Gepersonaliseerde giftcard doosjes 

giftcarddoosjes-giftcardboxes-header

Giftcard doosjes naar wens samen te stellen

Een giftcard doosje is een ideale manier om van uw giftcard of cadeaubon een cadeautje te maken. Een luxe verpakking voor uw giftcard, welke op verschillende manieren is samen te stellen. Deze doosjes worden voorzien van een inlay, zodat uw giftcard hier stevig en netjes in ligt. De giftcard doosjes kunnen wij op verschillende manieren produceren. Denk bijvoorbeeld aan een doosje met een losse deksel, een doosje met een sluitlint of een eenvoudig mapje. U kunt naast deze doosjes ook uw giftcard bij ons laten produceren, zodat u in één keer klaar bent. U kunt kiezen voor een papieren kaart waar een handgeschreven tekst op wordt gezet, of een giftcard welke gemakkelijk is te scannen bij de kassa. Zie hieronder een aantal verschillende uitvoeringen en mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen giftcard doosje.  

5 voordelen van giftcard doosjes op maat met logo

  1. Het giftcard doosje maakt van uw giftcard een echt cadeautje;
  2. Het giftcard doosje is al vanaf 25 stuks te bestellen en binnen 24 uur te leveren;
  3. Het giftcard doosje kan op maat worden gemaakt, zodat uw giftcard hier perfect inpast;
  4. Wij kunnen naast het doosje ook verschillende soorten giftcards meeleveren, zodat u niet verder hoeft te zoeken;
  5. Wij kunnen elke stijl giftcard doosjes maken, zowel met een losse deksel, een sluitlint of een mapje;  

Liever direct uit voorraad bestellen?


giftcarddoosjes-giftcardboxes-open

Gebruik van gepersonaliseerde giftcard doosjes

Het gebruik van een giftcard doosje is natuurlijk om uw giftcard zo mooi mogelijk in te verpakken. Door gebruik te maken van een giftcard doosje geeft u uw giftcard echt de look van een cadeautje. Na het inpakken en schrijven of scannen van de giftcard, kan uw klant deze weggeven en hoeft de klant hier niets meer aan te doen. De doos is helemaal te customizen naar uw wens en hiermee kan deze doos feilloos aansluiten bij uw winkel.  

giftcarddoosjes-giftcardboxes-Costes-magneet-detail

Levertijd met logo

Doordat wij onze eigen productie hebben voor giftcard doosjes, kunnen wij deze al binnen 10-12 weken leveren. De minimale oplage voor deze productie is 500 stuks. Heeft u ze eerder nodig? Geen probleem, we kunnen deze doosjes door middel van luchtvracht al binnen 5-6 weken leveren. Deze doosjes zijn dan helemaal naar uw wens, zowel het formaat, de stijl, bedrukking en afwerking kunt u zelf bepalen. Het is mogelijk om voor dat wij de productie starten een sample te ontvangen. Op deze manier kunt u precies zien hoe het doosje wordt. Dit sample kunnen wij binnen 3 weken bij u leveren. Heeft u de giftcard doosjes nog sneller nodig? Ook dit kunnen wij realiseren. Wij kunnen deze al binnen 24 uur bedrukt met uw logo leveren. Naast giftcard doosjes hebben wij bijvoorbeeld luxe magneetdozen en dozen met een losse deksel op voorraad. Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide assortiment.   

giftcarddoosjes-giftcardboxes-TheSting-detail-lint

Duurzame giftcard doosjes met logo

Het karton dat wij gebruiken voor de giftcard doosjes is gemaakt van gerecycled materiaal. Dit doen wij om het milieu zo min mogelijk te belasten. U kunt er voor kiezen om de giftcard doosjes zo duurzaam mogelijk te maken. Wij hebben hiervoor verschillende opties. U kunt er voor kiezen om het papier waarmee de giftcard doos wordt omplakt te bestellen in gerecycled materiaal. Een giftcard doosje kan voor 100% uit papier bestaan, waardoor deze goed te recyclen is. 

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.

Materiaal van de giftcard doosjes met logo

De giftcard doosjes worden vaak gemaakt in 1.000 grams karton. Dit is stevig genoeg maar niet te zwaar. Bent u benieuwd naar de dikte? Wij kunnen u altijd een sample opsturen zodat u dit kunt checken. Mocht u de grammage meer of minder zwaar willen, geen probleem. Wij kunnen hier veel verschillende grammages voor aanbieden. Het karton wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde omplakt met papier. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van gerecycled papier of FSC gecertificeerd® papier. Op deze manier kunt u laten zien dat u milieubewust onderneemt en het milieu zo min mogelijk belast. U kunt het doosje ook omplakken met ZEROTREE® papier, dit is papier welke niet wordt gemaakt van bomen, maar bijvoorbeeld van stro. Het papier is dan voorzien van een strovezel, waardoor u mee kunt gaan met de eco trend. U kunt het papier waarmee de doos wordt beplakt voorzien van een embossing. Voor embossed papier wordt er met een wals een speciaal patroon in het papier gedrukt, zodat u een unieke look kunt meegeven aan uw giftcard doosje. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij u de opties met u kunnen doornemen. Wij kunnen het papier zowel aan de binnen- als buitenzijde van het giftcard doosje bedrukken met uw ontwerp of in een speciale PANTONE® kleur. Naast bedrukking, afwerkingen en duurzame papierkeuzes kunnen wij de doosjes ook voorzien van een laminaat. Dit kan zowel in een glans- als een mat laminaat. Uw giftcard doosje krijgt hiermee een extra luxe uitstraling en beschermt tegen spatwater. Het doosje is dan gemakkelijk afneembaar en beschadigd minder snel. Het is ook mogelijk om voor de luxe variant onder het laminaat te gaan, het soft touch laminaat. Dit materiaal geeft een unieke uitstraling aan uw product, maar nog belangrijker, een uniek zacht gevoel. Bent u benieuwd naar deze afwerking? Neem contact op zodat wij u een sample kunnen toesturen.  
giftcarddoosjes-giftcardboxes-Primera
giftcarddoosjes-giftcardboxes-Norah-2

Luxe giftcard doosjes met opdruk

De giftcard doosjes zijn op verschillende manieren te bedrukken. Wij passen dit aan naar uw wens. De giftcard doosjes worden meestal bedrukt door middel van zeefdruk of offsetdruk. Zeefdruk wordt veelal gebruikt wanneer er een logo of ontwerp in 1 kleur op 1 zijde mag worden gedrukt. Op deze manier wordt er een volle kleur gedrukt. Wanneer er een kleur all over mag worden gedrukt, of bijvoorbeeld een full colour afbeelding, wordt er in offset gedrukt. Dit is een van de meest gebruikte druktechnieken. In offset wordt er superscherp gedrukt en kunnen wij elke afbeelding bedrukken. Dit kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde van het giftcard doosje. Het is mogelijk om de giftcard doosjes te voorzien van speciale druktechnieken. Denk bijvoorbeeld aan een hotstamp, dit is een glanzende gekleurde folie welke bijvoorbeeld op uw logo kan worden aangebracht. Dit kan in veel verschillende kleuren, maar we zien dit voornamelijk in goud of zilver. Dit zorgt dat uw logo of ontwerp er echt uit springt. Dit is ook mogelijk door middel van bijvoorbeeld een SPOT UV. Dit is een doorzichtige glans laag, welke op uw logo kan worden aangebracht. Dit geeft uw logo een glossy look. Naast hotstamp en SPOT UV is het ook mogelijk om uw logo een embossing of debossing te geven. Hiermee wordt uw logo naar binnen- of buiten geduwd op het papier. Daardoor komt uw logo bijvoorbeeld wat omhoog van het doosje, dit geeft uw giftcard doosje een unieke look en feel. Zie hieronder verschillende luxe afwerkingen op drukgebied.  

Uitvoeringen van gepersonaliseerde giftcard doosjes

De giftcardbox is op verschillende manieren uit te voeren. Wij kunnen dit precies naar uw wens maken. Denk bijvoorbeeld aan formaat, bedrukking, afwerking, materiaal enzovoorts. De drie meest voorkomende uitvoeringen zijn de doos deksel combinatie, het doosje met sluitlinten en het mapje. De doos deksel combinatie wordt voorzien van een inlay voor de giftcard en een losse deksel welke wordt voorzien van 2 duimgaten, zodat het doosje gemakkelijk te openen is. U kunt dit in elk formaat maken, precies hoe u dat voor ogen heeft. Het doosje met sluitlint is ook een leuke optie. Dit doosje wordt ook voorzien van een inlay en heeft 2 sluitlintjes aan de bodem en de klep. Deze kunt u aan de voorzijde strikken en geeft echt de look van een cadeautje. Deze linten kunnen wij in elk materiaal of kleur maken. Voor een goedkopere versie kunt u eens kijken naar de giftcardmapjes. Dit is een mapje welke is voorzien van een inlay en een magneet. De giftcard kunt u er aan de zijkant inschuiven. Wanneer u het mapje opent, kunt u deze in het midden zien liggen. Deze mapjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn erg leuk om mee te geven aan de kassa. 
giftcardmapje-cottonclub-closed
giftcardmapje-blue-open

Maatwerk inlays

De giftcard doosjes kunnen worden voorzien van een inlay. Door de doosjes te voorzien van een inlay, ligt uw giftcard hier netjes in en zal deze niet verschuiven. We kunnen de inlay maken van verschillende materialen, maar veelal wordt deze gemaakt van karton. Deze kunnen wij passend maken op uw giftcard en op elk formaat maken. De inlay kan worden bedrukt in uw PANTONE® kleur, zodat deze mooi aansluit bij de rest van de giftcard doos. U kunt de inlay voorzien van een lintje, zodat deze er gemakkelijk uit te tillen is. U kunt dan bijvoorbeeld een flyer of tekst op de bodem van het doosje drukken, voor een extra verrassing. Er zijn vele verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Direct bestellen

Heeft u snel giftcard doosjes nodig of een kleinere oplage? Geen probleem, wij kunnen deze doosjes al vanaf 25 stuks leveren. Neem een kijken naar onze verschillende opties in bruin, zwart of wit kraft papier. Deze giftcard doosjes zijn voorzien van een inlay voor uw giftcard en een sluitlintje om het giftcard doosje makkelijk te sluiten. Dit geeft het doosje echt de look van een cadeautje! Wij kunnen deze giftcard doosjes bedrukken met uw logo of ontwerp en binnen 24 uur bij u afleveren. Naast giftcard doosjes hebben wij ook een uitgebreid assortiment tassen, vloeipapier, verzendmaterialen en luxe dozen op voorraad. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen.  
 

Giftcarddoosjes-Mix

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe giftcard doosjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

giftcarddoosjes-giftcardboxes-Costes-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op