Logo-TC

Concept Tasting Collection

Voor Tasting Collection hebben wij een prachtige verpakkingslijn neer mogen zetten. Het concept is geïnspireerd op de strakke huisstijl kleuren van Tasting Collection en hebben een exclusieve uitstraling. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier en herbruikbare verpakkingen. Laat u zich hieronder inspireren door de exclusieve verpakkingen van Tasting Collection.

Luxe papieren tassen

De luxe papieren tassen van Tasting Collection zijn geproduceerd van FSC® gecertificeerd kraft papier. Het materiaal is gemaakt van 180 grams zwart kraft papier. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn hierdoor zwart. De naam Tasting Collection is bedrukt met een gouden hotstamp. Deze hotstamp geeft de tassen een luxe en exclusieve uitstraling. De tas is voorzien van ingeknoopte katoenen koorden als hengsels, deze dragen prettig in de hand.

Meer over dit product

TastingCollection-Concept-tassen
TastingCollection-Concept-scharnierdoos

Scharnierdozen

Tasting Collection gebruikt meerdere formaten scharnierdozen, afhankelijk van het aantal tubes dat in de doos gaat. Zo hebben zij collecties voor 3 tubes maar ook voor 12 tubes. De scharnierdozen worden geleverd met een foam inlay met velvet top, dit heeft een exclusieve uitstraling. Deze inlays hebben een uitstansing voor een tube, zodat deze perfect vast liggen in de doos. De naam Tasting Collection is op de deksel bedrukt met een gouden hotstamp.

Meer over dit product

Enveloppen

De enveloppen van Tasting Collection zijn geproduceerd van FSC® gecertificeerd kraft papier. Het materiaal is gemaakt van 120 grams zwart papier. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn hierdoor zwart. De naam Tasting Collection is bedrukt met een gouden hotstamp. Deze hotstamp geeft de enveloppen een luxe en exclusieve uitstraling.

Meer over dit product

TastingCollection-Concept-envelop
TastingCollection-Concept-vouwdoos

Vouwdoosjes

De vouwdoosjes van Tasting Collection zijn geproduceerd van FSC® gecertificeerd kraft papier. Tasting Collection gebruikt deze kleine vouwdozen welke goed te gebruiken zijn voor kleinere producten, zoals een glaasje of flesje, maar ook 1 of 2 tubes kunnen hier in worden verpakt. Het materiaal is gemaakt van zwart kraft papier. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn hierdoor zwart. De naam Tasting Collection is bedrukt met een gouden hotstamp voor een luxe uitstraling. zo sluiten de vouwdoosjes mooi aan bij het totaalconcept van Tasting Collection.

Meer over dit product

Doos/deksel combinatie

Tasting Collection gebruikt meerdere formaten dozen met losse deksel, afhankelijk van het aantal tubes dat in de doos gaat. Zo hebben zij collecties voor 3 tubes maar ook voor 12 tubes. De doos/deksel combinatie wordt geleverd met een foam inlay met velvet top, dit heeft een exclusieve uitstraling. Deze inlays hebben een uitstansing voor een tube, zodat deze perfect vast liggen in de doos. De naam Tasting Collection is op de deksel bedrukt met een gouden hotstamp.

Meer over dit product

TastingCollection-Concept-doosdeksel