Athlete foot logo

Concept The Athlete's Foot

Het verpakkingsconcept van The Athlete’s Foot staat in het teken van duurzaamheid. Dare to Change is het motto. De ingeslagen weg van The Athlete’s Foot draait om transparantie, openheid én toewijding en samen stappen maken richting een duurzame wereld.

Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het verpakkingsmateriaal, het wordt ook uitgedragen in het aanbod merken, sneakers en overige producten. Dit alles op een stijlvolle en verantwoorde manier.

Bekijk hieronder het verpakkingsconcept en laat je inspireren door de duurzame verpakkingen van The Athlete’s Foot.

Verzenddozen

De stevige autolock verzenddozen van The Athlete’s Foot zijn gemaakt van gerecycled bruin golfkarton. De verzenddoos is in een handomdraai opgezet en direct gereed om te vullen.

De bovenzijde van de doos is voorzien van een klep met sluiting. Hierdoor is de doos herbruikbaar voor bijvoorbeeld een retourzending. In de verzenddoos passen met gemak meerdere kledingstukken of een schoenendoos. De verzenddoos is bedrukt met het herkenbare logo in rood en wit.

Meer over dit product

TAF-verzenddoos
TAF-verzendzakken

Verzendzakken

De plastic verzendzakken van The Athlete’s Foot zijn 100% recyclebaar en gemaakt van COEX. Door de zwarte binnenzijde schijnt de tas niet door. De klep heeft 2 plakstrips, namelijk een verzendstrip en een retourstrip. Hierdoor is de tas herbruikbaar. In de verzendzak passen met gemak 2 tot 3 kledingstukken. Plastic verzendzakken zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje. Het ontwerp matcht met de overige verpakkingen waardoor het uniformiteit uitstraalt.

Meer over dit product

Rugtassen

Nylon rugtassen zijn de perfecte reclamedragers om als los artikel te verkopen of om actiematig weg te geven. Deze rugtassen zijn erg sterk en kunnen wel honderden keren gebruikt worden. Uw bedrijfsnaam is daardoor ook net zo vaak zichtbaar. Door de sterke kwaliteit nemen klanten deze tas vaak mee naar trainingen, wedstrijden, sportevenementen of gebruiken deze veelvuldig bij o.a. gym of zwemles.

De rugzak van The Athlete’s Foot is aan de bovenzijde voorzien van 2 trekkoorden. Door de lengte van de koorden is de tas op de rug te dragen. Ook heeft de tas een handig afsluitbaar opbergvakje aan de buitenzijde voor bijvoorbeeld sleutels of een mobiele telefoon. De tas is enkelzijdig voorzien van een opvallend logo in wit en rood.

Meer over dit product

TAF rusgtas
TAF vloeipapier

Vloeipapier

Het bedrukte vloeipapier van The Athlete’s Foot is ton-sur-ton gedrukt. Dit houdt in dat het ontwerp in dezelfde kleur gedrukt is als de kleur van het materiaal. Hierdoor zijn de logo’s subtiel zichtbaar. Vloeipapier kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een beschermvel tussen sneakers in schoenendozen of als bescherming tussen kledingstukken. Het kan ook gebruikt worden als opvulmateriaal in verzenddozen of in schoenen. Met vloeipapier presenteer je een aankoop op een nette wijze en het toont aan dat de aankoop/verzending met aandacht is behandeld.

Meer over dit product

Papieren tassen

De papieren tassen van The Athlete’s Foot zijn gemaakt van bruin gerecycled kraft papier. De hengsels zijn eveneens van bruin papier. Doordat de hengsels gedraaid zijn ontstaan er stevige koorden die een grote draagkracht hebben. De bovenzijde van de tas is afgewerkt met een gekartelde rand dat vervelende papiersnedes aan de handen voorkomt. Er is gekozen voor 2 verschillende formaten tassen zodat de aankoop altijd perfect in de tas past. Beide tassen zijn bedrukt met het herkenbare ontwerp van The Athlete’s Foot. Op de bodem van de tassen staat een informatieve tekst over sustainability. Dit draagt het duurzame karakter uit van The Athlete’s Foot.

Meer over dit product

TAF papieren tassen
TAF tape

Tape

Het bedrukte tape van The Athlete’s Foot is gemaakt van bruin kraft papier. Papieren tape is duurzamer dan het standaard PVC tape dat nog door veel ondernemers gebruikt wordt.

Het ecologische papieren tape is repeterend bedrukt met het logo en motto: Dare to change. Bedrukt tape wordt voornamelijk gebruikt als sluitzegel voor verzenddozen. Een extra zekerheid zodat de ontvanger ziet dat de bestelling in volledigheid is afgeleverd. De minimale afname start al vanaf 36 rollen.

Meer over dit product