Gepersonaliseerde plastic hemdtassen  

hemdtassen-tshirtbags-Bastiano

Plastic hemdtassen naar wens samen te stellen

De goedkoopste tasjes zijn plastic hemdtassen. Deze hemddraagtassen worden op maat voor u gemaakt en kunnen wij geheel naar wens voor u samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal, het formaat en de bedrukking. Wilt u een goedkoop tasje, maar een meer duurzame optie? Kies dan voor gerecycled materiaal. Dit tasje is ideaal voor markten, groente en fruitwinkels of bijvoorbeeld voor de slager. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic hemdtasjes.  

5 voordelen van plastic hemdtassen op maat met logo

  1. Hemddraagtassen zijn bestand tegen regen en houden uw product droog; 
  2. Hemddraagtassen zijn een goedkope oplossing en kunt u gemakkelijk meegeven aan uw klant; 
  3. Hemddraagtassen kunnen gemaakt worden van gerecycled plastic en zijn ook 100% recyclebaar;  
  4. Hemddraagtassen zijn de goedkoopste tassen welke er zijn  
  5. Hemddraagtassen kunnen geblokt worden geleverd en zijn daardoor gemakkelijk in gebruik te nemen. 

Liever direct uit voorraad bestellen?


hemdtassen-tshirtbags-BP-1

Gebruik van gepersonaliseerde plastic hemdtassen

Plastic hemdtasjes worden al jarenlang gebruikt in bijvoorbeeld kruidenierswinkels, supermarkten, beurzen, musea en natuurlijk op markten en braderieën. De plastic hemdtas is de meest goedkope tas op de markt. Naast de prijs is hij ook relatief sterk door het HDPE plastic welke wordt gebruikt. De tas beschermt uw product tegen weersinvloeden en kan tegen een stootje. De tassen kunnen los van elkaar of geblokt worden geleverd. Wanneer de tassen geblokt worden geleverd, kunt u gemakkelijk een aantal tassen ophangen en deze afscheuren wanneer u deze uitdeelt.  

hemdtassen-tshirtbags-Wvandenberg

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij deze hemddraagtassen vanaf 5.000 stuks leveren. De levertijd hiervoor is circa 6 tot 12 weken. Wij kunnen elk formaat, materiaal, kleur en bedrukking leveren. Voor kleinere oplages hebben wij ook een oplossing. Zie onze uitgebreide assortiment plastic tassen. Wij kunnen u binnen 24 uur onbedrukte plastic (hemd)tassen uit onze voorraad leveren. 

hemdtassen-tshirtbag-mistral

Handgrepen van plastic hemdtassen

Plastic hemdtasjes zijn voorzien van twee lussen in de vorm van een hemd. Deze worden gezamenlijk gestanst met de tas zelf. Dit maakt het produceren van deze hemddraagtassen heel snel, wat tevens zorgt voor de lage prijs. U kunt ervoor kiezen om de tas geblokt of ongeblokt te laten leveren. Wanneer de tassen geblokt worden geleverd, kunt u de tasjes makkelijk ophangen en bij gebruik lostrekken van de rest van de tassen. 

Plastic hemdtassen met opdruk

De plastic hemddraagtassen kunnen uitstekend worden bedrukt met uw bedrijfsnaam en/of logo. Hierbij wordt de opdruk in elke gewenste PANTONE® bedrukt. De opdruk is aan de buitenzijde van de hemdtassen en kan aan één of twee zijden worden bedrukt, maar ook een all-over bedrukking is hierbij mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om de tas in full colour te bedrukken, hiermee kunt u uw ontwerp of kleurenfoto laten drukken. Voor het bedrukken van plastic hemdtassen zijn er twee bedrukkingsmogelijkheden. Dit kan zowel in flexodruk als diepdruk. Lees hieronder verder voor een uitleg over deze twee druktechnieken.  
  • Bij flexodruk worden rubberen drukstempels gebruikt die om een cilinder worden aangebracht. Voor elke kleur wordt een eigen drukstempel gemaakt. Het plasticfolie wordt vervolgens machinaal op rol gedrukt en later tot tas gestanst en geseald. Hierbij is flexodruk de goedkoopste druktechniek voor het bedrukken van de plastic hemdtassen. 
  • Diepdruk is een duurdere druktechniek waarbij koperen cilinders worden gemaakt waarbij de opdruk in deze cilinders wordt gegrafeerd. Per drukkleur heb je een koperen cilinder nodig. Nadat de hemdtassen en zijn bedrukt worden ze machinaal gestanst en geseald. Diepdruk geeft het mooiste drukresultaat. 
hemdtassen-tshirtbags-divers-3
hemdtassen-tshirtbags-Bastiano-detail

Materiaal van de plastic hemdtassen met logo

Hemddraagtassen worden gemaakt van plasticfolie. Dit folie wordt gemaakt van plastic granulaat. Dit zijn kleine korreltjes welke kunnen worden omgezet naar folie waar vervolgend de plastic hemdtasjes van worden worden geproduceerd. Dit plasticfolie kan in verschillende diktes, kleuren en materialen worden gemaakt. De hemddraagtassen worden veelal gemaakt van HDPE materiaal. HDPE staat voor High-Density PolyEthylene. Dit is een materiaal met een matte look en welke wat stug aanvoelt. Het materiaal geeft een knisperend geluid wanneer je het materiaal voelt. Dit materiaal is in alle kleuren verkrijgbaar, maar de meest voorkomende is de witte variant. De meest voorkomende dikte voor een plastic hemddraagtas in HDPE is ongeveer 18 micron. 

Het is ook mogelijk om de tassen in een dikker en steviger materiaal te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een LDPE plastic tas. LDPE staat voor Low-Density PolyEthylene, voelt zacht aan, oogt glanzend en is een flexibel plastic soort met veel rek in het materiaal. LDPE kan zowel in transparant, wit of in een PANTONE® kleur geproduceerd worden.  

Naast LDPE, MDPE en HDPE kan het plastic materiaal van de hemddraagtassen ook geproduceerd worden van gerecycled materiaal. Bij gerecycled materiaal is er een verschil tussen Post-Consumer Waste gerecycled plastic en Industrial Waste gerecycled plastic: 
  • Post-Consumer Waste gerecycled plastic wordt gemaakt van plastic huishoudelijk afval. Hierdoor heeft het materiaal een wat grijzere uitstraling en zijn er kleine pitjes voelbaar in het plastic materiaal. Het plastic hemdtasje heeft hierbij een wat grove structuur.  
  • Industrial Waste gerecycled plastic wordt gemaakt van plastic afval uit de fabriek. Dus als er tijdens de productie van de hemdtasjes restafval overblijft wordt dit opnieuw omgesmolten voor de productie van nieuwe hemdtassen. Dit materiaal is nog niet in handen geweest van de consument waardoor het materiaal hierbij witter is dan bij Post-Consumer Waste. Er zitten hierbij ook geen pitjes in het materiaal. 

Ecologische plastic hemdtassen met logo

Plastic draagtassen en ook hemdtasjes hebben in de loop der jaren een slechte naam ontwikkeld. Dit komt doordat er veel plastic afval is in de natuur, denk bijvoorbeeld aan de ‘plastic soep’. Om dit soort problemen aan te pakken dient men zorgvuldig om te gaan met het gebruik van plastic tassen. Deze moeten netjes bij het restafval worden weggegooid, om plastic zwerfafval te voorkomen. Wanneer dit gebeurt kan het materiaal 100% worden gerecycled, wat het gebruik van plastic tasjes minder schadelijk maakt. Daarnaast is het ook mogelijk om 100% gerecycled plastic te bestellen, ook produceren wij budget plastic draagtassen o.b.v. ecologisch materiaal zoals gerecycled plastic. Op deze manier kunt u een verantwoorde keuze maken. 
hemdtassen-tshirtbags-andrewsgarden
hemdtassen-tshirtbags-BP-detail

Direct bestellen

Heeft u snel plastic hemdtassen nodig of een kleine oplage? Wij bieden u direct vanuit voorraad meerdere formaten plastic hemdtassen of andere plastic tassen aan. Klik hier om direct naar onze webshop te gaan. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van plastic hemdtassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

hemdtassen-tshirtbag-mistral

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op