Gepersonaliseerde budget papieren tassen 

Papierentas-paperbag-Intersport-1200

Budget papieren tassen naar wens samen te stellen

Wilt u goedkope papieren tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor budget papieren tassen met platte lussen. Budget papieren tassen zijn de goedkoopste tassen in ons assortiment. U kunt uw budget papieren tassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas of de kleur van de papieren lussen. Daarnaast is het mogelijk om deze budget papieren tassen volledig in full colour te bedrukken. 

5 tips voor van budget papieren tassen met logo  

  1. Bepaal waar u de budget papieren tassen voor gaat gebruiken;
  2. Zorg dat uw boodschap goed tot zijn recht komt op uw budget papieren tassen;
  3. Zorg ervoor dat de tas het gewicht van uw product kan dragen;
  4. Wilt u duurzaamheid uitstralen? Kies dan voor bruin kraft papier of FSC® gecertificeerd kraft papier;
  5. Deze papieren tassen zijn recyclebaar en kunt u bij het oud papier deponeren.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Papierentas-paperbag-all-1

Budget papieren tassen met opdruk

Budget papieren tassen zijn in PANTONE® kleuren of in full colour te bedrukken. Van een éénvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een volledige bedrukking in full colour. Afhankelijk van de bedrukking worden de budget papieren tassen gedrukt d.m.v. offsetdruk of flexodruk. 
Papierentas-paperbag-jaykira-detail-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij budget papieren tassen al binnen 4-8 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal.  

De budget papieren tassen worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de tassen volledig te bedrukken. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat van de tassen en de kleur van de lussen bepalen. Vanuit deze productie kunt u de budget papieren tassen ook laten maken van FSC® gecertificeerd papier. 
BudgetPapierenTassen-lus

Lussen van budget papieren tassen 

De papieren lussen worden standaard in dezelfde kleur als de tassen geleverd. Kiest u voor gekleurde lussen dan heeft u de keuze uit diverse standaardkleuren. Vanaf 5.000 stuks is het zelfs mogelijk een kleur naar wens te bepalen.   

Ecologische budget papieren tassen met logo

Budget papieren tassen worden gemaakt van onbewerkt wit of bruin gerecycled kraft papier. Budget papieren tassen hebben hierdoor een ecologische look en feel en zijn volledig recyclebaar. Doordat budget papieren tassen gemaakt kunnen worden van gerecycled kraft papier en het materiaal van deze tassen recyclebaar is, vallen de budget papieren tassen onder duurzame papieren tassen.  
Papierentas-paperbag-Flake-1
FSC-Label-NE-Promotional-1000x1000

Budget papieren tassen van FSC® gecertificeerd papier 

Budget papieren tassen kunnen wij maken van FSC® gecertificeerd papier. Hiermee steunt u de verantwoorde bosbouw. De organisatie “Forest Stewardship Council®” kortweg FSC®, ziet erop toe en garandeert dat het hout waaruit het papier vervaardigd wordt, uit verantwoorde en duurzame bosbouw komt. Dit betekent ook dat alle ecologische, economische en sociale aspecten van de bosbouw in een verantwoord evenwicht moeten staan in relatie tot mens en dier die van het bos afhankelijk zijn. Alle partijen in de handelsketen moeten FSC® gecertificeerd zijn. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184). 

Direct bestellen  

Heeft u snel een kleine oplage budget papieren tassen nodig? Wij hebben budget papieren tassen in de meest voorkomende formaten en kleuren op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte budget papieren tassen vanaf 100 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte budget papieren tassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Met onze digitale printers kunnen wij uw budget papieren tassen zelfs in full colour printen! Stel uw budget papieren tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling.

papier-header2x

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van budget papieren tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Papierentas-paperbag-all-1

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op