Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen - Zwart

Wilt u direct ecologische tassen bestellen? Kies dan voor jute met gekleurde koorden en zijvouwen met of zonder bedrukking. Deze jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen zijn direct vanuit voorraad leverbaar in verschillende formaten. Naast de ecologische uitstraling zijn deze tassen erg ster… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
50
Prijs per omdoos
€ 153,50 (€ 3,070 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 145,82 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 138,15 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 130,48 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 2,83*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DJK007
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen "

   Wilt u direct ecologische tassen bestellen? Kies dan voor jute met gekleurde koorden en zijvouwen met of zonder bedrukking. Deze jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen zijn direct vanuit voorraad leverbaar in verschillende formaten. Naast de ecologische uitstraling zijn deze tassen erg sterk en daardoor duurzaam in gebruik. De gekleurde koorden en zijvouwen geven de tas een speelse uitstraling. De jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen kunnen zowel met als zonder bedrukking snel geleverd worden.

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen

   Bent u op zoek naar een ecologische en duurzame tas? Kies dan voor de jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen. Het materiaal is gemaakt van natuurlijk geweven 13x13 PSI bruin jute. De korte ingekleurde ronde katoenen koorden zorgen voor extra draagcomfort. De jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Aan de binnenzijde van de jute tassen is een laminaat aangebracht. Het resultaat is een zeer sterke, ecologische en duurzame tas. De jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen zijn zeer breed inzetbaar, van modewinkels tot (biologische) supermarkten, maar zijn ook zeer geschikt als promotionele tas. 
   Bekijk de FAQ over jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.

   Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen op maat?

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.  

   Downloads

   Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Lussen
   Materiaal
   Jute
   Materiaalkleur
   Grijs
   Zwart
   Donkerblauw
   Bordeauxrood
   Maatvoering
   Breedte + diepte x hoogte
   Formaat
   45 + 17 x 40 cm.
   Ecologisch
   Duurzaam
   Herbruikbaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Wat is de minimale oplage om jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen te bestellen? 
   Jute tassen worden per omdoos verkocht. Er zitten 50 stuks in een omdoos. Dit is dan de minimale oplage om te bestellen.
   Waar worden jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen voor gebruikt? 
   Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen zijn zeer breed inzetbaar en worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Van BIO winkels tot supermarkten, maar ook bij evenementen of beurzen als promotiemateriaal.
   Van welk materiaal worden jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen gemaakt? 
   Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen worden gemaakt van natuurlijk jute. De standaard dikte/weving van jute tassen wordt als volgt benoemd: 13x13 PSI naturel jute.
   Jute bags with colored handles and side gussets 
   Are you looking for a jute bag with something special? Take a look at our jute with colored handles and side gussets with or without printing. These jute bags with colored handles and side gussets are available directly from stock in different sizes. In addition to the ecological appearance, these bags are very strong and therefore durable in use. The colored handles and side gussets give the bags a playful look. The jute bags with colored handles and side gussets can be delivered fast with or without printing.
   Hoe snel kunnen jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen geleverd worden? 
   Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen kunnen zowel met als zonder bedrukking binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Same Day Delivery is eveneens mogelijk in overleg. Handig voor als u met spoed jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen nodig heeft voor bijvoorbeeld een evenement of als u net erachter komt dat u zonder zit. De stuksprijs wordt voordeliger als u kiest voor een standaard levering of laagste prijs levering.
   Zijn jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen worden gemaakt van natuurlijk jute materiaal. Daarnaast is dit materiaal erg sterk waardoor de tas vaker hergebruikt zal worden. Om deze reden is een jute tas een duurzame tas te noemen.
   In welke formaten zijn jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen beschikbaar? 
   De jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen zijn leverbaar in het formaat 45 + 17 x 40 cm. (breedte + diepte x hoogte) Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan.
   Zijn jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen bestand tegen vocht of regen?
   Omdat het jute materiaal is voorzien van een laminaat aan de binnenzijde is het jute materiaal waterdicht en zal geen regen doorlaten. De buitenzijde kan uiteraard wel nat worden, een kleine regenbui is geen probleem maar het materiaal kan geen uren in de regen blijven staan.
   Wat is jute materiaal precies?
   Jute bestaat uit lange natuurlijke vezels afkomstig uit juteplanten van het geslacht ‘Corchorus’. De jutevezels worden uit de stam van de plant gewonnen en gesponnen tot lange jute draden, ook wel “golden fibers” genoemd vanwege de glanzende goudachtige vezels.
   Hoe worden jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen gedrukt? 
   Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen worden gedrukt in zeefdruk. Hierbij is het niet mogelijk om een raster of aflopende opdruk te bedrukken.
   Kan ik jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen op maat laten maken? 
   Oplage, formaat, bedrukking, levertijd of samenstelling niet mogelijk? Geen probleem, vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanaf 500 stuks kunnen wij uw jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen al geheel custom made produceren.
   Waar kan ik mijn bedrukte jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen ophalen? 
   Bedrukte jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen kunt u ook bij ons op locatie ophalen. Ons adres is: Nobelstraat 35, 3846 CE in Harderwijk. Wij zijn dagelijks geopend tussen 08:00 uur en 17.30 uur. Heeft u geen ophaalbericht ontvangen? Neem dan vooraf even contact met ons op over de status van uw bestelling. Jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen, maar zonder verdere bedrukking kunnen wij tevens dezelfde dag voor u klaarzetten. Deze jute tassen met gekleurde koorden en zijvouwen halen wij uit onze eigen voorraad.