Gepersonaliseerde papieren wijnflestassen 

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainetropez-header

Papieren wijnflestassen naar wens samen te stellen

Papieren wijnflestassen zijn ideaal voor het verpakken en vervoeren van één of meerdere flessen wijn. Deze wijnflestassen worden voornamelijk door slijterijen gebruikt. Het voordeel van een papieren wijnflestas is dat u deze verpakking ook direct als geschenkverpakking kunt gebruiken. Zo worden deze wijntassen ook gebruikt bij het geven van een fles wijn als relatiegeschenk of tijdens een diplomering. De tassen zijn voorzien van een bodemversteviging waardoor de bodem niet doorzakt. De wijnflestassen zijn in verschillende uitvoeringen en afwerkingen leverbaar. Al met al een ideale reclamedrager voor uw onderneming. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

5 voordelen van papieren wijnflestassen op maat met logo

  1. Papieren wijnflestassen zijn praktisch, herbruikbaar en recyclebaar; 
  2. Papieren wijnflestassen kunnen direct als geschenkverpakking gebruikt worden; 
  3. Papieren wijnflestassen zijn al vanaf 100 stuks leverbaar; 
  4. Papieren wijnflestassen kunnen geleverd worden met een FSC® certificaat; 
  5. Papieren wijnflestassen zijn volledig naar wens samen te stellen. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Troisrivieres-detail

Gebruik van gepersonaliseerde papieren wijnflestassen

Papieren wijntassen worden niet alleen in slijterijen gebruikt om er een goede fles wijn of champagne in te verpakken. Deze tassen zijn ook ideaal te gebruiken voor het verpakken van een fles als relatiegeschenk of tijdens een diplomering. U kunt de wijntas volledig op maat laten produceren, zodat de tas perfect aansluit bij uw product. Van de kleur van het koord, de keuze van het papier tot de afwerking. Vraag ons naar de mogelijkheden.

papierenwijnflestassen-paperwinebags-printe

Levertijd met logo

Doordat wij onze eigen custom made productie hebben, kunnen wij deze tassen al binnen 10-12 weken bij u leveren. Ook kunnen we de levertijd van deze productie verkorten naar 5-6 weken d.m.v. invliegen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-rootring-detail

Uitvoering van gepersonaliseerde papieren wijnflestassen 

De papieren wijnflestassen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd en naar uw wensen worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een papieren wijnflestas met een papier gedraaid koord of een luxere variant met ingeknoopte katoenen koorden. Ook een vlakke zak zonder handgreep is mogelijk. Een wijnfleszak is op een leuke manier te sluiten d.m.v. een sluitsticker of gecombineerd met krullint. Door te spelen met de afwerkingen kunt u de tas een unieke look geven. 

Papieren wijnflestassen met opdruk

Een wijnflestas is het mooist met een leuke bedrukking. Of het nu gaat om een logo, tekst of een afbeelding, vrijwel alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een éénkleurige bedrukking in PANTONE® of een bedrukking in full colour. Daarnaast is het mogelijk om de papieren wijnflestassen te voorzien van een hotstamp (foliedruk), spot UV (glanzend laklaagje) of een debossing of embossing waarmee u een logo naar buiten of binnen drukt. Dit geeft uw wijnflestassen een luxe uitstraling. Papieren wijnflestassen zijn al vanaf 100 stuks bedrukt leverbaar in zeefdruk of digitaaldruk en vanaf 500 stuks d.m.v. offsetdruk. 
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Latelierduchampagne-detail-1
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Agco-detail-1

Materiaal van de papieren wijnflestassen met logo

Wijntassen van papier worden gemaakt van 180 grs wit of bruin kraft papier. Onbewerkt of met een mat- of glanslaminaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat wij de verschillende opties aan u kunnen tonen.  

Duurzame papieren wijnflestassen met logo

Papieren wijnflestassen zijn recyclebaar, herbruikbaar en soms al gerecycled. Wat dacht u van bruine gerecyclede papieren wijntassen of een wijntas gemaakt van FSC® gecertificeerd papier? Deze materialen passen goed bij biologische wijnen. Hiermee laat u ook zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Omdat wijnflessen over het algemeen dezelfde maatvoering hebben worden deze wijnflestassen vaak hergebruikt om een andere fles wijn in weg te geven. 
FSC-Label-NE-Promotional-1000x1000
papierenwijnflestassen-paperwinebags-printe

Direct bestellen

Heeft u snel wijnflestassen met of zonder bedrukking nodig voor een beurs of een ander evenement? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan wijntassen op voorraad welke wij snel kunnen leveren in kleine oplages. In onze eigen drukkerij bedrukken wij deze tassen doorgaans binnen 10 werkdagen maar ook een 24-uurs levering is mogelijk. Klik hier om direct uw papieren wijnflestassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van papieren wijnflestassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Bols-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op