Gepersonaliseerde koeltassen

Luxe koeltassen met logo

Luxe koeltassen zijn ideaal om uw winkel een extra service te geven. Door een luxe koeltas te voorzien van uw logo kunnen uw klanten keer op keer terugkomen voor hun wekelijkse boodschappen. Een ideale manier om uw klant service te bieden en tegelijkertijd reclame te maken buiten uw winkel. Bij ons kunt u elke soort koeltas bestellen, of dit nou gaat om een non woven, nylon of katoenen koeltas. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om erachter te komen welke optie het beste bij u past. 

Bekijk hier

koeltas-coolingbag-keurslager-lekkerkoel-header
koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-all

Plastic koeltassen met logo

Bent u op zoek naar een goedkope tas voor het koel of warm houden van uw producten? Kies dan voor plastic koeltassen op maat gemaakt. Deze plastic koeltassen zijn de voordeligste koeltassen die er zijn en kunnen geheel naar wens voor u worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de koeltas, de kleur van het materiaal, de dikte van het materiaal en de gewenste bedrukking. Bent u op zoek naar een ecologisch alternatief? Kies dan voor plastic koeltassen gemaakt van gerecycled plastic of bio-based plastic materiaal. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic koeltassen op maat gemaakt.  

Bekijk hier

PVC cooler bags met logo

Bent u op zoek naar een luxe herbruikbare koeltas voor een fles wijn of champagne? Kijk dan eens naar deze luxe PVC cooler bags. Luxe PVC cooler bags worden veelal gebruikt in de horeca, evenementenbranche en door wijnprofessionals. Cooler bags worden gemaakt van PVC. Deze PVC cooler bags zijn sterk en kunnen keer op keer gebruikt worden. Transparante PVC cooler tassen zijn momenteel een trend. De tassen zijn een leuk en praktisch alternatief voor een reguliere wijnkoeler of ijsemmer. Of u nu bij een hippe strandtent in Scheveningen zit of op een terrasje in Amsterdam, overal keert deze transparante PVC cooler bag terug. Daarnaast kunt u de cooler bags ook aan uw gasten meegeven wanneer de fles wijn of champagne nog niet leeg is. Zo kunnen uw gast thuis nog even lekker nagenieten. 

Bekijk hier

PVCcoolingbags-johanneskok