Gepersonaliseerde non-woven spiderbags

Denham-SpiderBag

Non-woven spiderbags naar wens samen te stellen

Non-woven spiderbags worden bedrukt d.m.v. zeefdruk. Het is mogelijk om de non-woven spiderbags te voorzien van een bedrukking in 1 of 2 kleuren. Het mooiste is om de non-woven spiderbags te bedrukken in een allover repeterende druk, bijvoorbeeld met het logo van een kledingmerk. Op deze manier geeft u extra attentiewaarde aan de verpakkingen en de branding van uw merk of bedrijf.  

5 voordelen van non-woven spiderbags op maat met logo

  1. Non-woven spiderbags zijn perfect om te gebruiken als cadeauverpakking of als beschermhoezen voor uw kledingstukken; 
  2. Spiderbags zijn doorzichtig net als spinnenwebben; 
  3. Spiderbags voelen fijn en zacht aan; 
  4. Spiderbags zijn gemaakt van deels gerecycled non-woven materiaal en zijn 100% recyclebaar; 
  5. Non-woven spiderbags geven extra attentiewaarde aan uw verpakking en kledingmerk. 

spidertas-spiderbag-Denham-2

Non-woven spiderbags met opdruk

Non-woven spiderbags worden bedrukt d.m.v. zeefdruk. Het is mogelijk om de non-woven spiderbags te voorzien van een bedrukking in 1 of 2 kleuren. Het mooiste is om de non-woven spiderbags te bedrukken in een allover repeterende druk, bijvoorbeeld met het logo van een kledingmerk. Op deze manier geeft u extra attentiewaarde aan de verpakkingen en de branding van uw merk of bedrijf.  
spiderbag-Santoni-detail-3

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw custom-made bedrukte non-woven spiderbags vanaf 10.000 stuks produceren met een levertijd van ca. 12 weken.  

spiderbag-Santoni-detail-1

Uitvoering van gepersonaliseerde non-woven spiderbags  

Non-woven spiderbags produceren wij in alle denkbare formaten. Alle non-woven spiderbags hebben één opening aan de bovenzijde van de hoes. Hierdoor is het eenvoudig om een kledingstuk op te vouwen en vervolgens in de spiderbag te stoppen. De zijkanten van de spiderbag zijn dichtgeseald. 

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven spiderbags

De non-woven spiderbags worden doorgaans gebruikt als cadeauverpakking en als beschermhoes voor kledingstukken. De meeste kledingmerken en winkeliers gebruiken de non-woven spiderbags om bijvoorbeeld jeans, overhemden, truien en shirts in te stoppen. Vervolgens worden de verpakte kledingstukken bijvoorbeeld in een luxe papieren tas gelegd en meegegeven aan de consument. Ook worden de spidebags vaak gebruikt om kleding in te verpakken welk vervolgens in een webshop verzenddoos wordt gestoken en daarna op transport gaat naar de klant. De non-woven spiderbags geven een extra luxe dimensie aan uw kledingmerk of webshopverpakking. Bij het uitpakken van een webshopbestelling ervaart de consument de unboxing experience als postitief wanneer een non-woven spiderbags om de kledingstukken heen verpakt is.  
spiderbag-FFpackaging3
spiderbag-FFpackaging-detail

Materiaal van non-woven spiderbags met logo

De non-woven spiderbags worden gemaakt van ca. 60 grs. wit non-woven materiaal. Door de lichte grammage die wij hiervoor gebruiken kan je enigszins door het materiaal heen kijken en zien wat voor kledingstuk er in de spiderbag zit. Dit verklaart ook de naam “spiderbag” van deze verpakking. Net als een spinnenweg kan je er doorheen kijken. De structuur van het fijne en zachte non-woven materiaal versterkt deze vergelijking.  

Ecologische non-woven spiderbags met logo

Non-woven spiderbags worden gemaakt van deels gerecycled non-woven materiaal. De spiderbags kunnen hergebruikt worden als beschermhoes en zijn 100% recyclebaar. Op deze manier zijn spiderbags duurzame verpakkingen. 
spiderbag-santoni

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van non-woven spiderbags . Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Denham-SpiderBag-Detail-rect

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op