Cameranu

Concept Cameranu

Cameranu is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot dé foto- en videospecialist van Nederland. Het Urkse bedrijf dat is opgericht in 2003 bestaat inmiddels uit 10 locaties en heeft ter ere van haar 20e verjaardag een volledig nieuwe uitstraling gekregen. FF-PACKAGING heeft de nieuwe verpakkingslijn mogen produceren. Het concept is een 'plaatje' en past veel beter bij het bedrijf van nu en in de toekomst. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier. Laat u zich inspireren door de verpakkingen van Cameranu.

Luxe papieren tassen

De luxe papieren tassen van Cameranu zijn geproduceerd van FSC® gecertificeerd kraft papier. Het FSC® logo is terug te vinden op de onderzijde van de tas. Het kraft papier is onbewerkt materiaal zonder laminaat. De tas is aan de buitenzijde bedrukt met een all-over ontwerp wat de tassen een luxe en moderne uitstraling geeft. De tassen zijn voorzien van 2 katoenen koorden, dit draagt prettig in de handen.

Meer over dit product

Cameranu papieren tassen
Cameranu cadeaubon houder

Giftcard houders

De papieren giftcards en giftcard houders van Cameranu zijn een waar cadeau om te mogen ontvangen. De buitenzijde van de gift card houder is volledig paars gedrukt en de binnenzijde is voorzien van een leuke print. Net zoals de overige verpakkingen is het materiaal gemaakt van FSC® Mix Credit papier. Het kraft papier is onbewerkt materiaal zonder laminaat. De giftcard houders zijn voorzien van een satijnen lint om het envelopje op feestelijke wijze mee te kunnen openen. 

Meer over dit product

Papieren cadeauzakjes

Er zijn 3 verschillende formaten cadeauzakjes gemaakt. Het materiaal is gemaakt van FSC® Mix Credit kraft papier. De zakjes zijn voorzien van een japanse sluiting met een paars koordje. Dit geeft de kadozakjes een luxe uitstraling en een leuke manier van sluiten. Door te kiezen voor verschillende formaten zakjes zit er altijd een formaat bij welke geschikt is voor het desbetreffende artikel.

Meer over dit product

Cameranu invoice holder
Cameranu posterkoker

Posterkokers

Posterkokers worden gemaakt van bruin FSC® gecertificeerd karton. Daarnaast is de buitenzijde omplakt met wit FSC® Mix Credit kraft papier. Voor Cameranu maken wij 2 verschillende formaten. De kokers zijn perfect om bijvoorbeeld posters of foto’s in op te rollen en te versturen. De uiteindes van de posterkokers zijn voorzien van 2 hersluitbare doppen.

Meer over dit product

Papieren pasfoto mapjes

Tover een lach op het gezicht na het maken van een saaie pasfoto. Deze pasfoto mapjes zijn voorzien van een pakkende tekst. Het materiaal van de papieren mapjes is gemaakt van FSC® Mix Credit kraft papier. De binnenzijde is voorzien van een insteekvakje en venster waar de pasfoto’s perfect in uitkomen. Door het stevige materiaal kunnen de de pasfoto’s langdurig en kreukvrij bewaard worden. 

Meer over dit product

Cameranu pasfoto houder
Cameranu magneetdoos_

Luxe magneetdozen

Verpak uw cadeau of cadeaubon in deze luxe doos om uw cadeau extra waarde te geven. Voor de vervaardiging van deze magneetdozen wordt duurzaam FSC® gecertificeerd papier gebruikt. Daarnaast zijn de magneetdozen erg handig qua opslag en gebruik in de winkels. De dozen worden plat aangeleverd en kunnen snel in elkaar gevouwen worden. Door middel van een lintje in de klep kan de doos makkelijk worden geopend. Deze herbruikbare cadeaudozen kunnen na gebruik ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Meer over dit product