Gepersonaliseerde brievenbusdoosjes 

brievenbusdoosjes_shippingboxes_lovestories_header_2

Brievenbusdoosjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte verzenddozen die door de brievenbus passen? Kies dan voor onze bedrukte brievenbusdoosjes op maat. De brievenbusdoosjes produceren wij op maat zodat uw producten er perfect in passen en het verzenddoosje altijd in de brievenbus past. De brievenbusdoosjes zijn ideaal om uw producten in te versturen zonder dat ze beschadigd raken. De brievenbusdozen kunnen wij geheel naar wens producen en bedrukken. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en de afwerking hiervan, de dikte, het model en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de brievenbusdoosjes.  

5 voordelen van brievenbusdoosjes op maat met logo

  1. Brievenbusdoosjes zijn een goedkope oplossing voor het versturen van pakketjes met kleine producten die in de brievenbus passen.  
  2. Brievenbusdoosjes zijn stevig en beschermen uw producten tijdens transport. 
  3. Brievenbusdoosjes zijn gemakkelijk en eenvoudig in elkaar te vouwen. Dit scheelt u veel tijd. 
  4. Brievenbusdoosjes kunnen snel bedrukt en geleverd worden.  
  5. Brievenbusdoosjes is een ideale reclame-uiting van uw webshop in het straatbeeld. 


Liever direct uit voorraad bestellen?


brievenbusdoosjes_shippingboxes_lovestories_detail-2

Duurzame brievenbusdoosjes met logo

Bij alle brievenbusdoosjes die wij produceren en bedrukken maken wij gebruik van gerecycled karton en gerecycled papier. Op deze manier zijn uw custom made brievenbusdoosjes ecologisch verantwoord. Alle brievenbusdoosjes die wij produceren zijn 100% recyclebaar wanneer de doosjes worden ontdaan van eventuele plastic resten en netjes bij het oud papier worden gedeponeerd.  

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving. 
brievenbusdoosjes_shippingboxes_daan-2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte brievenbusdoosjes al vanaf 500 stuks produceren in elk gewenst formaat/model/afwerking/bedrukking met een levertijd van ca. 10-12 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij vanuit voorraad (on)bedrukte brievendoosjes snel leveren vanaf 50 stuks.
brievenbusdoosjes_shippingboxes_bietenbox-2

Brievenbusdoosjes met opdruk

Brievenbusdoosjes bedrukken wij custom-made in onze fabriek. Voordeel hiervan is dat wij de brievenbusdoosjes allover kunnen bedrukken aan zowel de binnenzijde als aan de buitenzijde. Over het algemeen bedrukken wij de brievenbusjes d.m.v. offset druk waardoor wij de doosjes in zowel PANTONE® kleuren kunnen bedrukken als in full colour kunnen bedrukken. Op papier/karton geeft offset druk het mooiste drukresultaat. Door gebruik te maken van bedrukte verzenddozen maakt u gemakkelijk reclame voor uw product of bedrijf waardoor uw bedrukte brievenbusdoosjes een ideale marketinguiting is!   

Materiaal van de brievenbusdoosjes met logo

Wij produceren brievenbusdoosjes o.b.v. stevig papier/karton. De klassieke brievenbusdoosjes produceren wij, afhankelijk van het formaat, in 450-650 grs. wit of bruin papier/karton. Wij bedrukken de brievenbusdoosjes direct op het papier. De brievenbusdoosjes in model FEFCO 0427 (express verzenddozen) worden geproduceerd van golfkarton. Vanwege het kleine formaat volstaat enkellaags golfkarton. De binnen- en buitenzijde wordt beplakt met het bedrukte witte of bruine papier. Wenst u een luxe of speciale uitstraling? Dan kunnen wij uw brievenbusdoosjes laten voorzien van een glans/mat vernis of laten lamineren met een glans/mat laminaat. 
brievenbusdoosjes_shippingboxes_hartje-2
brievenbusdoosjes_shippingboxes_boeketenco-2

Gebruik van de gepersonaliseerde brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes worden gebruikt als verzenddozen of als verzendverpakkingen voor kleine producten die in de brievenbus passen. Vaak worden brievenbusdoosjes gebruikt door webshops om bijvoorbeeld kleding, textiel, accessoires, verjaardagskaarten, bloemen, cadeaus en andere kleine artikelen in op te sturen. Het grote voordeel van de brievenbusdoosjes is dat wij deze verzenddozen op maat produceren in elk gewenst formaat en op deze manier altijd passend kunnen produceren t.b.v. een brievenbus. Dit bespaart u verzendkosten omdat doorgaans het versturen van een brievenbusdoosje met de post goedkoper is dan het versturen van een pakketdoos met een Parcel Express Service. Daarnaast fungeren brievenbusdoosjes als beschermverpakking voor uw verstuurde producten. Over het algemeen wordt een maximum formaat en gewicht gehanteerd voor brievenbuspakketjes. Daarom is het handig om te weten dat bijvoorbeeld in Nederland de maximale afmetingen van een brievenbusdoos 38 x 26,5 x 3,2 cm zijn en het maximum gewicht 2 KG bedraagt. Let daarom goed op bij het samenstellen van uw brievenbusdoosjes dat u externe afmetingen gebruikt en geen interne afmetingen! Door externe afmetingen te gebruiken voor uw bedrukte brievenbusdozen weet u in ieder geval zeker dat hij door de brievenbus past. 

Uitvoeringen van gepersonaliseerde brievenbusdoosjes  

Brievenbusdoosjes kunnen wij in alle soorten modellen produceren met verschillende afwerkingen. Over het algemeen produceren wij de twee meest populaire brievenbusdoosjes t.b.v. verzenddozen voor de post: 
  1. De klassieke brievenbusdoosjes met een opening aan de twee korte zijdes. Deze brievenbusdozen worden plano (plat) aangeleverd en zijn gemakkelijk binnen enkele seconden in elkaar te vouwen door de rillijnen. Zodra het product in de brievenbusdoos is verpakt kunnen de openingen gemakkelijk dichtgemaakt worden door de klepjes naar binnen te vouwen en te sluiten. Deze klassieke brievenbusdoosjes worden meestal van dik stevig papier/karton gemaakt.  
  2. De express verzenddozen, model FEFCO 0427. Deze brievenbusdoosjes worden plano/plat aangeleverd en kunnen eenvoudig in elkaar gezet worden . Deze brievenbusdozen worden geproduceerd van enkellaags golfkarton beplakt met wit of bruin papier.  
Brievenbusdoosjes-2soorten
Groep-BrievenbusdoosjesMetKlepsluiting-Mix

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) onbedrukte of bedrukte brievenbusdoosjes nodig? Wij hebben diverse brievenbusdozen op voorraad liggen in verschillende modellen, formaten en kleuren. Deze brievenbusdoosjes kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte luxe geschenkdozen te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van brievenbusdoosjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

brievenbusdoosjes_shippingboxes_divers

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op