Classic ZEROTREE® tassen - Hennepgras - Groen

Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze classic ZEROTREE® tassen - hennepgras. Deze tassen zijn gemaakt van gerecycled papier en verwerkt met hennepgrasvezels. Zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie v… Lees meer

Configureer uw product

Materiaalkleur
Formaat
3. Bedrukking
4. Aantal drukkleuren
5. Aantal omdozen
5. Aantal omdozen
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 100,00 (€ 1,00 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 95,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 90,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 85,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
6. Levering
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 1,05*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: ZGL003
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Classic ZEROTREE® tassen - Hennepgras"

  Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze classic ZEROTREE® tassen - hennepgras. Deze tassen zijn gemaakt van gerecycled papier en verwerkt met hennepgrasvezels. Zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. U ziet de grasvezels terug in de tas, waardoor deze tas een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling heeft. Deze tassen zijn vanuit voorraad leverbaar in verschillende formaten. De classic ZEROTREE® tassen kunnen zowel met als zonder bedrukking uit voorraad worden geleverd.

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte classic ZEROTREE® tassen – Hennepgras  

  Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Kijk dan eens naar onze classic ZEROTREE® tassen. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en voorzien van grasvezels. De tassen zijn voorzien van 2 platte lussen. De tassen zijn voorzien van ons ZEROTREE® label en er zijn geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in uw verantwoorde kledingzaak, een natuurwinkel of bijvoorbeeld een wereldwinkel. De tassen zijn ook erg geschikt om uit te delen op een evenement of beurs, de tassen laten zien dat u rekening houdt met het milieu en heeft een duurzame uitstraling. 
  Bekijk de FAQ over classic ZEROTREE® tassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.

  Classic ZEROTREE® tassen bestellen op maat?  

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Lussen
  Materiaal
  Papier
  Materiaalkleur
  Groen
  Maatvoering
  Breedte + diepte x hoogte
  Formaat
  31 + 10 x 40 cm.
  40 + 10 x 35 cm.
  Ecologisch
  Duurzaam
  Gerecycled

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Van welk materiaal worden classic ZEROTREE® tassen gemaakt? 
  De classic ZEROTREE® tassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® tassen welke wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze tassen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze tassen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.
  Hoe snel kunnen classic ZEROTREE® tassen geleverd worden? 
  Deze classic ZEROTREE® tassen kunnen al snel bij u worden geleverd. Mocht u de tassen direct nodig hebben, wij kunnen de tassen al binnen 24 uur bij u leveren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw logo op de voor- en achterzijde in verschillende kleuren. Neem contact op met een van onze collega’s om u zo goed mogelijk te adviseren.
  Wat is de minimale oplage om classic ZEROTREE® tassen te bestellen? 
  De minimale oplage voor het bestellen van onbedrukte classic ZEROTREE® tassen is 100 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Wilt u de tassen graag bedrukken met uw logo, dan is de minimale oplage tevens 100 stuks. U kunt de tassen zowel op de voor- en achterzijde bedrukken in verschillende PANTONE® kleuren.
  Zijn classic ZEROTREE® tassen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
  Classic ZEROTREE® tassen zijn gemaakt van gerecycled papier gemixt met hennepgrasvezels. De vezels in de tas zijn duidelijk zichtbaar, zodat deze tassen naast ecologisch zijn ook een ECO uitstraling hebben. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® tassen welke wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze tassen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze tassen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.
  Waar worden classic ZEROTREE® tassen voor gebruikt? 
  De ZEROTREE® tassen kunnen in vele verschillende branches worden gebruikt. De ECO uitstraling van deze tassen past perfect bij mili