Logo-TSS

Concept THE SOCIETY SHOP

Voor THE SOCIETY SHOP hebben wij een exclusieve en duurzame verpakkingslijn mogen ontwikkelen. Het concept is hoofdzakelijk geïnspireerd op de nieuwe huisstijl van de winkels waardoor de stijlvolle look & feel telkens terug te vinden is in de details van de verpakkingen. Daarnaast zijn alle verpakkingen geproduceerd op basis van gerecyclede materialen en/of duurzame herbruikbare materialen. Laat u zich hieronder inspireren door deze prachtige luxe verpakkingslijn van THE SOCIETY SHOP.

Luxe papieren tassen

De luxe papieren tassen van THE SOCIETY SHOP zijn geproduceerd van gerecycled duplex papier; binnenzijde bruin gerecycled papier en de buitenzijde gemaakt van wit gerecycled papier. Door gebruik te maken van duplex papier kunnen wij op de witte zijde van het papier de gewenste drukkleur (in dit geval geel) goed tot haar recht laten komen zoals te zien is op de foto. Tevens is het logo voorzien van een gouden hotstamp details, die subtiel terug te vinden zijn in de winkels. Het papiermateriaal is voorzien van een geribbelde/gelijnde reliëfstructuur, hetgeen extra luxe oogt en voelt.

Meer over dit product

TheSocietyShop-concept-tassen
TheSocietyshop-concept-magneetdozen

Magneetdozen

De luxe magneetdozen van THE SOCIETY SHOP worden gemaakt van gerecycled karton. Dit is terug te zien aan de binnenzijde en zijkanten van deze luxe geschenkdozen. Daarnaast zijn de magneetdozen erg handig qua opslag en handling in de winkels. De dozen worden plat aangeleverd en kunnen snel in elkaar gevouwen worden. Ook zijn deze luxe dozen voorzien van een geribbeld papierstructuur net als de tassen.

Meer over dit product

Verzenddozen

Net als de luxe papieren tassen en de magneetdozen zijn de verzenddozen van THE SOCIETY SHOP eveneens gemaakt van gerecycled golfkarton/papier. Bruine verzenddozen zijn minder besmettelijk dan witte dozen tijdens transport. Daarnaast zijn de verzenddozen zowel aan de binnenzijde als buitenzijde bedrukt met het logo en de huisstijl. Bij het openen van de verzenddoos ontstaat een heus unboxing experience door de mooie kleuren die je tegemoet komen en de aandacht die is besteed aan het verpakken van de bestelling.

Meer over dit product

TheSocietyshop-concept-shippingboxes
TheSocietyShop-Concept-stickers

Etiketten

Bedrukte etiketten, ideaal om een geschenkverpakking mee af te maken zoals THE SOCIETY SHOP doet bij het vloeipapier. Makkelijk om te gebruiken bij het dichtplakken van vloeipapier, tassen of dozen.

Meer over dit product

Thesocietyshop

Vloeipapier

Het vloeipapier van THE SOCIETY SHOP is gemaakt van mooi dun zijdepapier en wordt gebruikt om alle kledingstukken in te verpakken. In het wit is het logo van THE SOCIETY SHOP erop gedrukt. Het effect wit op wit wordt ook wel Ton-sur-Ton genoemd. Dit zorgt ervoor dat het logo subtiel en chique op het vloeipapier afgebeeld staat.

Meer over dit product

TheSocietyShop-Concept-kadostrikmetstretch

Kadostrik met stretch

Het lint met stretch van THE SOCIETY SHOP is van navy blue katoen gemaakt en bedrukt het logo. De blauwe kleur is dezelfde kleur die wordt gebruikt in het officiële logo van THE SOCIETY SHOP. Dit katoenen lint met stretch wordt gebruikt om de luxe geschenkdozen en magneetdozen mee te sluiten. Op deze manier wordt een echte cadeauverpakking gecreëerd.

Meer over dit product

Non-woven kledinghoezen

De non-woven kledinghoezen van THE SOCIETE SHOP worden gebruikt voor business kostuums, colberts en pakken. De kostuums worden gemaakt van deels gerecycled non-woven en zijn herbruikbaar. Op borsthoogte is het logo gedrukt. D.m.v. de eyelet en de opening aan de bovenzijde van de hoes kan gemakkelijk een kledinghanger erin gestoken worden en dubbelgevouwen vervoerd worden.

Meer over dit product

TheSocietyShop-Concept-nw-kedinghoes
TheSocietyShop-Concept-kledinghoes

Luxe nylon kledinghoezen

1 of 1, de term zegt al genoeg. Deze exclusieve duurzame kledinghoezen van THE SOCIETY SHOP zijn speciaal gemaakt voor maatpakken. De hoezen ademen luxueuze en dat straalt ervan af. De hoezen zijn voorzien van draaglussen, een extra opbergvak met ritssluiting en zijvouwen zodat er meerdere kostuums tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Het stevige nylon materiaal is waterbestendig en kan tegen een stootje. De dikke biezen die rondom gestikt zijn zorgen ervoor dat deze kledinghoezen onverwoestbaar zijn.

Meer over dit product

Invoice holders

Voor de invoice holders van THE SOCIETY SHOP is hetzelfde duurzame gerecyclede duplex papier gebruikt als voor de luxe papieren tassen. Geel aan de buitenkant en bruin aan de binnenkant. Op deze manier wordt de nieuwe huisstijl doorgetrokken in alle verpakkingen. De grote invoice holders worden gebruikt voor alle webshopbestellingen. Een pakbon, de factuur en eventuele brochure worden netjes in de grote invoice holder gestoken welke vervolgens in de verzenddoos wordt gestopt. De kleine invoice holders worden in de winkels gebruikt. Bij aankoop van uw kleding en schoenen stopt men het bonnetje netjes in de kleine invoice holder.

Meer over dit product

TheSocietyShop-Concept-invoiceholders
TheSocietyshop-concept-tape

Tape

Bij duurzame verzenddozen hoort ook een duurzame methode om verzenddozen mee dicht te plakken. Daarom gebruikt THE SOCIETY SHOP papieren tape gemaakt van gerecycled kraft papier t.b.v. haar verzenddozen. Op deze manier is de gehele verzenddoos inclusief tape 100% recyclebaar na gebruik.

Meer over dit product

Luxe nylon rugtasjes

Bij luxe stoere fashion horen luxe stoere rugzakjes. Gesigneerd door de Ambassador van THE SOCIETY SHOP, Mister Ruud Gullit. Deze luxe rugzakken zijn gemaakt van waterdicht nylon materiaal. Hierdoor zijn de rugzakjes solide en herbruikbaar. Ideaal om te gebruiken voor het sporten of voor op vakantie. De extra opbergvak met ritssluiting kan gebruikt worden om accessoires in te steken.

Meer over dit product

TheSocietyShop-concept-ruudgullit