Gepersonaliseerde plastic tassen

Budget plastic tassen met logo

Bent u op zoek naar goedkope plastic tasjes? Kies dan voor onze budget plastic tassen op maat. De budget plastic tassen zijn één van de goedkoopste plastic tassen in ons assortiment en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de dikte en de bedrukking. Wist u dat wij ook ecologische plastic tasjes produceren? Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze budget plastic tassen produceren o.b.v. gerecycled plastic materiaal of bio-based plastic materiaal. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de budget plastic tassen.  

Bekijk hier

welkoop-header
Plastictassenmetlus-plasticbagswithloophandles-Vangogh-header

Plastic lustassen met logo

Bent u op zoek naar basic plastic tassen? Kies dan de plastic tassen met lus op maat gemaakt. Deze plastic lustassen zijn één van de goedkopere plastic tassen in ons assortiment en kunnen geheel naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal, de dikte en de bedrukking. Weet u dat wij ook ecologische plastic lustasjes produceren? Zo kunnen wij bijvoorbeeld plastic lustassen produceren van gerecycled plastic materiaal of bio-based plastic materiaal. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic tassen met aangesealde lus.  

Bekijk hier

Luxe plastic tassen met logo

Bent u op zoek naar luxe bedrukte plastic tassen voor uw winkel of voor een beurs of ander evenement? Kies dan voor onze luxe plastic tassen op maat. Luxe plastic tassen kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de lussen of handgrepen en bijvoorbeeld de toevoeging van een drukknoop. Gaat uw voorkeur uit naar het bedrukken van ecologische plastic tassen? Dan zijn luxe plastic tassen geproduceerd van gerecycled plastic een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe plastic tassen.  

Bekijk hier

Plastictassenmetkoorden-plasticbagswithcords-Bnwear-2
hemdtassen-tshirtbags-Bastiano

Plastic hemdtassen met logo

De goedkoopste tasjes zijn plastic hemdtassen. Deze hemddraagtassen worden op maat voor u gemaakt en kunnen wij geheel naar wens voor u samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal, het formaat en de bedrukking. Wilt u een goedkoop tasje, maar een meer duurzame optie? Kies dan voor gerecycled materiaal of bio-based plastic materiaal. Dit tasje is ideaal voor markten, groente en fruitwinkels of bijvoorbeeld voor de slager. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic hemdtasjes.  

Bekijk hier

Plastic paraplutassen met logo

Bent u op zoek naar tassen om een paraplu in te doen zodat de vloer in uw winkel, museum, restaurant of schoolgebouw niet nat wordt? Kies dan voor onze plastic paraplutassen op maat. De plastic paraplutassen zijn de perfecte tassen om paraplu’s in te stoppen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de dikte en de bedrukking. Wist u dat wij ook ecologische plastic paraplutassen produceren? Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze plastic paraplutassen produceren o.b.v. gerecycled plastic materiaal. Ook kunnen wij u voorzien van een paraplustandaard op de paraplutassen aan op te hangen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic paraplutassen. 

Bekijk hier

Paraplutas-umbrellabag-all-1