Gepersonaliseerde cadeaubonnen 

Cadeaubonnen-RigbyPeller

Cadeaubonnen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar cadeaubonnen speciaal voor uw winkel of bedrijf? Geen probleem, wij kunnen deze op maat voor u maken en geheel naar wens samenstellen. Of het nu gaat om een papieren cadeaubon of een pasje, wij leveren beide varianten. Daarnaast kunnen wij de cadeaubon leveren in een bijpassend giftcarddoosje of een envelop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk de mogelijkheden hieronder.

5 voordelen van cadeaubonnen op maat met logo  

  1. Cadeaubonnen kunnen zowel in papier als in pasjes variant worden geproduceerd;
  2. Cadeaubonnen kunnen we op maat maken en binnen 5-6 weken leveren;
  3. Cadeaubonnen kunnen in een bijpassende cadeaubonhouder geleverd worden;
  4. Cadeaubonnen en pasjes zijn al vanaf 250 stuks te bestellen;
  5. Een cadeaubon is een leuk product om te geven en te ontvangen. 
      

Ceadeaubonnen-VtMode-2

Gebruik van gepersonaliseerde cadeaubonnen

Cadeaubonnen worden voornamelijk gebruikt als tegoedbon voor bijvoorbeeld winkels of restaurants. U kunt kiezen voor een papieren cadeaubon waar u het tegoed op schrijft, maar ook voor een giftcard. Hier kunt u een tegoed op zetten door middel van uw kassasysteem. U kunt de pas voorzien van een unieke code, zodat deze gemakkelijk te scannen is aan de kassa. Daarnaast kunt u ook een unieke code drukken, zodat mensen thuis op internet hun tegoed kunnen inzien of uitgeven.  

Giftcards-FFpackaging-matt

Levertijd met logo

Doordat wij onze eigen productie hebben, kunnen wij deze cadeaubonnen afhankelijk van uw keuze binnen 12 werkdagen of 5-6 weken leveren. Op deze manier heeft u een pasje of cadeaubon die precies naar uw wens is afgewerkt. Heeft u liever een cadeaubon met daarbij een passende doos of houder, dan is de levertijd 10-12 weken. Heeft u sneller cadeaubonnen nodig of de giftcardhouders? Neem een kijkje op onze webshop voor ons uitgebreide assortiment.  

Giftcards-all-header

Uitvoering van gepersonaliseerde cadeaubonnen

Plastic giftcards kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een magneetstrip of een QR-code. De pasjes worden gemaakt in een standaardformaat van 85,6 x 54 mm. Dit is een formaat welke perfect in een portemonnee of pasjeshouder past. De papieren cadeaubonnen kunnen in elk formaat worden geproduceerd. Daarbij kunnen we een passende envelop leveren. Wij kunnen zowel de papieren als de plastic cadeaubonnen voorzien van een passend omdoosje of een giftcardhouder.  

Cadeaubonnen met opdruk  

Cadeaubonnen kunnen bedrukt worden in elk gewenst ontwerp of afwerking. Dit kan zowel voor de plastic pasjes als voor de papieren cadeaubonnen. De plastic pasjes worden bedrukte door middel van offsetdruk, deze ontwerpen worden altijd in full colour gedrukt. Dit kan zowel uw logo zijn of een afbeelding in meerdere kleuren. De papieren cadeaubonnen kunnen in offsetdruk of zeefdruk worden gedrukt. Dit kan zowel in een PANTONE® kleur als in een full colour afbeelding. Daarnaast kunt u de bon extra luxe afwerken door bijvoorbeeld te kiezen voor een hotstamp. Dit geeft een chique uitstraling aan de cadeaubon.  
Ceadeaubonnen-VtMode
cadeaubonnen-bijouterieMonique-detail

Materiaal van cadeaubonnen met logo

De plastic giftcards kunnen van verschillende afwerkingen worden voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een dikkere variant, welke sterker is dan een bankpasje. Deze pasjes zijn 0.76 micron plastic gemaakt. Daarnaast kunt u de pas afwerken met bijvoorbeeld een glans of mat laminaat of een speciale SPOT UV. U kunt de pasjes ook voorzien van een schrijfvlak voor een persoonlijke boodschap of een kraslaagje met daaronder een unieke code.
De papieren cadeaubonnen kunnen worden gemaakt in elke papierkleur en meerdere papierkwaliteiten. Wij raden u aan om voor een dikkere papiersoort te kiezen, zodat de cadeaubon niet snel kreukt en luxueus aanvoelt. 

Duurzame cadeaubonnen met logo

De giftcards zijn duurzaam te noemen omdat deze hergebruikt kunnen worden. Wanneer de pas wordt ingeleverd en het tegoed wordt uitgekeerd, kunt u de pas hergebruiken en opnieuw inscannen met een nieuw tegoed. De papieren cadeaubonnen kunnen worden gemaakt van gerecycled kraft of FSC® gecertificeerd papier, hiermee houdt u rekening met het milieu.  
Giftcards-FFpackaging-hout-CMYkwit

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van cadeaubonnen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Giftcards-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op