Budget plastic tassen - Wit - Wit

Bent u op zoek naar goedkope plastic tassen? Neem dan een kijkje naar onze budget plastic tassen. Dit zijn tassen gemaakt van sterk plastic welke zacht aanvoelt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of om tegen een vergoeding mee te geven aan de kassa. Deze plastic… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
250
Prijs per omdoos
€ 55,00 (€ 0,220 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 52,25 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 49,50 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 46,75 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  334 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,22*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQU004
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Budget plastic tassen - Wit "

   Bent u op zoek naar goedkope plastic tassen? Neem dan een kijkje naar onze budget plastic tassen. Dit zijn tassen gemaakt van sterk plastic welke zacht aanvoelt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of om tegen een vergoeding mee te geven aan de kassa. Deze plastic tassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte budget plastic tassen – Wit 

   Neem eens een kijkje naar onze budget plastic tassen – wit. Deze tassen zijn te bestellen tegen een mooie prijs. Deze goedkope plastic tassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Zowel in een vlak formaat als in een plastic tas met een bodemvouw. De tassen zijn voorzien van een versterkt handvat, zodat deze niet scheurt tijdens het dragen. Deze budget plastic tassen zijn gemaakt van 50 mu. LDPE poly. Dit is een sterk en tegelijkertijd zachte soort plastic, zoals u deze bijvoorbeeld vaak in de supermarkt tegenkomt. Deze tassen zijn zowel onbedrukt te leveren als bedrukt met uw eigen logo. Dit kan zowel op de voor- en achterzijde in elke gewenste PANTONE kleur. 
   Bekijk de FAQ over budget plastic tassen – wit voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Budget plastic tassen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Uitgestanste handgreep
   Bedrukbaar
   1 - 4 PMS kleuren
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Breedte x hoogte + bodemvouw
   Formaat
   21 x 30 cm.
   37 x 44 + 2 x 4 cm.
   45 x 50 + 2 x 5 cm.
   60 x 51 + 2 x 4 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn budget plastic tassen – wit ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Zijn budget plastic tassen – wit bestand tegen vocht of regen? 
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde. Deze tassen zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.
   Wat is de minimale oplage om budget plastic tassen - wit te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 250 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. De hoeveelheid tassen verschilt per formaat. De tassen in formaat 22 x 30 cm. worden verpakt per 1.000 stuks, de tassen in formaat 37 x 44 + 2 x 4 cm. en 45 x 51 + 2 x 4 cm. worden verpakt per 500 stuks en de grote tassen in formaat 60 x 51 + 2 x 4 cm. worden per 250 stuks verpakt.
   Waar worden budget plastic tassen – wit voor gebruikt? 
   Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in kledingwinkels, supermarkten of bijvoorbeeld beurzen. De tassen zijn erg sterk en kunnen door het sterke handvat gemakkelijk gedragen worden. Deze plastic tassen zijn relatief goedkoop en kunnen daardoor gemakkelijk worden weggegeven.
   Kan ik mijn budget plastic tassen – wit ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de plastic tasjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Wat is de levensduur van budget plastic tassen – wit?
   Deze budget plastic tassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld een aankoop in de supermarkt of bij een kledingwinkel. U kunt de tassen hergebruiken in plaats van direct weg te gooien. De tassen zijn sterk genoeg om een aantal keer gebruikt te worden en zijn voorzien van een sterk handvat.
   In welke formaten zijn budget plastic tassen - wit beschikbaar?
   Deze tassen zijn in meerdere formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen van een kleine tas zonder bodemvouw in formaat 22 x 30 cm. Dit formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte. Daarnaast kunt u kiezen voor grotere formaten met een bodemvouw. Dit zijn de formaten 37 x 44 + 2 x 4 cm., 45 x 51 + 2 x 4 cm. en 60 x 51 + 2 x 4 cm. Deze formaten worden weergegeven als breedte x hoogte + bodemvouw. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Kan ik budget plastic tassen - wit op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking als bijvoorbeeld flexiloop of een extra zijvouw.
   Hoe snel kunnen budget plastic tassen geleverd worden?
   Deze budget plastic tassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren. Wanneer u kiest voor een tas bedrukt met uw logo, is de levertijd 4-5 weken na akkoord op de PDF-drukproef.
   Van welk materiaal worden budget plastic tassen - wit gemaakt? 
   Budget plastic tassen worden gemaakt van 50 mu. LDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. LDPE staat voor Low-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke zacht aanvoelt maar erg stevig is en niet snel scheurt. De materiaalkleur is wit aan de binnen- en buitenzijde. Mocht u een andere materiaalkleur wensen, kijk dan eens naar de gekleurde budget plastic tassen. Wij hebben veel verschillende designs en kleuren in ons assortiment.
   Zijn er ook andere kleuren budget plastic tassen beschikbaar?
   Zeker! Er zijn naast witte budget plastic tassen een heel aantal andere kleuren verkrijgbaar in ons assortiment. Wij hebben verschillende kleuren, designs en formaten voor u op voorraad. Van gekleurde tassen tot een print in Boerenbont of een regenboogdesign.
   Zijn budget plastic tassen te bedrukken met mijn ontwerp?
   Deze plastic tassen zijn te bedrukken met uw logo of ontwerp. Dit kan zowel aan de voor- en achterzijde van de tas. De tas is beschikbaar in standaardformaten en uw logo kunnen we drukken in elke wenselijke PANTONE kleur. Dit kan zowel voor formaat 37 x 44 + 2 x 4 cm., 45 x 51 + 2 x 4 cm. en 60 x 51 + 2 x 4 cm. De minimale oplage voor het bedrukken van plastic tassen is 5.000 stuks. Deze tassen worden bedrukt door middel van flexodruk. Hiermee kunnen we uw logo duidelijk en scherp drukken voor het beste resultaat. De levertijd voor een bedrukte tas is ongeveer 4-5 weken na akkoord op de PDF-drukproef.