Gepersonaliseerde kostuumhoezen

Kostuumhoezen met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van kledinghoezen? Kies dan voor de non-woven kledinghoezen op maat gemaakt. Omdat deze kledinghoezen helemaal op maat worden gemaakt kunt u zelf het formaat bepalen, zodat deze bijvoorbeeld gemaakt kan worden voor een maatpak of voor een jurk. Het non-woven materiaal is leverbaar in veel verschillende kleuren. Ook kunt u kiezen voor diverse afwerkingen, zoals aangestikte lussen of een venster voor een visitekaartje. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven kledinghoezen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven kledinghoezen. 

Bekijk hier

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-3
Kledinghoes-garmentbag-Florencedore-2

Kledinghoezen van PEVA met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van luxe kledinghoezen? Kies dan voor kledinghoezen gemaakt van PEVA materiaal. Omdat deze kledinghoezen helemaal op maat worden gemaakt kunt u zelf het formaat bepalen, zodat deze bijvoorbeeld goed past om een galajurk of pak. Het PEVA materiaal wordt meestal in het zwart geleverd. Ook kunt u kiezen voor diverse afwerkingen, zoals aangestikte lussen of een venster voor een visitekaartje. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van PEVA kledinghoezen. 

Bekijk hier

Katoenen kledinghoezen met logo

Bent u op zoek naar katoenen kledinghoezen bedrukt met uw logo? Wij kunnen deze op maat voor u maken en geheel afwerken naar uw wens. We zien katoen steeds vaker terugkomen in het straatbeeld en het materiaal wordt steeds populairder. U kunt uw kleding of kostuum meegeven of verzenden in een katoenen kledinghoes. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje. 

Bekijk hier

Kledinghoes-garmentbag-FFpackaging-1
Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-1

Nylon kledinghoezen met logo

Bent u op zoek naar luxe kledinghoezen of luxe kostuumhoezen? Kies dan voor onze custom-made nylon kledinghoezen. De nylon kledinghoezen zijn de crème de la crème onder de kostuumhoezen en ideaal om een kostuum of mooie mantel in te verpakken. Wij produceren de luxe nylon kledinghoezen op maat en daardoor zijn ze geheel naar eigen wens samen te stellen. Denkt u hierbij aan het formaat, kleur van het nylonmateriaal, de biesjes, ritssluiting, lussen, extra overhemdvak en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de nylon kledinghoezen. 

Bekijk hier