Katoen daarentegen voelt heel zacht aan. Door deze twee materialen te mixen ontstaat een sterke tas met body met een geheel eigen look & feel. Juco tassen zijn duurzaam omdat ze herbruikbaar zijn. Ook zijn juco tassen ecologisch omdat het materiaal van deze tassen uit natuurlijke vezels bestaan. De binnenkant van de juco tassen worden doorgaans gelamineerd zodat het materiaal aan de buitenkant van de tas geen regen doorlaat.  

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) ecologische herbruikbare tassen nodig die op juco tassen lijken? Wij hebben jute tassen in verschillende formaten en materiaalkleuren op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte als bedrukte jute tassen vanaf 50 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte jute tassen worden in onze eigen drukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Stel uw eigen jute tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw jute tassen te bestellen. 

Jucotas-Jucobag-Knokke-header-3

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Juco tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Jucotas-Jucobag-Knokke-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op