Gepersonaliseerde luxe ladedozen 

ladedozen-drawerboxes-all-1

Luxe ladedozen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een luxe verpakking? Dan is de ladedoos, ook wel de pull out box genoemd, perfect voor u. De ladedoos is een unieke geschenkverpakking welke uw klant een speciale beleving meegeeft bij het uitpakken van uw product. We zien de ‘unboxing experience’ steeds belangrijker worden in de markt. U kunt uw product in de lade verpakken welke u aan de voorzijde in de doos kunt schuiven. De klant kan uw product uit de ladedoos halen door de lade uit de doos te trekken. Dit is op allerlei manieren mogelijk. Bijvoorbeeld door een satijnen of katoenen treklint of een uitsparing in de lade. De ladedoos is voor veel verschillende producten een mooie optie qua verpakking. Zie hieronder een aantal verschillende uitvoeringen en mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen ladedoos. Laat u inspireren! 

5 voordelen van ladedozen op maat met logo

  1. Luxe ladedozen geven een unieke unboxing experience;
  2. Luxe ladedozen kunnen in elk formaat worden gemaakt en kunnen wij precies passend maken aan uw product;
  3. Luxe ladedozen zijn in elke kleur te bedrukken en kunnen op oneindig verschillende mogelijkheden worden afgewerkt;
  4. Luxe ladedozen zijn geschikt om uw product meer beleving te geven, dit wordt steeds belangrijker;
  5. Luxe ladedozen kunnen worden voorzien van een inlay, zodat uw product hier perfect in kan worden verpakt en beschermd. 

ladedozen-drawerboxes-Feraggio-detail

Gebruik van gepersonaliseerde luxe ladedozen

De mogelijkheden in het gebruik van de luxe ladedoos is enorm. Wij zien dat deze dozen op veel verschillende gebieden wordt ingezet. De doos is helemaal te customizen naar uw wens en hiermee kan deze doos feilloos aansluiten op uw product. Deze doos kan bijvoorbeeld worden gebruikt om mee te geven bij de aankoop van een sieraad. U kunt de doos voorzien van een inlay, waar uw sieraad ingelegd kan worden. Naast sieraden kunt u bijvoorbeeld ook een uw lipstick of make-up product verpakken in een luxe ladedoos. Een ladedoos is ook prima geschikt voor bijvoorbeeld een mooie fles wijn of champagne! De ladedoos wordt vaak gebruikt om het product wat u verkoopt een extra beleving mee te geven. De lade doos is een sterke luxe doos, vaak wordt hij na ontvangst door de klant gebruikt voor andere doeleinden. De doos is vaak te mooi om weg te gooien. Na het uitpakken van uw product wordt uw product hier veelal weer in opgeborgen of gebruikt om andere producten in op te ruimen.  

ladedozen-drawerboxes-BeGummy-detail-2

Levertijd met logo

Wij hebben onze eigen productie voor luxe cadeaudozen, zo ook voor de ladedoos. Wij kunnen deze luxe dozen al binnen 10-12 weken leveren. Wilt u een sample vooraf? Deze kunnen wij binnen 3 weken leveren, zodat kunt u het sample voorafgaand aan de productie goedkeuren. De luxe ladedozen kunnen we al vanaf 500 stuks produceren in elk formaat, elke afwerking en bedrukking. Heeft u eerder een luxe geschenkdoos nodig? Wij hebben het grootste assortiment luxe dozen van Europa op voorraad, maar liefst in 9 verschillende kleuren en materialen! Deze kunnen wij al vanaf 25 stuks bedrukt met uw logo leveren en al binnen 24 uur bij u afleveren. Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide assortiment.  

ladedozen-drawerboxes-PerfectEyelash-open

Duurzame luxe ladedozen met logo

Al het karton wat wij gebruiken voor de luxe ladedozen zijn van gerecycled materiaal. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om het papier waarmee de doos wordt omplakt te bestellen in gerecycled materiaal. Dit maakt de keuze voor een luxe doos meer duurzaam. Een luxe lade doos bestaat voor 100% uit papier, waardoor deze 100% gerecycled kan worden. Vaak vinden klanten de luxe ladedoos zo mooi dat zij de doos hergebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbergen van sieraden, make-up of kantoorartikelen. 

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.

Materiaal van de luxe ladedozen met logo

De keuze van het materiaal hangt af van het formaat van de doos, maar ook van het product wat verpakt gaat worden in de ladedoos. De grammage van het karton wordt hierop aangepast, hoe zwaarder en groter de doos, hoe hoger de grammage. Bijvoorbeeld voor een sieradendoosje zal 800 grams karton volstaan, maar voor een grote doos met bijvoorbeeld een wijnfles zullen wij wellicht 1.400 grams karton gebruiken. Het karton wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde omplakt met papier.
U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van gerecycled papier of FSC gecertificeerd® papier. Op deze manier kunt u laten zien dat u milieubewust onderneemt en het milieu zo min mogelijk belast. U kunt het doosje ook omplakken met ZEROTREE® papier, dit is papier welke 100% boomvrij is. Het papier is dan bijvoorbeeld gemaakt van strovezels, dit is zowel te zien als te voelen. U kunt het papier waarmee de doos wordt beplakt voorzien van een embossing. Voor embossed papier wordt er met een wals een speciaal patroon in het papier gedrukt, zodat u een unieke look kunt meegeven aan uw luxe ladedoos. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij u de opties met u kunnen doornemen. Wij kunnen het papier zowel aan de binnen- als buitenzijde van de ladedoos bedrukken met uw ontwerp of in een speciale PANTONE® kleur.
Naast de keuze uit de bedrukking of duurzame papierkeuzes kunnen wij de doosjes ook voorzien van een laminaat. Dit kan zowel in een glans- als een mat laminaat. Uw doosje krijgt hiermee een extra luxe uitstraling en beschermt tegen spatwater. Het doosje is dan gemakkelijk afneembaar en beschadigd minder snel. Het is ook mogelijk om voor de luxe variant onder het laminaat te gaan, het soft touch laminaat. Deze afwerking geeft een unieke uitstraling aan uw product, maar nog belangrijker, een uniek gevoel. De doos voelt fluweelzacht en luxe aan. Benieuwd naar deze afwerking? Neem contact op zodat wij u een sample kunnen toesturen.  
ladedozen-drawerboxes-BeGummy-dicht
ladedozen-drawerboxes-DeWaal-dicht

Luxe ladedozen met opdruk

Deze luxe lade dozen worden meestal bedrukt door middel van zeefdruk- of offsetdruk. Zeefdruk wordt veelal gebruikt wanneer er een logo of ontwerp in 1 kleur op 1 zijde mag worden gedrukt op bijvoorbeeld een donkere ondergrond. Op deze manier wordt er een volle dekkende kleur gedrukt. Wanneer er een kleur over de hele doos gedrukt mag worden, of als u bijvoorbeeld een full colour afbeelding wilt laten drukken, dan wordt er gekozen voor offsetdruk. Dit is een van de meest gebruikte druktechnieken. Met de offset druktechniek wordt er superscherp gedrukt en kunnen wij elke afbeelding bedrukken. Dit kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde van de luxe ladedoos.
Ladedozen zijn luxe verpakkingen die vaak worden afgewerkt met een luxe drukafwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotstamp, dit is een glanzende gekleurde folie welke bijvoorbeeld op uw logo kan worden aangebracht. Dit kan in veel verschillende kleuren, maar we zien dit voornamelijk in goud of zilver. Dit zorgt dat uw logo of ontwerp er echt uit springt. Dit is ook mogelijk door middel van bijvoorbeeld een SPOT UV. Dit is een doorzichtige glanzende laag, welke op uw logo kan worden aangebracht. Dit geeft uw logo een glossy look. Naast hotstamp en SPOT UV is het ook mogelijk om uw logo een embossing of debossing te geven. Hiermee wordt uw logo naar binnen- of buiten gedrukt op het papier. Door het reliëf komt uw logo bijvoorbeeld wat hoger dan de doos te liggen, dit geeft uw ladedoos een unieke look en feel. U kunt de doos ook voorzien van ‘flocking’, uw logo wordt dan uitgesneden in een fluwelen materiaal welke op de doos wordt geplakt. Dit geeft de ladedoos een bijzondere uitstraling en gevoel. Zie hieronder verschillende luxe afwerkingen op drukgebied.  

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde luxe ladedozen

De luxe dozen zijn op vele verschillende manieren uit te voeren. U kunt de lade van de doos voorzien van een uitsparing, zodat deze gemakkelijk uit de doos te halen is. Een andere optie is om de lade te voorzien van een katoenen of satijnen treklintje. U kunt door middel van dit lintje de lade gemakkelijk naar voren trekken om zo het product uit de doos te halen. De doos kan ook worden voorzien van een extra papieren sleeve. Deze kan bedrukt worden in elke PANTONE® kleur of in een full colour beeld. De sleeve beschermd de ladedoos tegen beschadigingen en zorgt voor een extra beleving bij het uitpakken van het product.
Het is ook mogelijk om de bovenzijde van de ladedoos te voorzien van een transparant doorkijkvenster. Dit zien we veelal voor bijvoorbeeld lingerie, op deze manier krijgt u al een kleine ‘sneek peek’ van uw product. 
ladedozen-drawerboxes-BeGummy-detail-3
ladedozen-drawerboxes-oerum

Maatwerk inlays

De luxe ladedoos is erg geschikt voor een op maat gemaakte inlay. Dit kan gemaakt worden van zowel papier, karton of foam. Wij zullen samen met u kijken welk product u wilt verpakken en welk type inlay hier het best bij past. De soft foam inlay is erg geschikt voor bijvoorbeeld glazen flessen, omdat dit uw product beschermd tegen vallen of stoten. De foam inlay kan ook erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld sieraden. Foam kunnen wij voorzien van verschillende uitsparingen, zodat uw sieraad hier mooi in blijf liggen. De foam inlay kan worden afgewerkt met een velvet laag op de bovenzijde, dit is een fluwelen toplaag. De papieren inlay is geschikt voor bijvoorbeeld een lipstick of een klein doosje. Dit houdt uw product op zijn plek en kan worden bedrukt in uw PANTONE® kleur, zodat deze mooi aansluit bij de rest van de verpakking. U kunt er ook voor kiezen om de doos te voorzien van een vaks-verdeling. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aan de ene zijde een flyer plaatsten en aan de andere zijde uw product. De mogelijkheden zijn oneindig, wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken.
  

Direct bestellen

Wij hebben het grootste assortiment luxe dozen van heel Europa! Dit kunnen wij met trots vermelden. Wij kunnen luxe dozen bedrukken met uw logo of ontwerp en binnen 24 uur bij u afleveren. Op zoek naar een kleine oplage? Geen probleem, wij kunnen dit al vanaf 25 stuks bedrukt in onze eigen zeefdruk. Wij hebben maar liefst 9 verschillende kleuren en materialen op voorraad in 6 verschillende formaten. Daarnaast hebben wij ook verschillende ecologische opties op voorraad, denk bijvoorbeeld aan onze luxe magneetdozen die omplakt zijn met stro papier voor een unieke eco look.  
 

ladedozen-drawerboxes-Feraggio-dicht

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe ladedozen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

ladedozen-drawerboxes-IKA-open-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op