Gepersonaliseerde plastic koeltassen 

koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-all

Plastic koeltassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een goedkope tas voor het koel of warm houden van uw producten? Kies dan voor plastic koeltassen op maat gemaakt. Deze plastic koeltassen zijn de voordeligste koeltassen die er zijn en kunnen geheel naar wens voor u worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de koeltas, de kleur van het materiaal, de dikte van het materiaal en de gewenste bedrukking. Bent u op zoek naar een ecologisch alternatief? Kies dan voor plastic koeltassen gemaakt van gerecycled plastic. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic koeltassen op maat gemaakt. 

5 voordelen van plastic koeltassen op maat met logo

  1. Plastic koeltassen zijn de goedkoopste koeltassen welke verkrijgbaar zijn;
  2. Plastic koeltassen kunnen vaker worden hergebruikt door de hersluitbare beugel;
  3. Plastic koeltassen houden uw producten op temperatuur;
  4. Plastic koeltassenzijn gemaakt van sterk en flexibel plastic materiaal waardoor deze ideaal zijn om boodschappen mee te doen;
  5. Plastic koeltassen kunnen perfect met uw logo worden bedrukt. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-chesil-detail

Gebruik van gepersonaliseerde plastic koeltassen

Plastic koeltassen worden voor twee verschillende doeleinden gebruikt, het één is voor het koel houden van bijvoorbeeld flesjes frisdrank en broodjes en het andere is voor het op temperatuur houden van warme maaltijden. De binnenzijde van de plastic koeltassen is gemaakt van een geschuimde metallic folie. De bovenzijde van de koeltas wordt afgesloten door middel van een plastic hersluitbare beugel. Ook ideaal voor het vervoeren van uw gekoelde producten uit de supermarkt. 

koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-jumbo-detail 2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij plastic koeltassen binnen 6-8 weken leveren. De levertijd hangt o.a. af van de gewenste oplage en bedrukking. 

koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-vogels-detail

Handgrepen van plastic koeltassen 

De plastic koeltassen worden voorzien van een harde hersluitbare plastic beugel aan de bovenzijde. Ideaal voor het hergebruiken van deze koeltassen. De zijkanten van de koeltas zijn dicht geseald waardoor er geen vocht van buitenaf bij uw producten kan komen. 

Plastic koeltassen met opdruk  

De plastic koeltassen zijn in elke gewenste PANTONE® kleur te bedrukken, maar ook een full colour / fotodruk is geen probleem. Hierbij kan de gehele buitenzijde worden bedrukt. Voor het bedrukken van deze plastic koeltassen worden twee verschillende druktechnieken gebruikt, namelijk flexodruk en diepdruk. Hieronder een korte uitleg van deze druktechnieken:
  • Bij flexodruk worden rubberen drukstempels (flexo platen) gebruikt welke om een cilinder heen worden geplakt. Elke drukkleur heeft zijn eigen drukstempel nodig. Plastic folie op rol wordt machinaal gedrukt en vervolgens machinaal gestanst en geseald. Flexodruk is de goedkoopste manier om plastic koeltassen te bedrukken.
  • Bij diepdruk worden grote koperen cilinders gebruikt om het inkt op het plastic folie te drukken. Deze koperen cilinders zijn gegrafeerd met de bedrukking (het ontwerp/artwork). Per drukkleur heb je een koperen cilinder nodig. Nadat de plastic koeltassen zijn bedrukt worden ze machinaal gestanst en geseald. Deze druktechniek is een relatief dure druktechniek, maar geeft het mooiste drukresultaat op de plastic koeltassen.
De minimum oplage voor het bedrukken van plastic koeltassen is 1.000 stuks. 
koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-jumbo-2
PlasticKoeltas-Jan

Materiaal van plastic koeltassen met logo

Plastic koeltassen worden gemaakt van een combinatie van plastic folie en geschuimd ISO materiaal. Het plastic materiaal is glimmend en zacht. Het meest gebruikte plastic materiaal voor de plastic lustassen is LDPE folie. LDPE staat voor Low-Density PolyEthylene. De dikte wordt aangeduid in microns. Een standaard dikte van de plastic koeltassen is 55 mu. De binnenzijde van de plastic koeltassen wordt gemaakt van 180 micron ISO schuimfolie.  

Ecologische plastic koeltassen met logo

Plastic koeltassen hebben de laatste jaren een negatief imago gekregen vanwege het “plasticafval probleem” in de wereld. Uiteraard dienen plastic koeltassen zoveel mogelijk te worden hergebruikt en uiteindelijk bij het restafval terecht te komen. Bij normaal gebruik van plastic koeltassen kunnen deze net zo duurzaam zijn als andere materialen. Zeker door de toevoeging van een hersluitbare beugel is dit een goede herbruikbare koeltas.
PlasticKoeltas-LaCarne

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) plastic koeltassen nodig? Wij hebben plastic koeltassen op voorraad met een standaard dessin. Deze plastic koeltassen kunt u al vanaf 100 stuks direct via onze webshop bestellen. De levertijd is 1 a 2 werkdagen. Klik hier om direct uw plastic tassen met lus te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van plastic koeltassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

koeltasmetbeugel-coolingbagwithbrackethandle-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op