Gepersonaliseerde schoenenzakken

schoenenzakje-shoebags-shoes-22-header

Schoenenzakken naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een verpakking voor uw schoenen of laarzen? Kies dan voor schoenenzakken op maat. Schoenenzakken zijn ideaal als omverpakking van uw schoenen voordat deze in een verzenddoos worden verpakt. Het geeft een luxe uitstraling en dient daarnaast ook ter bescherming van uw schoenen of laarzen. U kunt kiezen uit verschillende materialen. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van schoenenzakken op maat. 

5 voordelen van schoenenzakken op maat met logo 

 1. Schoenenzakken zijn leverbaar in verschillende luxe kwaliteiten;  
 2. Schoenenzakken zijn ideaal voor het verpakken van uw schoenen of laarzen in een verzenddoos; 
 3. Schoenenzakken kunnen worden bedrukt met een leuke tekst of logo om uw verpakking een persoonlijk tintje te geven; 
 4. Schoenenzakken zijn leverbaar in ecologische materialen, zoals katoen; 
 5. Schoenenzakken worden op maat gemaakt en zijn hierdoor geschikt voor baby- en kinderschoenen, normale schoenen of laarzen.

Liever direct uit voorraad bestellen?

Kledinghoes-garmentbag-Kidslaundry-detail-2-

Gebruik van gepersonaliseerde schoenenzakken

Schoenenzakken worden veel gebruikt binnen de detailhandel en e-commerce. Voor het verzenden van schoenen of laarzen wordt meestal gekozen voor een verzenddoos. Omdat er vaak wat ruimte over blijft kan de doos worden opgevuld met verschillende materialen. Voor een exclusieve luxe uitstraling zijn schoenenzakken een leuke toevoeging. Door de schoenenzak te bedrukken met een tekst of logo, geeft u het meteen een persoonlijk tintje.  

Kledinghoes-garmentbag-Kidslaundry-detail-1-

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij schoenenzakken binnen 10-16 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de materiaalkeuze, oplage en bedrukking. Bij de productie van 12 weken levertijd is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-7 weken.  

Kledinghoes-garmentbag-Wensink-detail-1-

Uitvoering van gepersonaliseerde schoenenzakken

Schoenenzakken worden helemaal op maat gemaakt, zo is een kleine variant mogelijk voor baby- en kinderschoenen, een midden formaat voor schoenen en een groot formaat voor laarzen. U kunt kiezen voor een vlakke zak met een opening aan één zijde zodat u de schoenen of laarzen eenvoudig in de zak kan steken. Het is ook mogelijk te zakken te voorzien van een trekkoordje aan de bovenzijde, zodat de schoenenzak kan worden afgesloten. Wilt u dat de klant de schoenenzak ook als tas kan gebruiken? Dit kan heel eenvoudig door het toevoegen van twee aangestikte lussen.

Schoenenzakken met opdruk 

Schoenenzakken zijn goed te bedrukken met uw tekst of logo. U kunt kiezen uit verschillende materialen welke hieronder verder worden toegelicht. Hierop kan elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt. Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur tot meerdere drukkleuren. De meest voorkomende druktechniek is zeefdruk. Hiermee kan een intens felle PANTONE® kleur gedrukt worden. Wilt u een full colour opdruk? Afhankelijk van uw logo wordt dit in transferdruk of sublimatiedruk gedrukt. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.  
Riemzakje-beltpocket-Vanlier-2-
Schoenenzak-shoebag-Mercurehotel-5-

Materiaal van de schoenenzakken met logo

Schoenenzakken zijn leverbaar in verschillende materialen. Hieronder een duidelijke omschrijving per materiaalsoort. Zoekt u een andere materiaalsoort? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. 
 • Non woven schoenenzakken 
  Non-woven schoenenzakken kunnen in verschillende kwaliteiten non-woven materiaal geproduceerd worden. De meest voorkomende keuze is 100 grams non-woven. Mocht u voor een goedkopere versie kiezen, dan is het mogelijk om de zakjes in 80 grams non-woven te produceren. Om de schoenenzak een meer luxe look en feel te geven kunt u kiezen voor 120 of 150 grams non-woven materiaal. 
 • Satijnen schoenenzakken
  Satijnen zakjes worden van satijnmateriaal geproduceerd. Satijn is een mooie zachte gladde en glanzende materiaalsoort. Door gebruik te maken van satijnmateriaal voor uw schoenenzakken zorg u ervoor dat er een chique verpakking om uw producten heen zit. Het is mogelijk om te kiezen voor gekleurd satijn, maar meestal wordt er gekozen voor zwart satijn omdat dit een luxe uitstraling heeft. 
 • Polyester schoenenzakken 
  Polyester is een sterk materiaal wat in verschillende diktes is uit te voeren. De meest voorkomende kwaliteit is 190T polyester, maar ook 210D polyester is mogelijk. 210D polyester is een iets zachter materiaal, met een luxere uitstraling. Het polyester materiaal is in ongeveer 40 verschillende kleuren verkrijgbaar.  
 • Katoenen schoenenzakken 
  Katoenen schoenenzakken worden gemaakt van natuurlijk ecru katoen. Hierbij is het mogelijk een dikte te kiezen tussen de 100 grams en 300 grams katoen. Heeft u liever ingekleurd materiaal? We kunnen katoenen schoenenzakken in elke gewenste PANTONE® kleur inkleuren. Het is ook mogelijk te kiezen voor Fairtrade® gecertificeerd katoen of GOTS® (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd katoen. 
 • Fairtrade® gecertificeerd katoen
  Fairtrade® is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. Ieder kwartaal dragen wij een percentage af over alle verkochte producten met een Fairtrade® label. Vindt u het belangrijk dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek in de handelsketen krijgen? Kies dan voor Fairtrade® gecertificeerd katoen. In Nederland ook wel bekend onder het Max Havelaar keurmerk. Wij zijn sinds 2016 officieel Fairtrade® gecertificeerd met het nummer FLOID 35254. Alle modellen katoenen en canvas tassen kunnen wij met een Fairtrade® label leveren. Indien u hiervoor kiest wordt het Fairtrade® label in de tas gestikt, zodat u kan aantonen dat u milieubewust bezig bent. 
 • GOTS® (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd katoen 
  Met het GOTS® keurmerk bent u verzekerd van katoenen tassen welke maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn. Wanneer u katoenen tassen afneemt met dit certificaat, weet u zeker dat minimaal 70% van de vezels in uw katoenen tassen gemaakt is van biologisch katoen. Het percentage biologische vezels wordt vermeld op het etiket / label van de tasjes. U laat op deze manier uw consument ook zien dat u milieubewust bezig bent.  

Ecologische schoenenzakken met logo

Er is keuze uit verschillende materialen schoenenzakken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor katoenen zakjes. Katoen is een ongebleekt natuurlijk ecologisch product en heeft een natuurlijke ecru kleur. Bij de katoenen schoenenzakken kan u hier meer informatie over vinden. Alle schoenenzakken worden gemaakt van sterk materiaal en dat maakt deze zakjes duurzaam in gebruik. De klant kan de zakjes blijven gebruiken om zijn/haar schoenen in te bewaren.  
Kledinghoes-garmentbag-Paulnoyen-detail-3-
schoenenzakje-shoebags-magnanni

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage schoenenzakken nodig? Wij bieden diverse geschikte verpakkingen direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte verpakkingen al vanaf 24 uur bij u afleveren. Bedrukte schoenenzakken kunnen alleen op maat worden gemaakt, maar vanuit voorraad bieden wij diverse alternatieven. Klik hier om direct uw verpakkingen voor schoenen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van schoenenzakken. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

schoenenzakje-shoebags-paulnoyen-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op