Gepersonaliseerde twisted ZEROTREE® tassen

LainesPaysannes

Twisted ZEROTREE® tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar goedkope ecologische papieren tassen? Kies dan voor onze twisted ZEROTREE® tassen op maat. De twisted ZEROTREE® tassen zijn ecologische papieren tassen gemaakt van gerecycled graspapier en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, de koorden en de bedrukking. ZEROTREE® is een initiatief en officieel mondiaal geregistreerd trademark van FF-PACKAGING. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de twisted ZEROTREE® tassen. 

5 voordelen van twisted ZEROTREE® tassen op maat met logo

  1. Twisted ZEROTREE® tassen zijn unieke ecologische tassen gemaakt van gerecycled graspapier; 
  2. Twisted ZEROTREE® tassen zijn goedkope ecologische papieren tassen; 
  3. Het materiaal van de twisted ZEROTREE® tassen heeft een natuurlijke uitstraling doordat de groen/gele grasvezels zichtbaar zijn; 
  4. Twisted ZEROTREE® tassen zijn ideale tassen voor uw winkel met biologische en natuurlijke producten; 
  5. Twisted ZEROTREE® tassen zijn milieuvriendelijke tassen doordat enkele natuurlijke afvalmaterialen en gerecycled papier worden gebruikt voor de productie van deze tassen. 

Liever direct uit voorraad bestellen?


Papierentassen-paperbags-Homa-detail-2

Gebruik van gepersonaliseerde twisted ZEROTREE® tassen

Twisted ZEROTREE® tassen zijn ideale tassen voor winkels om de producten aan de consument mee te geven. Vooral bio-winkels, notenwinkels, kaaswinkels en winkels met natuurlijke producten maken gebruik van de twisted ZEROTREE® tassen. Omdat deze ZEROTREE® tassen geheel ecologisch zijn en gemaakt worden van natuurlijke materialen passen deze tassen goed thuis in winkels met food- en natuurproducten. De consument associeert de twisted ZEROTREE® tassen daarom ook als “groene” verpakkingen.  

Papierentassen-paperbags-zerotreelogo

Levertijd met logo

Met onze eigen productie op maat kunnen wij twisted ZEROTREE® tassen al binnen 12 weken leveren vanaf 1.000 stuks. De levertijd van deze ZEROTREE® tassen is verder afhankelijk van de oplage, gewenste afwerking en bedrukking. 

Papierentassen-paperbags-Homa-detail-1

Handgrepen van twisted ZEROTREE® tassen 

De handgrepen van de twisted ZEROTREE® tassen worden gemaakt van gerecycled papier. Op deze manier zijn de ZEROTREE® tassen volledig gemaakt van gerecycled ecologisch materiaal. De twisted handgrepen zijn gedraaide koorden en staan rechtop. 

Twisted ZEROTREE® tassen met opdruk

De twisted ZEROTREE® papieren tassen zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken aan de buitenzijde van de tas. Afhankelijk van de bedrukking worden de twisted ZEROTREE® tassen bedrukt d.m.v. offsetdruk of zeefdruk met milieuvriendelijke inktsoorten. 
  • PANTONE® kleuren en full colour worden gedrukt d.m.v. offsetdruk. Inkt op waterbasis of soja-inkt wordt hiervoor gebruikt. Doordat het ZEROTREE® materiaal niet geheel egaal is vanwege de materiaalstructuur, kan het voorkomen dat kleine gedeeltes van de bedrukking wegvallen. 
  • D.m.v. zeefdruk kan een intens felle PANTONE® kleur gedrukt worden op de twisted ZEROTREE® tas. Hiervoor wordt inkt op waterbasis gebruikt.  
twistedzerotree-natuurlijkjong
Papierentassen-paperbags-zerotreelogo

Materiaal van de twisted ZEROTREE® tassen met logo

Twisted ZEROTREE® tassen zijn ecologische tassen gemaakt van duurzaam materiaal. Het hoofdbestand van deze ZEROTREE® tassen bestaat uit gras en gerecycled papier. Het mooie aan deze ZEROTREE® tassen is dat er geen gebruik gemaakt is van nieuwe boskap voor de productie van deze duurzame tassen. De grasvezels die gebruikt worden bij de productie van de twisted ZEROTREE® tassen zijn terug te vinden in het materiaal. Gele en groene stukjes grasvezels kan je zien en voelen in het materiaal. Doordat het materiaal deels gemaakt is van gerecycled papier en van gras hebben de twisted ZEROTREE® tassen een groen/grijzig gerecyclede uitstraling. De standaard dikte van het ZEROTREE® graspapier voor deze tassen is 130 grs. Mocht u de twisted ZEROTREE® tassen willen laten voorzien van een bodemkarton, dan maken wij uiteraard enkel gebruikt van gerecycled karton. 

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) twisted ZEROTREE® tassen nodig? Wij hebben de twisted ZEROTREE® tassen gemaakt van graspapier in vier verschillende formaten op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte als bedrukte twisted ZEROTREE® tassen vanaf 100 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren in kleine oplages. Bedrukte twisted ZEROTREE® tassen worden in onze eigen drukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren d.m.v. zeefdruk en in full colour te bedrukken d.m.v. onze digitale printer. Stel uw eigen twisted ZEROTREE® tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw twisted ZEROTREE® tassen te bestellen.  

Papierentassen-paperbags-Homa-1

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van twisted ZEROTREE® tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Zerotree-CMYK-brown-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op