Gepersonaliseerde sporttassen

Sporttassen met logo

Bent u op zoek naar een luxe herbruikbare sporttas? Kijk dan eens naar onze PVC sporttassen. Deze tassen kunnen voor elk gewenste sport gebruikt worden. De PVC sporttassen zijn sterk en kunnen keer op keer gebruikt worden. Hierdoor gaan deze tassen seizoenen lang mee. De sporttassen kunnen helemaal naar uw wens worden afgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur, opdruk, het formaat en de hengels. Het stevige materiaal beschermd uw sportspullen tegen water en vuil. Bekijk hieronder de uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van luxe pvc-sporttassen. 

Bekijk hier

pvcsporttassen-pvcsportbags-sportique-header
nylonsporttassen-nylonsportbags-cavallaro-header

Nylon sporttassen met logo

Bent u op zoek naar een luxe herbruikbare sporttas? Kies dan voor onze nylon sporttassen. Deze tassen worden voornamelijk als sporttas gebruikt maar ook in het dagelijks leven als een weekendtas of als fashion item. Deze herbruikbare tassen zijn erg sterk en hebben een grote opbergmogelijkheid. De sporttassen kunnen helemaal naar uw wens worden afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, de opdruk, het formaat en de hengsels. Extra’s zoals nopjes of een binnenzakje behoren ook tot de mogelijkheden. Lees hieronder meer informatie over deze nylon sporttassen. 

Bekijk hier

Nylon rugtassen met logo

Bent u op zoek naar rugtassen welke voor u op maat zijn gemaakt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen deze rugtasjes voor u produceren en precies naar uw wens leveren. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, materiaal, uitvoering en bedrukking. Alles is mogelijk! Deze rugtassen worden veelal gebruikt als gymtas of sporttas, maar wordt ook vaak ingezet als promo artikel. Een herbruikbare tas waar uw logo steeds weer op terug komt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje. 

Bekijk hier

nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-header
rugzak-bagpack-vingino-1

Katoenen rugtassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte katoenen rugtassen voor uw winkel, evenement of webshop? Kies dan voor een katoenen rugtas welke wij op maat voor u kunnen produceren. Deze tassen zijn ideaal om mee te geven bij een evenement. De tassen zijn makkelijk draagbaar, gemaakt van sterk materiaal en kunnen tegen een stootje. U kunt deze katoenen rugtassen zelf samenstellen en afwerken zoals u dat wilt. De katoenen rugtassen zijn ecologisch verantwoord. Wij kunnen deze katoenen rugtassen ook Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de katoenen rugtassen.    

Bekijk hier

Polyester rugtassen met logo

Bent u op zoek naar een tas welke onder andere goed gebruikt kan worden tijdens het sporten? Kies dan voor de polyester rugtassen op maat gemaakt. Deze polyester sporttassen zijn helemaal op maat te maken, zodat u zelf het formaat kunt bepalen. Ook heeft u de keuze uit de kleur van het materiaal, de uitvoering (klepsluiting of trekkoord sluiting) en ook de opdruk kan helemaal naar wens worden opgemaakt. Leest u hieronder verder over de mogelijkheden voor het bedrukken van polyester rugtassen. 

Bekijk hier

polyesterrugtassen-polyesterbackpacks-prinssport
Viltenschoudertas-feltshoulderbag-dicht-3

Vilten schoudertassen met logo

Bent u op zoek naar een sterke tas welke u lang kunt gebruiken? Kijk dan eens naar onze vilten schoudertassen. De vilten schoudertassen zijn gemaakt van een zacht en sterk materiaal, vilt. Het vilten materiaal geeft uw schoudertas een unieke uitstraling. De vilten schoudertas kunt u op de klep bedrukken met uw ontwerp of logo. Naast uw bedrukking kunt u de tas geheel naar uw wens afwerken. U kunt de schoudertas geheel laten produceren in de materiaalkleur die bij uw bedrijf of merk past. Bekijk hieronder de uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van vilten schoudertassen. 

Bekijk hier

Non-woven schoudertassen met logo

Bent u opzoek naar een schoudertas welke sterk is en lang meegaat? Kies dan voor een non-woven schoudertas. De tas kan gemakkelijk worden schoongemaakt en kan tegen een stootje. De non-woven schoudertassen zijn aan te passen naar uw wens en kan op vele manieren worden afgewerkt. Daarnaast zijn de tassen 100% recyclebaar en kunnen wij deze ook in gerecycled materiaal leveren. De keuze voor een non-woven schoudertas is een duurzame keuze! Bekijk hieronder de vele uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven schoudertassen. 

Bekijk hier

nonwovenschoudertas-nonwovenshoulderbag-NZA
RPETtas-RPETbag-Cosolo-2

PP woven schoudertassen met logo

Wilt u herbruikbare schoudertassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de PP woven schoudertassen op maat. U kunt uw PP woven schoudertassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de kleur van de schouderband en biesjes. PP schoudertassen worden ook wel postman bags genoemd. Omdat deze tas vaak hergebruikt kan worden is dit een duurzame tas te noemen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische PP woven schoudertassen? Dan kan er gekozen worden voor RPET-materiaal. De grondstof voor de RPET woven schoudertassen wordt gemaakt van PET flessen.  

Bekijk hier