Gepersonaliseerde ronde dozen met deksel

rondedozen-roundboxes-hotelmartinez

Ronde dozen met deksel naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar cirkelvormige luxe dozen? Kies dan voor ronde dozen met deksel op maat. De ronde dozen met deksel zijn luxe dozen die gebruikt kunnen worden voor cadeaus en geschenken. Door de cirkelvormige afmetingen heeft deze luxe doos een speelse uitstraling. Ronde dozen met deksel kunnen geheel naar wens geproduceerd worden. Denk hierbij aan het formaat van de diameter, het materiaal en de afwerking hiervan, de dikte, het model en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de ronde dozen met deksel.  

5 voordelen van ronde dozen met deksel op maat met logo 

  1. Ronde dozen met deksel hebben een leuke speelse uitstraling; 
  2. Ronde dozen met deksel zijn luxe verpakkingen om uw producten in te stoppen en te verkopen; 
  3. Rond dozen met deksel zijn in elk gewenst formaat te produceren en kunnen wij goed bedrukken; 
  4. Ronde dozen met deksel zijn ook beschikbaar in cilinderdozen; 
  5. Ronde dozen kunnen zowel voor kleding gebruikt worden als voor voedsel gerelateerde producten. 

Rondedozen-roundboxes-detail-Uneven-1

Gebruik van gepersonaliseerde ronde dozen met deksel

Ronde dozen met deksels worden doorgaans gebruikt als cadeauverpakkingen, geschenkverpakkingen of als beschermverpakking. Ronde dozen zien er feestelijk uit en worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld lekkernijen in te doen (zoals snoep, koekjes, chocola), om bloemen in te doen (zoals rozen) of om kledingstukken in te doen (zoals een hoed of een shawl). Cilindervormige dozen kunnen worden gebruikt voor 1 fles wijn of champagne. Ook produceren wij hoge/grote ronde dozen die gebruikt worden om te etaleren in etalages van kledingwinkels. Tip: wenst u verschillende maten ronde dozen? Kies er dan voor dat de verschillende formaten dozen in elkaar passen (nesten). Zo bespaart u een hoop ruimte en transportkosten! 

Rondedozen-roundboxes-Dirtyworks-detail-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw luxe ronde dozen met deksel en cilinderdozen al vanaf 500 stuks produceren met een levertijd van ca. 12-14 weken.  

Rondedozen-roundboxes-all-2

Ecologische ronde dozen met deksel met logo

Wij produceren uw custom-made bedrukte ronde dozen met deksel en cilinderdoosjes o.b.v. gerecycled karton. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw geschenkverpakkingen duurzaam zijn. Onze ronde dozen (zonder laminaat) zijn 100% recyclebaar.  

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving. 

Materiaal van de ronde dozen met deksel en logo

De ronde dozen met deksel en cilinderdozen worden geproduceerd o.b.v. stevig papier/karton. U kunt kiezen tussen bruin of wit kraft/karton materiaal. De dikte varieert, afhankelijk van het formaat, tussen de 600 en 1.400 grs. materiaal. Wij adviseren u hier graag in. Ook kunnen wij uw luxe ronde dozen laten voorzien van een glans of mat laminaat.    
Rondedozen-roundboxes-all-1
Rondedozen-roundboxes-Cenzaa-open-1

Ronde dozen met deksel met opdruk

Onze custom-made ronde dozen met deksel kunnen zowel aan de binnenkant als de buitenkant allover bedrukt worden. Wij bedrukken de ronden dozen met deksel door middel van offset druk. Grote voordeel hiervan is dat de drukkwaliteit van hoge kwaliteit is en een full colour bedrukking hierdoor mogelijk is.  Naast offset druk kunnen wij de ronde dozen ook bedrukken met een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaag over een tekst of logo heen) en eventueel met zeefdruk.   

Uitvoeringen van gepersonaliseerde ronde dozen met deksel 

Wij producen de ronde dozen met een deksel custom-made in elk gewenst formaat. U kunt zelf de diameter van de doos bepalen en daarnaast de hoogte van de deksel die er oversized heen gaat. Hierdoor is de breedte van de deksel breder dan de breedte van de doos.  Ook kunt u ervoor kiezen om een cilinderdoos als model te nemen. Bij een cilinderdoos is de buitenafmeting van de deksel en de doos even breed.  
Rondedozen-roundboxes-all-2 2
magneetdozen-magnetboxes-pastel-all

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) luxe geschenkdozen nodig? Wij hebben diverse luxe geschenkdozen in verschillende modellen, formaten en kleuren op voorraad liggen. Deze luxe geschenkdozen kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte luxe geschenkdozen te bestellen.  
 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van ronde dozen met deksel. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Rondedozen-roundboxes-Ohmybox-all-2

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op