Luxe plastic schoudertas met A4 insteekvenster - Semi-transparant

50% SALE!
Bent u op zoek naar plastic tassen voor een promo actie of om uit te delen op een beurs of evenement? Kijk dan eens naar de luxe plastic schoudertassen  met A4 insteekvenster. Deze schoudertassen is verkrijgbaar met een lang tube koord en een insteekvenster op de voor- en achterzijde. Deze tas… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 65,00 / € 32,00 (€ 0,320 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  335 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,77*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQC022
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Luxe plastic schoudertas met A4 insteekvenster"

   Bent u op zoek naar plastic tassen voor een promo actie of om uit te delen op een beurs of evenement? Kijk dan eens naar de luxe plastic schoudertassen  met A4 insteekvenster. Deze schoudertassen is verkrijgbaar met een lang tube koord en een insteekvenster op de voor- en achterzijde. Deze tassen zijn semi-transparant, ideaal als tas om uw flyer of magazine in te verpakken.

   Bestel uw luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster

   Neem eens een kijkje naar onze luxe plastic schoudertassen  met A4 insteekvenster. Deze tassen zijn perfect in te zetten op een beurs of evenement. U kunt hierin uw promo artikelen verpakken en bijvoorbeeld een flyer of informatieboekje in het insteekvenster plaatsen.  Deze tassen zijn voorzien van transparante tube koorden. Deze tassen zijn gemaakt van semi-transparant 180 micron PP, dit is een sterk en stevig materiaal. 
   Bekijk de FAQ over luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

   Luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster maat?  

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.  

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Koorden
   Insteekvenster
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Semi-transparant
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   35 x 28 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster bestand tegen vocht of regen? 
   Deze luxe plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Deze tassen laten geen vocht door en beschermen uw producten tegen de regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde.
   Kan ik luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic schoudertassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking als bijvoorbeeld luxe katoenen koorden.
   Wat is de minimale oplage om luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van luxe plastic tassen is 100 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. De schoudertassen zijn voorzien van een insteekvenster op A4 formaat. Deze tassen kunnen wij al binnen 1 tot 3 werkdagen leveren.
   Waar worden luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster voor gebruikt? 
   Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken tijdens een beurs of evenement. U kunt hierin uw promo artikelen of reclameflyers in kwijt. Deze tas is gemakkelijk te dragen zodat de bezoeken van het evenement deze gemakkelijk de gehele dag mee kunnen nemen. De tassen zijn semi-transparant, waardoor er vanuit de buitenzijde gezien wordt wat er in de tas zit. Aan de voor- en achterzijde van de tas kunt u een flyer of boekje plaatsen welke voor iedereen zichtbaar is. 
   In welke formaten zijn luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster beschikbaar? 
   Deze schoudertas is verkrijgbaar in een enkel formaat, namelijk 35 x 28 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Zijn luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Zijn er ook andere kleuren luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster beschikbaar?
   Deze plastic tassen met insteekvenster zijn alleen beschikbaar in semi-transparant materiaal. Wel hebben wij een heel aantal andere plastic en papieren tassen op voorraad. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en designs.
   Kan ik mijn luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster tassen ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de luxe plastic tassen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Van welk materiaal worden luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster gemaakt? 
   Deze luxe plastic tassen worden gemaakt van semi-transparant 180 micron PP. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. Deze tassen zijn super sterk, blijven rechtop staan en zullen niet scheuren.
   Hoe snel kunnen luxe plastic schoudertassen met A4 insteekvenster tassen geleverd worden? 
   Deze luxe plastic tassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.