Gepersonaliseerde non woven tassen

Luxe non-woven shoppers met logo

Bent u op zoek naar luxe herbruikbare tassen voor uw winkel? Kies dan voor onze luxe non-woven shoppers op maat. Luxe non-woven shoppers hebben een chique uitstraling, zijn duurzame en kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, vorm van de tas, het materiaal, de lussen, een insteekvakje en de bedrukking. Ook kunnen luxe non-woven shoppers voorzien worden van een crocostructuur, slangenstructuur of van ecologisch gerecycled kraft papier. Op deze manier geeft u uw tas een chique uitstraling. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe non-woven shoppers.  

Bekijk hier

nonwovenshopper-Libris-2
Nonwoventassen-nonwovenbags-PMElegend

Non-woven tassen met logo

Bent u op zoek naar een stevige tas welke lang mee gaat? Kies dan voor non-woven tassen. Non-woven tassen zijn ideaal voor langdurig gebruik. Daarnaast hebben de tassen een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Deze tassen kunnen in verschillende materiaalkleuren worden gemaakt en kunnen wij met uw logo of ontwerp bedrukken. Bent u opzoek naar een duurzaam alternatief? Non-woven tassen zijn 100% recyclebaar en kunnen we daarnaast ook produceren in gerecycled non-woven materiaal. Bekijk hieronder de vele uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven shoppers.  

Bekijk hier

Non-woven schoudertassen met logo

Bent u opzoek naar een schoudertas welke sterk is en lang meegaat? Kies dan voor een non-woven schoudertas. De tas kan gemakkelijk worden schoongemaakt en kan tegen een stootje. De non-woven schoudertassen zijn aan te passen naar uw wens en kan op vele manieren worden afgewerkt. Daarnaast zijn de tassen 100% recyclebaar en kunnen wij deze ook in gerecycled materiaal leveren. De keuze voor een non-woven schoudertas is een duurzame keuze! Bekijk hieronder de vele uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven schoudertassen. 

Bekijk hier

nonwovenschoudertas-nonwovenshoulderbag-NZA
nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-marketbasket

Non-woven koeltassen met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van koeltassen? Kies dan voor de non-woven koeltassen met aluminium isolatie/binnenvoering op maat. Non-woven koeltassen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Deze tassen worden op maat gemaakt waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaalkleuren, diverse lussen, een ritssluiting of klittenbandsluiting. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven koeltassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven koeltassen.  

Bekijk hier

Non-woven wijnfles/bierfles tassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte tassen voor flessen wijn? Kies dan voor de non-woven wijnfles/bierfles tassen op maat. Voor uw slijterij of winkel hebben wij verschillende flestassen welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal vakken. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven wijnfles/bierfles tassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven wijnfles/bierfles tassen.  

Bekijk hier

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainefrederique-header