Gepersonaliseerd cadeaulint en touw

Satijn lint met logo

Bent u op zoek naar chique lint gemaakt van satijn om een cadeau, geschenk of een presentje in te verpakken? Kies dan voor onze custom-made bedrukte satijn lint op maat. Satijnen lint is helemaal hot om te gebruiken als gift packaging. Wij produceren uw satijn lint geheel naar uw wens met uw logo. U bepaalt zelf de breedte en lengte van het lint, de kleur van het satijnmateriaal en uw bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van ons satijn lint.   

Bekijk hier

satijnenLint-satinribbon-schwarzkopf-header
Kadostrikstretch-stretchbow-Thesocietyshop-header

Kadostrikken met stretch met logo

Bent u op zoek naar een strik of een handig stuk lint om een geschenkdoos mee te versieren? Kies dan voor onze custom-made kadostrikken met stretch op maat. Wij produceren uw kadostrikken geheel naar uw wens. Denk hierbij aan het materiaal van het lint en strik, kleur materiaal, de lengte/breedte en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van ons custom-made kadostrikken met stretch.  

Bekijk hier

Katoen lint met logo

Bent u op zoek naar lint gemaakt van textiel om uw geschenk mee te versieren? Kies dan voor onze custom-made katoen lint op maat. Wij produceren uw rollen katoenen lint geheel naar uw wens. Denk hierbij aan de structuur van het katoenen lint, kleur materiaal, de lengte/breedte en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van ons katoen lint.

Bekijk hier

Lint-ribbon-Thefinds-header