Logo-LS

Concept LOVE Stories 

Voor LOVE Stories hebben wij een trendy en duurzame verpakkingslijn mogen produceren. Samen met de designers van LOVE Stories is er een vernieuwend concept neergezet. Het concept is geïnspireerd op de kleuren uit de nieuwe collectie van LOVE Stories en heeft een eigentijdse look en feel. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier of gerecycled plastic om de carbon footprint zo klein mogelijk te houden. Laat u zich hieronder inspireren door de kleurrijke verpakkingen van LOVE Stories. 


Luxe papieren tassen

De luxe papieren tassen van LOVE Stories zijn geproduceerd van FSC® gecertificeerd kraft papier. Het FSC® logo is geplaatst aan de onderzijde van de tas. Het kraft papier is een onbewerkt papier, zonder een plastic afwerking. De buitenzijde van de tas is all over gedrukt in een roze kleur en het logo is afgewerkt met een SPOT UV. Dit is een glanzende laag, welke het logo laat opvallen. De tas is voorzien van gross grain linten als hengsels, deze geven de tas een luxe gevoel. 

Meer over dit product

Lovestories-Concept-tassen2
Lovestories-concept-canvastassen

Katoenen tassen

De katoenen tote bags zijn gemaakt van 10 OZ katoen oftewel canvas. De voorzijde van de tas is gedrukt door middel van zeefdruk, zodat het logo duidelijk zichtbaar is. Deze tas is echt dé trend van het moment en zult u veel terug zien in het straatbeeld. Om de handeling voor deze tassen in de winkels gemakkelijker te maken, zijn alle tassen voorzien van een hangtag. Hierop zijn wasvoorschriften te lezen en tevens is de hangtag voorzien van een barcode. Een ideaal cadeau om weg te geven aan uw klanten, maar ook een goed item om te verkopen in uw winkel. 

Meer over dit product

Luxe pull out box 

Deze luxe dozen zijn speciaal gemaakt als cadeauverpakking voor LOVE Stories. In deze luxe doos ontvangt de klant een complete set. Ook deze doos is gemaakt van FSC® gecertificeerd papier, om de doos zo duurzaam mogelijk te maken. Zoals de titel al zegt, de lade van de doos kan naar voren worden getrokken. Op deze manier ontvangt u een echt cadeau en heeft de klant een mooie unboxing experience. Deze doosjes kunnen in elke kleur, formaat en afwerking worden geproduceerd.  

Meer over dit product

Lovestories-Concept-ladedoos
Lovestories-concept-stickers

Etiketten  

De glitter etiketten zijn een echte eyecatcher. Deze etiketten zijn voorzien van glitter, op PANTONE® kleur gemaakt. Een origineel item welke uw verpakking net dat beetje extra geeft. De etiketten zijn gemakkelijk te plakken en hebben een sterke lijm laag, waardoor deze niet los zal laten. Gebruik deze etiketten bijvoorbeeld bij het inpakken van een cadeau of het dichtplakken van een vloeipapier aan de kassa. 

Meer over dit product

LS-Vloeipapier

Vloeipapier

Het custom made vloeipapier is ideaal voor het inpakken van een cadeau aan de kassa of voor in de verzendzak of verzenddoos. Het zal uw product beschermen en geeft tegelijkertijd een extra luxe uitstraling aan uw product. Het papier is gemaakt van FSC® gecertificeerd papier en is aan beide kanten bedrukt met het LOVE Stories logo.  

Meer over dit product

Lovestories-Concept-lint

Twisted tassen

Voor de SALE periode hebben we een speciale tas ontwikkeld. Deze tas is qua prijs aantrekkelijker dan de luxe papieren tassen en ideaal voor gebruik tijdens de SALE. De tas is aan de buitenzijde geheel bedrukt in CMYK om een dip dye effect te creëren. De tas is aan de bovenzijde voorzien van een gekartelde rand, zodat u hier niet uw vingers aan kunt snijden. De bodem is voorzien van een bodemkarton voor extra stevigheid. 

Meer over dit product

LoveStories-Verzenddozen

Verzenddozen

De verzenddozen van LOVE Stories zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. De dozen zijn beplakt met onbewerkt kraft papier, zodat er geen plastic wordt gebruikt in de verpakking. De gehele binnen- en buitenzijde van de doos is bedrukt in een hippe kleur, elk formaat doos heeft een andere drukkleur. De bovenzijde van de doos is voorzien van een logo, welke is gedrukt met een hotstamp. Dit geeft het logo een strakke en chique look en maakt van deze verzenddoos een mooi cadeau om te ontvangen. De dozen worden plano afgeleverd en kunnen voor gebruik gemakkelijk in elkaar worden gevouwen.  

Meer over dit product

Verzendzakken 

De verzendzakken voor LOVE Stories maken wij in twee verschillende formaten. Het materiaal is gemaakt van gerecycled plastic, om de verpakkingslijn zo duurzaam mogelijk te maken. Daarnaast zijn deze verzendzakken na gebruik weer 100% recyclebaar. Het materiaal is gekleurd om PANTONE® kleur, dit is mogelijk in elke kleur en past op deze manier perfect bij de rest van uw verpakkingslijn en uitstraling van uw merk of bedrijf. De verzendzakken worden afgewerkt met twee sterke permanente plakstrips en een perforatielijn. Op deze manier kunt u de klant een retourservice aanbieden en ontvangt u zo nodig het product netjes in de verpakking terug.

Meer over dit product

LoveStories-Verzendzakken