Logo-PENHA

Concept PENHA

Met meer dan 25 winkels op de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Grand Cayman en St. Maarten is PENHA DUTY FREE de grootste beauty/cosmetica retailer in de Cariben. Opgericht in 1865 en met haar grootste flagship store en hoofdkantoor aan de Handelskade van Willemstad – Curaçao. Penha trekt jaarlijks miljoenen toeristen aan die op zoek zijn naar hun favoriete parfum, liquor/drank, cosmetica, huidverzorging (skin & body care) en geschenken. FF-PACKAGING levert aan PENHA een volledig verpakkingsconcept gebaseerd op de traditionele Caribische heritage van Penha i.c.m. “exquisite beauty en luxury”.

Luxe papieren tassen

De luxe papieren tassen van Penha zijn net als de overige verpakkingsitems in de groene huisstijlkleur van PENHA DUTY FREE gemaakt. Deze groene kleur is zowel op Curaçao als op vele andere Caribische eilanden een bekende en opvallende kleur die zowel door lokale bewoners als door toeristen wordt herkend. Het mat laminaat zorgt voor een versteviging van de tas en straalt luxe uit. Voor de vervaardiging van deze luxe papieren tassen wordt duurzaam FSC® gecertificeerd papier gebruikt.

Meer over dit product

Penha papieren tassen
Penha magneetdoos met annabay fles

Luxe rumdoos

AnnaBay Club Rum, dat haar naam te danken heeft aan de St. Annabay vlakbij de Handelskade in Willemstad, is een luxe en overheerlijke rummerk van Penha. In de 17e eeuw werd in het toenmalige gebouw van Penha aan de Handelskade drank geschonken op de 1e verdieping. Zodoende is deze naam gegeven aan de ABC rum van Penha. Voor de flessen rum heeft FF-PACKAGING een luxe rumdoos ontwikkeld met magneetsluiting. De doos met inhoud wordt zowel in de winkels als op de vliegvelden van de diverse Caribische eilanden verkocht. 

Meer over dit product

Magneetdozen

De magneetdozen (of klepdozen) van Penha worden gebruikt als geschenkdozen voor de aankopen in de winkels. Beautypakketten kunnen op deze manier mooi ingepakt worden en als cadeau worden weggegeven. Voor de vervaardiging van deze magneetdozen wordt duurzaam  FSC® gecertificeerd papier gebruikt.

Meer over dit product

Penha magneetdozen
Penha-PrivilegeCards

PVC privilege cards

Met deze PVC privilege cards profiteren members van leuke acties en voordelen. De matte PVC pasjes zijn aan de voorzijde voorzien van een glossy spot UV. De achterzijde is geprint met een unieke barcode. De pasjes hebben een unieke metallic uitstraling. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Meer over dit product

Katoenen tas

De ecologische katoenen tas van Penha is prachtig bedrukt door middel van transferdruk. Deze herbruikbare katoenen tas kan voor veel doeleinden worden gebruikt en is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Het kleurrijke ontwerp van het welbekende pand aan de Handelskade maakt de tas een echte eyecatcher en souvenir uit Curaçao.

Meer over dit product

Penha-CottonBag
Penha linten 2

Satijnen lint

FF-PACKAGING levert luxueus bedrukt satijnen lint aan Penha. Het gouden glitter lint met witte bedrukking oogt erg chique voor feestelijke aangelegenheden. Het witte lint met groene bedrukking geeft een mooi contrast als het om de magneetdozen of andere geschenkdozen wordt gewikkeld. 

Meer over dit product

Penha plastic tas

Plastic tassen

Penha voert op het vliegveld Hato van Curaçao plastic tassen in de Duty Free Shops. Stevig, flexibel en 100% recyclebaar materiaal zorgen ervoor dat vliegtuigpassagiers en toeristen hun aankopen op de luchthaven makkelijk naar huis toe kunnen vervoeren. Doordat de plastic tassen van Penha 100% recyclebaar zijn kan de consument de plastic tassen bij het huishoudelijk afval deponeren en geven we het plastic materiaal een tweede leven.

Meer over dit product

Penha inpakpapier

Inpakpapier

Penha voert voor haar geschenken en cadeaus inpakpapier in twee verschillende huisstijlen; groen inpakpapier met witte logo’s en wit inpakpapier met gouden logo’s voor de exclusieve geurtjes, flessen drank en beauty- en skin care. 

Meer over dit product