Cadeauverpakking groothandel

Ontvangst-FF

Pakt u dagelijks cadeaus in en merkt u dat het sneller, beter of duurzamer kan? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door ons grote assortiment cadeauverpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een mooie rol inpakpapier, luxe cadeaudozen, kadotasjes, ecologische geschenkzakjes, lint of stickers. Wij zijn cadeauverpakking groothandel voor zowel eindklanten als wederverkopers.

Ons aanbod cadeauverpakkingen

Als groothandel van verpakkingen hebben we een grote voorraad verpakkingen op meerdere locaties binnen Nederland. Hierdoor kunnen wij grote volumes voorraadartikelen al binnen 1-3 werkdagen leveren. Ook leveren wij neutraal direct op elk gewenst adres, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat.

Standaard collectie

Als verpakkingsspecialist hebben wij een zeer uitgebreide collectie direct vanuit voorraad leverbaar. Deze cadeauverpakkingen (of een sample daarvan) kunt u tijdens uw bezoek vaak al gelijk meenemen. Bestelt u liever online? Dan leveren wij binnen 1-3 werkdagen. Bekijk aanbod cadeauverpakkingen. 

Bedrukte cadeauverpakking met logo

Een groot gedeelte van onze collectie kan ook bedrukt worden met uw logo of een pakkende tekst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de giftcard doosjes, papieren cadeautasjes of luxe magneetdozen. De standaard levertijd is 10 werkdagen. Sneller is in overleg mogelijk. 

Cadeauverpakking op maat

Wilt u een cadeauverpakking geheel naar wens samenstellen? Dit kan met onze custom made mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld zelf het product, materiaal, bedrukking, afwerking en oplage. We adviseren u graag en kunnen veel mogelijkheden laten zien. Ook voor een complete verpakkingslijn kunt u bij ons terecht. Bij grotere aantallen en langere levertijden is de prijs vaak het voordeligste. 

Duurzame cadeauverpakkingen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo produceren we graag herbruikbare, gerecyclede of recyclebare verpakkingen van onder andere Fairtrade® katoen, FSC® gecertificeerd papier en ons eigen merk ZEROTREE®. We kopen groot en efficiënt in om onze CO2-footprint zo laag mogelijk te houden. Wilt u uw huidige verpakkingen verduurzamen? We helpen u graag dit mogelijk te maken! 

5 redenen om cadeauverpakkingen te kopen

 1. Verrassend 
  Een cadeauverpakking geeft het cadeau een extra dimensie van verrassing. Het geeft de ontvanger iets om uit te pakken en het gevoel te hebben dat er extra aandacht aan het cadeau is besteed. 
 2. Persoonlijk 
  Cadeauverpakkingen zijn mooi ontworpen verpakkingen en geven een speciaal tintje aan het cadeau. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen en kunnen worden aangepast aan de gelegenheid. Voeg een lint of kaartje toe om het cadeau nog persoonlijker te maken. 
 3. Tijdbesparend 
  Het kopen van cadeauverpakkingen kan ook tijd besparen, vooral als u geen tijd heeft om zelf de cadeaus in te pakken. Door een kant-en-klare cadeauverpakking te kopen pakt u een cadeau op eenvoudige en snelle wijze in. Handig tijdens drukke periodes zoals bijvoorbeeld Kerst of Moederdag. 
 4. Herbruikbaar 
  Cadeauverpakkingen zijn ook herbruikbaar en kunnen na het geven als een decoratief item in huis dienen. Hierdoor wordt het cadeau ook na de gelegenheid nog een herinnering aan het moment en de gever. 
 5. Waarde verhogend 
  Cadeauverpakkingen kunnen waarde toevoegen aan het cadeau. Het kan de ontvanger het gevoel geven dat het cadeau meer waard is.

Bezoek onze showroom

Met ruim 2.500 producten is het de moeite waard om eens bij ons binnen te lopen voor inspiratie of advies. Er staat altijd een collega voor u klaar om te helpen. In onze nieuwe showroom tonen wij ons volledige aanbod tassen, luxe dozen, geschenkverpakkingen en verzendverpakkingen. Daarnaast presenteren wij gedurende het jaar verschillende verpakkingsconcepten van onze klanten en haken we in op actuele thema’s voor o.a. Pasen, Moederdag of Kerst. 
Heeft u specifieke wensen, ideeën of komt u een bestelling of sample afhalen? Neem dan voorafgaand even contact op via [email protected] of +31 (0)341 430413. Zodoende kunnen we alvast voorbereidingen treffen voor uw komst.