Gepersonaliseerde herbruikbare tassen

Nylon XXL shoppers met logo

Wilt u sterke herbruikbare tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de nylon XXL shoppers op maat. Deze big shoppers zijn gemaakt van zeer sterk nylon materiaal. U kunt deze XXL shoppers geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de lengte van de lussen. Daarnaast zijn de nylon XXL shoppers voorzien van een ritssluiting aan de bovenzijde. Door het sterke materiaal zijn deze tassen duurzaam in gebruik. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de nylon XXL shoppers op maat.  

Bekijk hier

XXLshoppingbag-denham-header
Washablepaperbag-bruin-5

Washable paper bags met logo

Bent u op zoek naar hippe herbruikbare tassen? Dan zijn tassen gemaakt van washable paper echt iets voor u. Tassen van washable paper (wasbaar papier) zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u zelf uw formaat, vorm en bedrukking bepalen. De tassen zijn erg sterk en gaan lang mee. Het materiaal wordt mooier naarmate de tas vaker wordt gebruikt. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de washable paper bags.  

Bekijk hier

Luxe PVC tassen met logo

Bent u op zoek naar een luxe herbruikbare tas? Kijk dan eens naar onze luxe PVC tassen. Denk bijvoorbeeld aan een sporttas, een shopper of een mooie schoudertas. Al deze tassen kunnen worden gemaakt van PVC. Deze PVC tassen zijn sterk en kunnen keer op keer gebruikt worden. Transparante PVC tassen zijn dé trend van het afgelopen jaar. Of u nou bij Harrods in Londen of in Amsterdam aan het shoppen was, overal keert deze transparante PVC tas terug. Daarnaast kunnen we PVC tassen maken om te gebruiken als een sporttas. Deze kan seizoenen lang worden gebruikt en kan helemaal naar uw wens worden afgewerkt. PVC is ook een ideaal materiaal om bijvoorbeeld toilet, make-up of reistasjes van te laten maken. Het stevige materiaal zal uw producten beschermen. Bekijk hieronder de uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van luxe PVC tassen. 

Bekijk hier

luxePVCtassen-luxurypvcbags-thekooples-3
accountantbags-MTH-header

Polyester accountants tassen met logo

Wilt u herbruikbare accountants tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de polyester accountant bags op maat. U kunt deze accountants tassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van de lussen en de dikte van het polyester materiaal. Omdat deze tassen vaak hergebruikt zullen worden is dit een duurzame tas te noemen.  

Bekijk hier

Opvouwbare tassen met logo

Bent u op zoek naar praktische tassen die zowel licht als compact zijn? Dan zijn de opvouwbare polyester tassen perfect voor u. Opvouwbare polyester tassen zijn uniek omdat deze geheel naar wens samengesteld kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld het opbergzakje van de tas in de vorm van een dier, groente, fruit of een voorwerp gemaakt worden. Elk ontwerp is mogelijk, de opties zijn oneindig. Op deze manier kunt u een tas samenstellen welke perfect bij uw logo of bedrijf past. Een unieke tas welke keer op keer gebruikt kan worden. Deze tas is makkelijk opvouwbaar tot een klein pakketje. Dit maakt het gebruik gemakkelijk en wordt hij vaak gepakt voor een snelle boodschap. Bekijk hieronder enkele uitvoeringen en mogelijkheden van de opvouwbare tassen en laat u inspireren.  

Bekijk hier

polyester-shop-in-bag-keukenvanleer