Gepersonaliseerde hangtags

Hangtags-pleasurements-header

Hangtags naar wens samen te stellen

Bent u op zoek hangtags, manilla labels, hanglabels, manilla tags, prijskaarten, kledinglabels of aanhangkaartjes? Kies dan voor onze bedrukte hangtags op maat. Hangtags zijn vierkante of rechthoekige kaartjes met een gaatje erin waar gemakkelijk een touwtje doorheen kan om aan een product of kledingstuk te bevestigen. Ideaal om uw prijzen of reclame op te bedrukken. De hangtags kunnen wij geheel naar wens produceren en bedrukken. Denk hierbij aan het formaat, kleur materiaal, model en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van het bedrukken van hangtags.  

5 voordelen van hangtags op maat met logo 

 1. Bedrukte hangtags zijn gemakkelijk te bevestigen aan kledingstukken, tassen, bloemen, kaarsen of andere producten;
 2. Door gebruik te maken van bedrukte hangtags communiceert u snel en opvallend uw boodschap;
 3. Bedrukte hangtags zijn ideaal om te gebruiken voor SALE periodes;
 4. Bedrukte hangtags kunnen snel bedrukt en geleverd worden;
 5. Bedrukte hangtags zijn in verschillende duurzame ecologische materialen beschikbaar. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Hangtags-homestock-detail

Gebruik van gepersonaliseerde hangtags

Wilt u graag prijzen, maten, logo/merk, SALE, sustainable boodschap of een wensboodschap communiceren op uw kleding, tassen of andere producten? Maak dan efficiënt gebruik van bedrukte hangtags. Hangtags (ook wel aanhangkaartjes, prijskaartjes, ophanglabels, Manilla labels/tags of hanglabels genoemd) zijn gemakkelijk te gebruiken als reclame of communicatie op uw producten. Dagelijks hebben wij hier mee te maken. Kijk eens rond in een winkel en u ziet op tal van producten een hangtag hangen. Doordat bedrukte hangtags al een desbetreffende boodschap bevatten, hoeft u niet nog eens met de hand een boodschap op te schrijven. Ook zijn hangtags makkelijk te bevestigen door het touwtje die u door het gaatje kunt binden.   

Hangtags-merrychristmas-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte hangtags al vanaf 500 stuks produceren in elk gewenst formaat/model/afwerking/bedrukking met een levertijd van ca. 5 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij vanuit voorraad onbedrukte hangtags snel leveren vanaf 100 stuks. Klik hier om direct uw onbedrukte hangtags te bestellen.   

Hangtags-pleasurements-detail2

Afwerkingen van hangtags met logo

Hangtags kunnen in verschillende modellen afgewerkt worden. Zo kunt u kiezen voor een vierkante label, maar ook voor een rechthoekige label al dan niet met twee schuine hoekjes aan de bovenzijde. Standaard voorzien wij onze hangtags van een gaatje (diameter door u te bepalen) waardoor u gemakkelijk een touwtje heen kunt doen. Om het gaatje kunnen wij nog een ring plaatsen als u dat mooi vindt. Ook kunnen wij uw bedrukte hangtags inclusief een touwtje of koordje leveren.    

Hangtags met opdruk  

Hangtags zijn makkelijk te bedrukken met uw eigen tekst, design, prijzen of merk. Wij bedrukken hangtags (manilla labels) en laten de kaartjes voorzien van een gaatje. Door gebruik te maken van bedrukte hangtags kunt u deze aanhangkaartjes gemakkelijk en snel gebruiken voor uw kleding of andere producten. U verliest geen tijd, door bijvoorbeeld zelf iets op de hangtags te moeten schrijven, omdat deze al bedrukt zijn. Wij bedrukken hangtags d.m.v. offset print of digital print, afhankelijk van de oplage en het artwork. Op deze manier kunnen wij uw bedrukte hangtags zowel in PANTONE® kleuren als in Full Colour drukken. Zowel de voorkant als de achterkant van de hangtags zijn te bedrukken. Wij adviseren u graag op welke manier uw hangtags bedrukt kunnen worden.  
Hangtags-bendorf-blauw
Hangtags-merrychristmas

Materiaal van de hangtags met logo

Wij produceren uw bedrukte hangtags in verschillende materialen. De dikte van het materiaal ligt tussen de 200 en 400 grs. papier. Hieronder een opsomming van de meest gebruikte materialen voor hangtags en ophanglabels:
 • Hangtags gemaakt van gerecycled bruin kraft papier;
 • Hangtags gemaakt van wit of bruin kraft papier;
 • Hangtags gemaakt van wit gecoat papier;
 • Hangtags gemaakt van FSC® gecertificeerd papier;
 • Hangtags gemaakt van houtvrij MC papier (mat of glanzend);
 • Hangtags gemaakt van ZEROTREE® papier;
 • Hangtags gemaakt van gelamineerd papier. 

Ecologische hangtags met logo

Wij kunnen uw bedrukte hangtags produceren o.b.v. duurzaam ecologisch materiaal. Zo produceren wij bedrukte hangtags gemaakt van ZEROTREE® papier, gerecycled kraft papier of van FSC® gecertificeerd papier. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd en ons FSC® registratienummer is C124374. Papieren hangtags zonder laminaat zijn 100% recyclebaar.    
Hangtags-bendorf
Hangtags-homestock

Direct bestellen  

Heeft u snel (een kleine oplage) onbedrukte hangtags nodig? Wij hebben diverse modellen hangtags/manilla labels op voorraad liggen en zijn direct leverbaar al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte hangtags, prijslabels en ophangkaartjes te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hangtags. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Hangtags-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op