Luxe paraplutas houder - Chroom - Zilver

Bent u op zoek naar een manier om uw hal of entree schoon te houden tijdens regenachtige dagen? Dan is de paraplutas houder ideaal voor u. U kunt de paraplutassen ophangen in de paraplutashouder bij de ingang van uw pand. U kunt zowel de tassen als de houders bij ons bestellen, wij leveren deze al… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1
Prijs per omdoos
€ 172,00 (€ 172,000 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 163,40 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 154,80 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 146,20 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  335 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 148,10*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: PPH004
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Luxe paraplutas houder - Chroom"

   Bent u op zoek naar een manier om uw hal of entree schoon te houden tijdens regenachtige dagen? Dan is de paraplutas houder ideaal voor u. U kunt de paraplutassen ophangen in de paraplutashouder bij de ingang van uw pand. U kunt zowel de tassen als de houders bij ons bestellen, wij leveren deze al binnen 1-3 werkdagen. 

   Bestel uw luxe paraplutas houder - chroom 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic paraplutas houder - chroom . Deze houders zijn al binnen 1-3 werkdagen te leveren zodat u voorbereid bent of regenachtige dagen. De paraplutas houder kan bijvoorbeeld worden gebruikt in luxe kledingwinkels of musea. Deze paraplutas houder wordt bij de ingang geplaats en voorzien van paraplutassen. Deze hebben wij voor u beschikbaar en kunnen wij met de houder meeleveren. U kunt tijdens slecht weer uw paraplu in de zak plaatsen. Dit voorkomt dat de ruimte nat en vies wordt. Ook voorkomt dit dat de vloer glad wordt door het regenwater en voorkomt u mogelijke valpartijen van uw bezoekers.
   Bekijk de FAQ over de paraplutas houder - chroom voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Ophanghaken
   Insteekvenster
   Materiaal
   RVS
   Materiaalkleur
   Zilver
   Maatvoering
   Breedte x diepte x hoogte
   Formaat
   28 x 27,5 x 101 cm.
   Ecologisch
   Duurzaam
   Herbruikbaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Kan ik mijn paraplutas houder - chroom ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de paraplutas houder bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   In welke formaten zijn paraplutas houder - chroom beschikbaar? 
   Deze tassen zijn enkel verkrijgbaar in het formaat 28 x 27.5 x 101 cm. Dit formaat wordt weergegeven als breedte x lengte x hoogte. Tevens hebben wij paraplutassen beschikbaar, deze zijn verkrijgbaar in formaat 15 x 85 cm. Naast deze versie in het chroom hebben wij ook een meer luxe variant in onze voorraad, welke is voorzien van een zwarte metalen ombouw. 
   Wat is de minimale oplage om paraplutas houders - chroom te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van een paraplutas houder is 1 stuk. U kunt deze dezelfde dag ophalen of binnen 1 tot 3 werkdagen bij u op de stoep laten afleveren. Daarnaast hebben wij paraplutassen voor u beschikbaar vanaf 500 stuks per doos.
   Hoe snel kunnen paraplutas houder - chroom geleverd worden? 
   De paraplutas houder kan al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de houder dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u hem eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de houder snel kunnen leveren. Naast de houder hebben wij ook speciale plastic paraplutassen op voorraad.
   Wat is de levensduur van paraplutas houders?
   De paraplutas houders kunnen jaren lang worden gebruikt. Het sterke frame is gemaakt van metaal en is roestvrij zodat hij er netjes en toonbaar uit blijft zien.
   Zijn paraplutas houder - chroom bestand tegen vocht of regen? 
   Paraplutas houders zijn bestand tegen vocht of regen, de houders zijn gemaakt van roestvrij materiaal. De tassen welke in de houder hangen zijn waterdicht. Het houdt het water in de tas en zorgt ervoor dat uw hal niet nat wordt. Hiermee voorkomt u een gladde vloer en houdt u de ruimte netjes en schoon.
   Van welk materiaal worden paraplutas houder - chroom gemaakt? 
   De paraplutas houder wordt gemaakt van metaal. De binnenzijde is voorzien van een ophangrek voor de plastic tassen. De bovenzijde is voorzien van een houder voor bijvoorbeeld een flyer of een kaart.
   Waar worden paraplutas houder - chroom voor gebruikt?
   De paraplutas houder kan bijvoorbeeld worden gebruikt in luxe kledingwinkels of musea. Deze paraplutas houder wordt bij de ingang geplaatst en voorzien van paraplutassen. U kunt tijdens slecht weer uw paraplu in de zak plaatsen. Dit voorkomt dat de ruimte nat en vies wordt. Ook voorkomt dit dat de vloer glad wordt door het regenwater en voorkomt u mogelijke valpartijen van uw bezoekers.