Gepersonaliseerde pp-woven tassen

PP woven boodschappentassen met logo 

Wilt u herbruikbare PP woven boodschappentassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor PP woven shoppers op maat. U kunt uw PP woven boodschappentassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de kleur van de lussen en biesjes. Omdat deze shoppers vaak hergebruikt zullen worden is dit een duurzame tas te noemen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische PP woven boodschappentassen? Dan zijn de RPET-shoppers een goede optie. De grondstof voor de RPET-woven boodschappentassen wordt gemaakt van PET flessen.  

Bekijk hier

PPwoventas-PPwovenbag-Chiquita-2
RPETtas-RPETbag-Cosolo-2

PP woven  schoudertassen met logo

Wilt u herbruikbare schoudertassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de PP woven schoudertassen op maat. U kunt uw PP woven schoudertassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de kleur van de schouderband en biesjes. PP schoudertassen worden ook wel postman bags genoemd. Omdat deze tas vaak hergebruikt kan worden is dit een duurzame tas te noemen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische PP woven schoudertassen? Dan kan er gekozen worden voor RPET-materiaal. De grondstof voor de RPET woven schoudertassen wordt gemaakt van PET flessen.   

Bekijk hier

RPET shoppers met logo

Bent u op zoek naar een sterke shopper voor uw winkel of als herbruikbare tas? Kies dan voor een duurzame optie, namelijk een RPET tas. Dit is een tas welke volledig is geproduceerd van gerecyclede PET flessen. Wij kunnen deze tas geheel naar uw wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, materiaal, bedrukking, handvatten en extra afwerkingen. U kunt deze tas van begin tot eind zelf samenstellen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor de RPET shoppers.   

Bekijk hier

RPETtas-RPETbag-Homestock-blauw-1