Gepersonaliseerde katoenen tassen

Katoenen tassen met logo

Wilt u ecologische tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor katoenen tassen op maat. Katoenen tassen, ook vaak linnen tassen genoemd, zijn de goedkoopste ecologische tassen in ons assortiment. U kunt deze katoenen tasjes geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de lengte van de lussen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor GOTS® gecertificeerd katoen of Fairtrade® gecertificeerd katoen. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de katoenen tassen op maat.  

Bekijk hier

Katoenentassen-cottonbags-Rijksmuseum-1
Canvastassen-cancasbags-Denham-2

Canvas tassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte canvas tassen voor uw winkel, evenement of webshop? Kies dan voor een canvas tas welke wij op maat voor u kunnen produceren. Wij hebben vele mogelijkheden om een canvas tas samen te stellen zoals u dat wilt. Denk hierbij aan het formaat, de dikte en kleur van het materiaal, de hengsels en de afwerking van de tas. Canvas tassen zijn sterk en zijn ecologisch verantwoord. Wij kunnen deze canvas tassen ook Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de canvas tassen.  

Bekijk hier

katoenen rugtassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte katoenen rugtassen voor uw winkel, evenement of webshop? Kies dan voor een katoenen rugtas welke wij op maat voor u kunnen produceren. Deze tassen zijn ideaal om mee te geven bij een evenement. De tassen zijn makkelijk draagbaar, gemaakt van sterk materiaal en kunnen tegen een stootje. U kunt deze katoenen rugtassen zelf samenstellen en afwerken zoals u dat wilt. De katoenen rugtassen zijn ecologisch verantwoord. Wij kunnen deze katoenen rugtassen ook Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de katoenen rugtassen.   

Bekijk hier

rugzak-bagpack-vingino-1
Katoenennettas-cottonnetbag-Cocacola-1

Katoenen nettassen met logo

Bent u op zoek naar een katoenen nettas? Wij kunnen deze op maat voor u produceren. De katoenen nettas is een echte trend die zijn intrede heeft gedaan. De katoenen nettas is in veel winkels terug te vinden. De tas wordt veelal voor boodschappen gebruikt, maar wordt ook gezien in verschillende fashion winkels. Deze tas haakt in op de milieubewuste consument, welke steeds vaker wordt gezien. De tassen zijn sterk en geven een duurzaam en ecologische gevoel. Wij kunnen deze katoenen nettassen ook Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de nettas.     

Bekijk hier

Katoenen tassen met kurk met logo

Wilt u unieke ecologische tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor op maat gemaakte katoenen tassen met kurk. Katoen, ook vaak linnen genoemd, is één van de goedkoopste ecologische materialen uit ons assortiment. Nieuw hierbij is een katoenen tas gecombineerd met kurk materiaal. U kunt deze katoenen kurk tasjes geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de lengte van de lussen. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de katoenen tassen op maat.   

Bekijk hier

Katoenenkurktassen-cottoncorkbags-sauveteurs-1