Gepersonaliseerde kassabonhouders

kassabonhouders-receiptholder-denham-header

Kassabonhouders naar wens samen te stellen

Wilt u een kassabon in een mooi bewaarmapje aan uw klant meegeven? Kies dan voor onze luxe kassabonhouders. Met dit product beschermt u niet alleen de kassabon, maar hiermee zorgt ook voor naamsbekendheid en een professionele uitstraling van uw merk of winkel. Deze kassabonhouders zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en kwaliteiten en kunnen helemaal naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de houder, de dikte van het materiaal en de opdruk. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk kassabonhouder? Kies dan voor een kassabonhouder gemaakt van gerecycled kraft of FSC® gecertificeerd papier. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe papieren kassabonhouder. 

5 voordelen van kassabonhouders op maat met logo

  1. Kassabonhouders kunnen helemaal op maat worden gemaakt; 
  2. Kassabonhouders zijn volledig recyclebaar en ook leverbaar in gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier; 
  3. Kassabonhouders kunnen geheel worden bedrukt, van een eenvoudig logo op 1 zijde tot en met een foto opdruk; 
  4. Kassabonhouders zijn geschikt voor kassabonnen en cadeaukaarten; 
  5. Kassabonhouders worden jarenlang gebruikt en verhoogt de kans op een toekomstige aankoop. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Ga naar webshop

kassabonhouders-receiptholder-loropiana-detail

Afwerking van gepersonaliseerde kassabonhouders 

Zoals aangegeven kunnen de kassabonhouders in elk gewenst formaat worden geproduceerd. Kiest u voor een bewaarmapje met 1 vakje, 2 vakjes of niet u een kassabon aan de kassabonhouder? Door de dikte en de afwerking van het papier kunt u zelf bepalen wat de uitstraling van de kassabonhouder moet zijn.  
kassabonhouders-receiptholder-polo-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte kassabonhouder binnen 10-12 weken leveren. Dit kan al vanaf 500 stuks. Zoekt u een kleinere oplage of heeft u sneller een kassabonhouder nodig? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden.
kassabonhouders-receiptholder-nero

Materiaal van de kassabonhouders met logo

Kassabonhouders zijn 100% recyclebaar en hierdoor duurzaam te noemen. Verkoopt u ecologische producten in uw winkel of webshop en zoekt u hier een passende kassabonhouder bij? Kies dan voor gerecyclede papieren bonhouders of mapjes gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. Door de kassabonhouders te bedrukken met het recycled of FSC® logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. 
kassabonhouders-receiptholder-printme-bruin

Kassabonhouders met opdruk 

Kassabonhouders bedrukken we met uw eigen logo of ontwerp. Dat kan al vanaf 500 stuks met een levertijd van 10 – 12 weken. Deze houders kunnen in elk gewenst formaat gemaakt en bedrukt worden waardoor deze perfect aansluiten bij uw winkel. De kassabonhouders zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering worden de houders vaak gedrukt door middel van offsetdruk. Hierbij is een volledige of aflopende bedrukking geen enkel probleem. Ook kunnen wij de bedrukte kassabonhouders afwerken met speciale effecten zoals een hotstamp (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen gedrukt wordt waardoor een reliëf ontstaat.

Gebruik van gepersonaliseerde kassabonhouders

Een kassabon is niet alleen een bewijs van betaling, maar ook een nette manier om uw merk of winkel nog eens extra onder de aandacht te brengen. Garantiebewijzen worden vaak door klanten bewaard. Een kassabon zonder bewaarmapje gaat al snel verloren of raakt snel zoek. Door een kassabon in een kassabonhouder te stoppen bewaart uw klant de kassabon op een veilige plaats. Zelfs als de garantie is van een product is verstreken wordt de kassabon niet snel weggegooid. Dit geeft uw bedrijf extra attentiewaarde waardoor een klant na verlies, beschadiging of vervanging van het product vaak weer bij u terecht komt voor een nieuwe aankoop.  
kassabonhouders-receiptholder-denham-detail
kassabonhouders-receiptholder-voorraad

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) kassabonhouders nodig? Bekijk onze webshop voor alternatieve producten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze producten kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Bekijk onze webshop hier. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kassabonhouders. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

kassabonhouders-receiptholder-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op