Gepersonaliseerde verzenddozen 

verzenddozen-shippingboxes-all-header

Verzenddozen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een verzenddoos welke precies passend is op uw product, kijk dan eens naar onze op maat gemaakte verzenddozen. Wij kunnen deze helemaal aanpassen naar u wens. Niet alleen qua formaat is alles mogelijk, maar ook qua materiaal, bedrukking en afwerking. Doordat de online verkoop steeds een grotere rol gaat spelen, wordt het gebruik van de verzenddoos steeds belangrijker. De verzenddoos is een ideale manier om uw product in te versturen en te beschermen. U kunt deze voorzien van uw eigen logo of ontwerp, waardoor deze perfect aansluit bij uw merk of bedrijf. Een ideale marketingstool! Neem hieronder een kijkje naar de verschillende mogelijkheden en zie wat het beste bij u past.   

5 voordelen van verzenddozen op maat met logo

  1. Een verzenddoos beschermt uw product en zorgt dat dit netjes aankomt; 
  2. Een verzenddoos is een ideale manier om uw product te verpakken en te voorzien van reclame; 
  3. Wij kunnen verzenddozen in ieder formaat maken; 
  4. Wij kunnen bedrukte verzenddozen al binnen 24 uur leveren;  
  5. Een verzenddoos is perfect aan te passen op uw product en kunt u naar wens bedrukken; 

Liever direct uit voorraad bestellen?


verzenddozen-shippingboxes-luflabel

Gebruik van gepersonaliseerde verzenddozen

De verzendozen kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld een postdoosje welke door de brievenbus past, een grotere doos voor bijvoorbeeld kleding of schoenen. U kunt de doos aanpassen naar het door u gewenste formaat, waardoor deze voor elk product geschikt is. Het materiaal is sterk en beschermd daardoor uw product. U kunt de doos voorzien van opvulmateriaal, zodat u één formaat verzenddoos kunt gebruiken voor meerder producten. U kunt het type doos welke u kiest aanpassen op het gebruik van de doos. Verzend u vele pakketten op één dag? Kies dan voor een doos met weinig handeling. Verzend u wat minder dozen, neem dan een doos met wat meer handeling, maar een prijs welke bij u past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.  

vanilia-detail

Levertijd met logo

Wij hebben onze eigen custom made productie voor verzenddozen. Op deze manier kunnen wij u een perfecte service bieden. U kunt de doos geheel naar wens bij ons laten produceren. Denk bijvoorbeeld aan formaat, materiaal, dikte van het karton, afwerking en bedrukking, u kunt dit zelf uitkiezen. De op maat gemaakte verzenddozen kunnen wij vanaf 500 stuks binnen 10-12 weken bij u leveren. Eerder nodig? Geen probleem, wij kunnen de levertijd door middel van invliegen verkorten naar 5-6 weken. Heeft u de dozen sneller nodig? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide voorraad. Wij kunnen deze dozen al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u leveren.

verzenddozen-shippingboxes-Zilton

Duurzame verzenddozen met logo

Het karton dat wij gebruiken voor de productie van verzenddozen is gemaakt van gerecycled papier. Wij willen hiermee zoveel mogelijk bijdragen aan het milieu, zonder dat dit in look of kwaliteit direct zichtbaar is. U kunt er als klant voor kiezen om de verzenddozen minder belastend te maken voor het milieu en milieubewuste keuzes te maken. Een verzendoos bestaat op de plakstrippen na voor 100% uit papier en kan daarom geheel gerecycled worden na het verwijderen van de plakstrip.  

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.

verzenddozen-shippingboxes-festivalvuurwerk-detail

Verzenddozen met opdruk

De verzenddozen kunnen op meerdere manieren worden bedrukt. Wij doen dit door middel van zeefdruk of offset druk. Zeefdruk wordt veelal gebruikt wanneer er een logo of ontwerp in 1 kleur op 1 zijde mag worden gedrukt. Op deze manier wordt er een volle kleur gedrukt. Wanneer er een kleur all over mag worden gedrukt, of bijvoorbeeld een Full Colour afbeelding, wordt er in offset gedrukt. Dit is een van de meest gebruikte druktechnieken. Met de offset druktechniek wordt er super scherp gedrukt en kunnen wij elke afbeelding bedrukken. Dit kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde van de verzenddoos.  

Naast Pantone® kleuren of een Full Colour afbeelding is het ook mogelijk om de doos te voorzien van een luxe afwerking op drukgebied. Denk bijvoorbeeld aan een hotstamp. Dit is een glanzende folie laag, dit is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Het geeft uw verzenddoos een luxe uitstraling en onderscheidt de doos van de rest. Het is ook mogelijk om de doos de voorzien van een SPOT UV laag op uw logo. Dit is een glanzende doorzichtige laag, welke uw logo er uit laat springen.  

Materiaal van de verzenddozen met logo

Een verzenddoos is gemaakt van golfkarton. Golfkarton bestaat uit een golvend karton welke aan de boven- en onderzijde tegen een rechte laag papier wordt gelijmd. Op deze manier krijgt u een sterk materiaal, welke uw product beschermd. De keuzes in materiaal voor een verzenddoos zijn erg groot, u kunt dit aanpassen aan uw product. Heeft u een relatief licht product, dan is een enkele laag golfkarton prima. Heeft u een wat zwaarder product, dan kunt u kiezen voor 2 of zelfs 3-laags golfkarton. Ook zijn er verschillende soorten golven beschikbaar, bijvoorbeeld een golf welke dicht op elkaar ligt, of een golf welke wat verder uit elkaar staat. Wij zullen u hierin adviseren om tot een mooi eindproduct te komen. De boven- en onderlaag van het golfkarton kunt u beplakken met zowel bruin, zwart of wit papier. Wanneer u kiest voor wit papier, kunnen wij deze all-over bedrukken in uw Pantone® kleur. Dit geeft de doos een unieke look. Wij kunnen de doos voorzien van een vernis, welke de kleur en het papier extra zal beschermen. U kunt ook kiezen voor een mat- of glans laminaat. Dit kan zowel aan de binnen- en buitenzijde van de doos en geeft de doos een luxe uitstraling.  
U kunt de doos ook laten produceren in recycled of FSC® papier, op deze manier kunt u een milieubewuste keuze maken. FF-Packaging is FSC® gecertificeerd en zullen de doos voorzien van een FSC® nummer. Hiermee kunt u aantonen dat uw verzenddoos is verpakt in een minder milieubelastende verpakking en dat u een milieubewuste keuze maakt.
verzenddozen-shippingboxes-NZA-detail1
verzenddozen-shippingboxes-luflabel

Uitvoering van gepersonaliseerde verzenddozen

Om het voor onze klanten zo gemakkelijk te houden hebben wij een 7-tal modellen gekozen welke wij standaard kunnen voeren. Wij kunnen elke stijl en uitvoering maken, maar vaak zien klanten door de bomen het bos niet meer. Voor het produceren van verschillende modellen verzenddozen is er een Europese organisatie opgericht, FEFCO (Federation of Corrugated Board Manufactures). FEFCO voert een universeel systeem waarin alle standaard doostypen staan beschreven. Veel van de kartonnen verpakkingen hebben een FEFCO nummer. Een aantal van onze standaard modellen zijn voorzien van een FEFCO nummer. Hieronder worden de 7 modellen verder toegelicht, neem een kijkje om te zien welke het best bij u aansluit.   


Model 1 - Express verzenddoos - FEFCO 0427

Dit model is een van de meest voorkomende dozen. Dit model kunnen wij in elk formaat voor u produceren. Denk hierbij aan een brievenbusformaat, maar ook een doos voor een grote winterjas. Dit type doos wordt daarnaast ook veel gebruikt als foodbox voor afhaal- of cateringbedrijven. Het model wordt plano aangeleverd en moet in elkaar worden gevouwen. Aan de voorzijde sluit deze door middel van twee kleppen. Om de doos helemaal af te sluiten zou u een etiket met uw logo kunnen gebruiken en deze vast te plakken op de klep.  

Model 2 - Luxe express verzenddoos - FEFCO 0429 

De luxe express verzenddoos is een type welke zoals de naam al doet vermoeden, erg lijkt op model 1. De vouwwijze is hetzelfde en ook deze verzenddoos is in elk formaat te produceren. De doos is voorzien van 2 permanente plakstrippen en een perforatielijn op de klep. Dit maakt dat u geen extra sticker op de klep hoeft te plakken om te doos af te sluiten. Daarnaast is deze verzenddoos erg geschikt voor retourzendingen door de dubbele plakstrip. Dit maakt deze doos erg klantvriendelijk en servicegericht.      
Verzenddoos-ETQ-Model2
verzenddozen-shippingboxes-quartier

Model 3 - Amerikaanse vouwdoos - FEFCO 0201 

De Amerikaanse vouwdoos is een van de meest simpele verzenddozen. Deze is erg geschikt voor grotere verpakkingen, maar bijvoorbeeld ook voor het verzenden van schoenendozen. Doordat er zo min mogelijk extra materiaal gebruikt wordt, is dit een van de voordeligste opties voor een verzenddoos. U dient de doos wel dicht te maken met tape. Dit kunnen wij leveren vanaf 36 rollen in zowel wit, transparant of papieren tape.  

Model 4 - Postdoosje

Dit model is een doosje welke erg geschikt is voor een brievenbusdoosje. We kunnen deze leveren in elk formaat, maar hij komt het beste uit de verf bij het gebruik van een brievenbusformaat. Een perfect doosje voor het versturen van kleine producten. Hiermee houdt u de verzendkosten zo laag mogelijk. Het doosje wordt aan beide zijden voorzien van een ‘easy top flap’. Dit is een extra klepje welke in de zijkant wordt geschoven. Op deze manier zit het doosje goed dicht en hoeft u geen extra tape of etiket te gebruiken om het doosje af te sluiten.  

brievenbusdoosjes_shippingboxes_boeketenco-2
Model5-verzenddoos-intersport

Model 5 – Autolock verzenddoos

De autolock verzenddoos is een ideale doos om bijvoorbeeld schoenen in te verzenden. Wij kunnen deze precies passend maken op uw product. Door de autolock bodem is de doos gemakkelijk te vouwen. De doos kan in één handomdraai worden opgezet en is gelijk klaar om gevuld te worden. De ‘easy top flap’ aan de bovenzijde maakt de doos vast en de doos is direct klaar voor verzending. Dit is een perfecte doos wanneer u veel pakketten in pakt en zo min mogelijk tijd kwijt wil zijn aan de handeling.  

Model 6 - Luxe autolock verzenddoos - FEFCO 0701 

Dit model is een verzenddoos welke net als model 5 is voorzien van een autolock. Dit model is in plaats van een ‘easy top flap’ voorzien van een klep over de gehele bovenzijde. Deze klep is voorzien van een dubbele plakstrip en een perforatiestrip. Dit maakt de doos geschikt voor retourzendingen. U kunt er ook voor kiezen om de doos te voorzien van slechts één strip.  

verzenddozen-shippingboxes-NZA
RiverWoods-open-Model7

Model 7 - Luxe autolock verzenddoos met Easy Top

Dit type verzenddoos is een doos welke lijkt op model 6, maar is voorzien van een easy top aan de bovenzijde. Dit zijn twee kleppen welke als het ware over elkaar heen vallen. Dit maakt de doos extra diefstal proof. Op beide kleppen kan een plaktrip worden bevestigd, zodat ook deze doos geschikt is voor retourzendingen. De doos is voorzien van een autolock bodem, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is.

Direct verzenddozen bestellen 

Wij hebben een ruim assortiment verzenddozen in onze voorraad. We hebben verschillende formaten, van een klein doosje van 22 cm. breed tot een grote pakketdoos met een breedte van 61 cm. Dit hebben wij in verschillende kleuren voor u op voorraad, zowel in bruin, wit als zwart. Daarnaast hebben we ook een heel aantal brievenbusdoosjes op voorraad, in wel 8 verschillende kleuren! Al deze verzenddozen kunnen wij bedrukken met uw logo in zowel zeefdruk als in digitale druk. Dit houdt in dat u de doos kunt voorzien van uw logo, maar ook een CMYK afbeelding op de bovenzijde. Wij kunnen deze dozen al binnen 24 uur bij u leveren. Heeft u een kleine oplage nodig? Geen probleem, u kunt deze dozen al vanaf 25 stuks bestellen.  

Verzenddoos-Confetti-dicht

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van verzenddozen . Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

verzenddozen-shippingboxes-theoscietyshop2

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op