Gepersonaliseerde papieren zakjes met klepsluiting 

Papierenzakjes-paperpounches-Justbrands-header

Papieren zakjes met klepsluiting naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar zakjes voor het verpakken van uw cadeaus of geschenken? Kies dan voor de op maat gemaakte papieren zakjes met klepsluiting. Deze cadeauzakjes zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen, materialen en kwaliteiten en kunnen helemaal naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de papieren zakjes, de dikte van het materiaal en de opdruk. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk papieren zakje? Wij bieden u ook de optie te kiezen voor gerecycled kraft of FSC® gecertificeerd kraft. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de papieren zakjes met klepsluiting.   

5 voordelen van papieren zakjes met klepsluiting op maat met logo

  1. Papieren zakjes met klepsluiting kunnen helemaal op maat worden gemaakt zodat deze geschikt zijn voor uw producten;
  2. Papieren zakjes met klepsluiting zijn volledig recyclebaar en ook leverbaar in gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier;
  3. Papieren zakjes met klepsluiting zijn leverbaar met allerlei verschillende sluitingen, zoals een plakstrip, klittenband of Japanse sluiting;
  4. Papieren zakjes kunnen geheel worden bedrukt, van een eenvoudig logo op 1 zijde tot en met een foto opdruk over het hele zakje;
  5. Papieren zakjes met klepsluiting zijn geschikt voor lichte producten zoals een cadeaubon tot zwaardere producten als een fles wijn; 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Papierentas-paperbag-Minitials-detail2

Gebruik van gepersonaliseerde papieren zakjes met klepsluiting

De papieren zakjes met klepsluiting zijn mede door het op maat te produceren formaat geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo is het leuk om bijvoorbeeld voor de feestdagen een overhemd of lingerie in te verpakken, maar ook voor sieraden, speelgoed of andere producten kan een papieren zakje goed worden gebruikt. Door te kiezen voor een zijvouw krijgt het zakje meer diepte waardoor er ook wat grotere producten in verpakt kunnen worden. Daarnaast kan u ook kiezen voor een blokbodem variant, dit is een zakje met zowel zijvouw als bodemvouw. Zo kan er zelfs een geschenkzak voor bijvoorbeeld een fles wijn worden gemaakt.  

Papierentasjes-paperbags-Myjewellery-detail2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte papieren zakjes met klepsluiting binnen 10-12 weken leveren. Dit kan al vanaf 500 stuks. Zoekt u een kleinere oplage of heeft u sneller een papieren zakje nodig? Kijkt u dan in onze webshop voor een alternatief product. 

Papierentas-paperbag-Heienendelftsblauw-detail

Afwerkingen van papieren zakjes met klepsluiting 

Zoals aangegeven kunnen de papieren zakjes met klepsluiting in elk gewenst formaat geproduceerd worden. Daarbij kan u ook kiezen voor verschillende sluitingen. Zo leveren wij vlakke zakjes welke ideaal zijn voor kleine producten zoals een cadeaubon of kaart. Dit kan worden gesloten met een klepsluiting, zoals ook vaak bij een reguliere envelop wordt toegepast. Wilt u een wat luxere sluiting? Kies dan voor een plakstrip of klittenbandsluiting op de klep. Daarnaast bieden wij een Japanse sluiting, dit maakt het uitpakken van het geschenk erg leuk! De Japanse sluiting is een koordje welke rondom de sluiting wordt gewikkeld.  

Papieren zakjes met klepsluiting met opdruk  

De papieren zakjes met klepsluiting zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering worden de papieren zakjes vaak gedrukt door middel van offsetdruk. Hierbij is een bedrukking rondom en aflopend geen enkel probleem. Ook kunnen wij de papieren zakjes met klepsluiting bedrukken met speciale effecten zoals een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen gestanst wordt waardoor er een reliëf ontstaat.  
Papierenzazakjes-paperpounches-skincareselected
Papierenzakjes-paperpounches-Janzen

Materiaal van de papieren zakjes met klepsluiting met logo

De papieren zakjes met klepsluiting kunnen in verschillende kwaliteiten papier worden geleverd. De minimum dikte is 100 grams papier. Dit is een prima kwaliteit voor de cadeauzakjes. Heeft u liever een dikkere kwaliteit voor een luxere uitstraling of omdat u zwaardere producten wilt verpakken? De maximale dikte welke kan worden gemaakt is 230 grams papier. U kunt kiezen uit wit of bruin papier wat vervolgens in elke kleur kan worden bedrukt. Daarnaast kunnen de papieren zakjes worden afgewerkt met een glans of mat laminaat.  

Ecologische papieren zakjes met klepsluiting met logo

Papieren zakjes met klepsluiting zijn 100% recyclebaar en hierdoor duurzaam te noemen. Verkoopt u ecologische producten in uw winkel of webshop en zoekt u hier een passend papieren zakje bij? Kies dan voor gerecyclede papieren zakjes. Door de papieren zakjes met klepsluiting te bedrukken met het recycled of FSC® logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. 

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving. 
Papierenzakjes-paperpounches-Minitials
Papierenzakje-paperpounches-PMElegend

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) papieren zakjes met klepsluiting nodig? Wij hebben verschillende modellen en kleuren op voorraad. Deze papieren zakjes kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van papieren zakjes met klepsluiting. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Papierenzakjes-paperpounches-Janzen-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op