Gepersonaliseerde giftcards 

Giftcards-all-header

Gepersonaliseerde giftcards

Bent u op zoek naar giftcards of cadeaubonnen die u op een functionele manier kunt gebruiken? Of zoekt u juist een pasje welke gebruikt kan worden als keycard in bijvoorbeeld uw hotel of vakantiepark? Kies dan voor de op maat gemaakte giftcards. De pasjes worden gemaakt in een standaard bankpas formaat, zodat deze eenvoudig in de portemonnee gestoken kunnen worden. Daarnaast leveren wij speciaal op maat gemaakte doosjes en mapjes met een inlay waar de giftcard perfect in past. 

5 voordelen van giftcards op maat met logo

  1. Giftcards / keycards zijn eenvoudig in de portemonnee te bewaren;
  2. Giftcards / keycards kunnen op allerlei manieren worden uitgevoerd, zoals een magneetstrip of met een QR code;
  3. Giftcards / keycards zijn waterafstotend;
  4. Giftcards / keycards kunnen eenvoudig worden opgeladen met een tegoed en kan ook vaker worden hergebruikt;
  5. Giftcards / keycards zijn leuk te verpakken in een luxe giftcarddoosje of -houder. 


Liever direct uit voorraad bestellen?Giftcards-Barcode-detail

Gebruik van gepersonaliseerde giftcards / keycards

Giftcards worden gebruikt als geschenk waarbij de giftcard wordt opgeladen met een door de klant gekozen tegoed welke de ontvanger in uw winkel kan besteden. Optioneel is het mogelijk de gift cards te voorzien van een unieke barcode of QR-code zodat de kaart eenvoudig kan worden gescand bij de kassa. Of u nu een online webshop heeft of een modewinkel, de giftcard is inzetbaar voor elk doeleinde. Daarnaast kunnen deze cards ook gebruikt worden als keycard om toegang te verschaffen tot een afgesloten ruimte, zoals een hotel of vakantiehuis of bedrijf. Dit kan door de keycard te voorzien van een magneetstrip welke tegen het key-card slot kan worden gehouden om toegang te krijgen tot de gesloten of beveiligde ruimte.  

PVC-matt-barcode

Levertijd met logo

Doordat wij onze eigen productie hebben voor giftcards, kunnen wij deze al binnen 12 werkdagen leveren. De minimale oplage voor deze productie is 250 stuks. Heeft u de giftcards binnen een bepaalde termijn nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Giftcards-FFpackaging-hout-CMYkwit

Duurzame giftcards / keycards met logo

Door te kiezen voor een giftcard kiest u voor een duurzame tegoedbon en/of een herbruikbare sleutel. U kunt de giftcard opladen met een bepaald bedrag en u kan er ook voor kiezen dat de pas later opnieuw opgeladen kan worden met een bepaald tegoed. Zo kan de klant één giftcard meerdere malen gebruiken, dit is een ecologisch alternatief ten opzichte van papieren cadeaubonnen. De magnetische strip op keycards kan worden gewist en voorzien worden van nieuwe informatie voor uw volgende gast, bezoeker of medewerker. 

Materiaal van de giftcards / keycards met logo

De giftcards / keycards worden gemaakt van 0,76 micron plastic materiaal. Dit is een sterke kwaliteit zoals u gewend bent van o.a. een bankpasje. Dit gladde materiaal is goed te bedrukken en is eenvoudig in gebruik. Het plastic materiaal is waterafstotend, dus bij een regenbui of wanneer uw portemonnee in een plas water valt, zal de giftcard geen water opnemen. Afhankelijk van de gekozen laminaat heeft de giftcard een glanzende of matte uitstraling.  
Penha-PrivilegeCards
Giftcards-spotuv

Giftcards / keycards met opdruk

De giftcards of keycards kunnen worden bedrukt met uw logo. De druktechniek welke wordt toegepast is offset druk en het ontwerp wordt altijd in full colour gedrukt. De minimum oplage voor het bedrukken van deze pasjes is 250 stuks. Het standaard formaat van de pas is 85,6 x 54 mm.  

Uitvoeringen van gepersonaliseerde giftcards

Er zijn diverse uitvoeringen giftcards mogelijk. Zo kunt u allereerst kiezen voor een glans- of mat gelamineerde uitvoering. Voor een luxe afwerking kunt u kiezen voor een spot UV, dit is een doorzichtig glanzend laagje welke op uw logo of tekst wordt aangebracht. Wilt u een echt exclusieve cadeaukaart? De giftcards zijn ook leverbaar in goud of zilver materiaal. De mogelijkheid om op de achterzijde te kunnen schrijven? Kies dan voor een schrijfvlak. Wilt u de code van de giftcard verbergen, kies dan voor een kraslaag welke de klant zelf opent dient te krassen. Het is ook een optie te kiezen voor een hico magneetstrip. Op de magneetstrip kunnen gegevens worden geplaatst welke daarna kunnen worden uitgelezen via een magneetpasjelezer. 
Giftcards-FFpackaging-matt-spotuv-detail

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van giftcards. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Giftcards-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op