Gepersonaliseerde plastic verzendzakken 

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Goodpeople-1

Plastic verzendzakken naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte plastic verzendzakken voor uw webshop? Kies dan voor een plastic verzendzak op maat. Voor uw webshop hebben wij verschillende plastic verzendzakken welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal plakstrippen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische webshopverpakkingen? Dan zijn gerecyclede plastic verzendzakken een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de plastic verzendzakken voor uw webshop. 

5 voordelen van plastic verzendzakken op maat met logo

 1. Plastic verzendzakken zijn regenbestendig. Door het flexibele en waterdichte materiaal blijven uw producten droog; 
 2. Plastic verzendzakken worden gemaakt van goedkoop materiaal en nemen weinig ruimte in beslag ten opzichte van verzenddozen; 
 3. Plastic verzendzakken zijn volledig te bedrukken en te customizen naar de stijl van uw webshop of bedrijf; 
 4. Plastic verzendzakken zijn herbruikbaar door een tweede plakstrip/retourstrip en perforatierand; 
 5. Plastic verzendzakken zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled plastic. 

Liever direct uit voorraad bestellen?


Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-All4running-1

Gebruik van gepersonaliseerde plastic verzendzakken

Plastic verzendzakken worden voornamelijk gebruikt voor het versturen van webshop bestellingen. Meestal zijn de plastic verzendzakken plat van model. Verkoopt u schoenen, laarzen, winterjassen of producten in dozen? Kies dan voor een plastic verzendzak met blokbodem. Deze verzendzak heeft meer diepte en volume door de bodem- en zijvouwen. Is het de bedoeling dat de verzendzak door de brievenbus past? Dan is een vlakke zak een betere optie. Beide opties zijn te bestellen vanaf 2.000 stuks. 

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-CKS-detail-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij plastic verzendzakken binnen 4-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De plastic verzendzakken worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de verzendzakken volledig te bedrukken. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat van de verzendzakken bepalen. Vanuit deze productie kunt u de plastic verzendzakken ook in gerecycled plastic laten maken.  

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Ibood-4

Enkele of dubbele plakstrip

De klep van de bedrukte plastic verzendzakken zijn voorzien van een plakstrip. Het is ook mogelijk te kiezen voor twee plakstrippen zodat de klant dezelfde plastic verzendzak kan gebruiken om het product te retourneren. Zo hoeft de klant geen tweede verpakking te zoeken voor het retour sturen en wordt dezelfde verzendzak hergebruikt. Door tussen de plakstrippen een perforatielijn toe te voegen kan de plastic verzendzak eenvoudig worden geopend en blijft de verzendzak intact.  

Plastic verzendzakken met opdruk

Plastic verzendzakken zijn in alle PANTONE® kleuren of in full colour te bedrukken. De kleurstelling sluit hierdoor goed aan bij uw webshop of product. Van een éénvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een volledige bedrukking in full colour. Afhankelijk van de bedrukking worden de plastic verzendzakken gedrukt d.m.v. flexodruk of diepdruk.  
Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Mascolori-1
Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-CKS-2

Materiaal van de plastic verzendzakken met logo

Voor het bedrukken van de plastic verzendzakken kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Voor lichte producten is een dikte 50 à 60 mu voldoende. Verzend u dozen in plastic blokbodem verzendzakken of verzend u zware producten dan raden wij een dikte van 105 mu plastic aan. Zoekt u witte of ingekleurde plastic verzendzakken dan kan de binnenzijde in bijvoorbeeld zwart plastic worden geproduceerd. De plastic verzendzakken schijnen hierdoor niet door. Dit wordt COEX-plastic genoemd. COEX-materiaal is dubbellaags plasticfolie. Standaard worden plastic verzendzakken van LDPE-materiaal geproduceerd wat glanzend en zacht aanvoelt. Heeft u liever een matte uitstraling? Kies dan voor MDPE of HDPE-materiaal. Dit materiaal voelt stugger aan.

Ecologische plastic verzendzakken met logo

Plastic verzendzakken zijn 100% recyclebaar en hierdoor duurzaam. Heeft u een webshop en verkoopt u bijvoorbeeld ecologische producten dan zijn gerecyclede plastic verzendzakken een mooie toevoeging. Door de plastic webshopverpakking te bedrukken met het recycled logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. Gerecyclede plastic verzendzakken kunnen gemaakt worden van post consumer waste of van industrial waste.  
 • Post consumer waste plastic verzendzakken 
  Bij post consumer waste worden de plastic verzendzakken gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van huishoudelijk afval. De kleur van het witte gerecyclede materiaal oogt hierdoor grijzig met spikkeltjes en de structuur is korrelig en niet egaal. 
 • Industrial waste plastic verzendzakken
  Bij industrial waste worden de plastic verzendzakken gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van plastic fabrieksafval. Deze variant van gerecycled plastic lijkt veel op nieuw plastic en is niet korrelig of grijzig. 
Plastictassen-plasticbags-Lodger-detail-1
Groep-PlasticVerzendzakken-Mix

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage plastic verzendzakken nodig? Wij bieden zowel platte plastic verzendzakken aan als verzendzakken met een bodem- en zijvouw. Deze plastic verzendzakken zijn beschikbaar in diverse formaten, kleuren, materialen en diktes. Daarnaast hebben wij ook ecologische gerecyclede plastic verzendzakken op voorraad. Klik hier om direct uw plastic verzendzakken te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van plastic verzendzakken. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Sport2000-1

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op