Logo-PhL

Concept Paleis het Loo

Na een verbouwing van ruim 4 jaar was het 15 april 2022 zover, Paleis Het Loo heeft zijn deuren heropend. Het paleis is in de afgelopen 4 jaar gerenoveerd. De interieurs zijn gerestaureerd en de vertrekken heringericht.

Voor deze heropening was Paleis Het Loo op zoek naar een nieuwe verpakkingslijn passend bij hun nieuwe huisstijl. Met trots kunnen wij vertellen dat Paleis Het Loo besloten heeft ook de nieuwe collectie verpakkingsmaterialen bij ons te bestellen. En het geleverde resultaat is om door een ringetje te halen; een prachtig totaalconcept welke geheel aansluit bij de nieuwe huisstijl van Paleis Het Loo.

Luxe papieren tassen

De luxe papieren tassen zijn geleverd in 2 verschillende formaten en zijn afgewerkt met 2 ingeknoopte katoenen koorden. Het ontwerp is full colour bedrukt wat een prachtig resultaat oplevert.

Meer over dit product

Paleishetloo-luxepapierentassen
CanvasTassen-PaleisHetLoo

Canvas tassen

De canvas tassen zijn in 4 verschillende materiaalkleuren geleverd, geheel in de kleuren uit de huisstijl van Paleis Het Loo. Deze oersterke tassen worden zeker vaker hergebruikt en zijn om deze reden dan ook zeker duurzaam te noemen. Het canvas materiaal is een ecologisch en natuurlijk product.

Meer over dit product

Papieren twisted tassen

De papieren tassen met twisted koord is geleverd in 2 verschillende formaten. Het materiaal is gemaakt van FSC® gecertificeerd kraft papier wat ook nog eens volledig recyclebaar is. Het bodemkarton zorgt voor extra draagkracht.

Meer over dit product

Paleishetloo-twistedpapierentassen-goud
Paleishetloo-fourniturenzakjes-rood

Fourniturenzakjes

De papieren fourniturenzakjes worden gemaakt van FSC Mix Credit gecertificeerd kraft papier. De zakjes hebben wij geleverd in 2 verschillende formaten. perfect te gebruiken in de winkel om een ansichtkaart of ander geschenk in te verpakken.

Meer over dit product

GrossGrainBanden-PhL

Gross grain banden

Gross grain banden in verschillende kleurlinten. Op elke rol zit ongeveer 100 meter band. Leuk om als strik rondom een cadeau te binden.

Meer over dit product

Vloeipapier-Paleis-het-Loo

Vloeipapier

Er is gekozen voor extra sterk vloeipapier in 2 verschillende formaten en 2 verschillende kleuren. Het papier is volledig recyclebaar. Leuk om een geschenk feestelijk mee in te pakken.

Meer over dit product

Hangtags

De papieren hangtags zijn geleverd met een ingeknoopt koordje zodat deze makkelijk aan bijvoorbeeld een tas of ander product kan worden bevestigd. Het materiaal is gemaakt van FSC® gecertificeerd kraft papier wat ook nog eens volledig recyclebaar is.

Meer over dit product

Hangtags-Paleis-het-Loo
Etiketten-Paleis-het-Loo

Bedrukte etiketten

Ronde etiketten met verschillende dessins. Leuk om op een geschenk of ander product te plakken. De klant geeft zelf aan dat de etiketten handig zijn voor zoveel verschillende doeleinden, van het dichtplakken van een broodzakje, het dichtplakken van een vel vloeipapier, als verzegeling op een envelop en noem het maar op.

Meer over dit product

Bestekzakjes met servet

Achter in de tuin van Paleis het Loo staan de colonnades. Het terras hieronder is een prachtige plek met uitzicht waar u terecht kunt voor koffie, thee, fris en kleine snacks. Voor dit restaurant hebben we bestekzakjes geleverd in twee verschillende kleurstellingen. Één versie is rood met groene opdruk waarbij gekozen is voor een blauwkleurig servet. De andere versie is bruin met blauw bedrukt met een wit servet. Deze combinatie is erg kleurrijk en past perfect bij de huisstijl van Paleis het Loo. 

Meer over dit product

PaleisHetLoo-Bestekzakjes
PaleisHetLoo-Servetten

Luxe tissue servetten

In grand café Prins Hendrik garage en de balzaal kunt u terecht voor een uitgebreid koffie en thee assortiment of een heerlijke lunch of borrel. Naast de bestekpochettes met servet heeft Paleis het Loo gekozen voor 3 laags papieren tissue servetten inclusief logo. Dit materiaal is extra dik en heeft daarom een luxe uitstraling welke perfect aansluit bij het restaurant. Zij hebben gekozen voor een formaat welke is gevouwen tot 1/8.

Meer over dit product