Papieren opvulmateriaal - Wit

Bent u op zoek naar een beschermend materiaal voor het versturen van uw producten? Kies dan voor papieren opvulmateriaal. Papieren opvulmateriaal is leverbaar per omdoos à 5 KG. Bij een webshop bestelling zit het product vaak in een verzenddoos of verzendzak verpakt. Voor kwetsbare producten is het… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1
Prijs per omdoos
€ 80,35 (€ 80,350 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 76,33 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 72,32 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 68,30 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  335 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 72,37*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: VPM003
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Papieren opvulmateriaal"

   Bent u op zoek naar een beschermend materiaal voor het versturen van uw producten? Kies dan voor papieren opvulmateriaal. Papieren opvulmateriaal is leverbaar per omdoos à 5 KG. Bij een webshop bestelling zit het product vaak in een verzenddoos of verzendzak verpakt. Voor kwetsbare producten is het belangrijk dat de inhoud van de verzendzak of verzenddoos beschermd wordt. Door het product te verpakken met papieren opvulmateriaal zorgt u dat de inhoud minder los komt te liggen. Daarnaast is dit ook een populair product om in een geschenkdoos te gebruiken als decoratie en versiering. Het papieren opvulmateriaal is vanuit voorraad snel leverbaar. 

   Bestel uw papieren opvulmateriaal 

   Wilt u uw webshop bestellingen beschermd versturen of zoekt u decoratie of versiering voor in een luxe doos? Kies dan voor papieren opvulmateriaal. Papieren opvulmateriaal is gemaakt van kraft papier. Dit kraft papier is volledig recyclebaar en daarom zeker milieuvriendelijk te noemen. Het papieren opvulmateriaal, ook wel bekend onder de naam spiro, zijn allemaal spiralen van papier welke op een feestelijke manier kunnen worden opgevuld in bijvoorbeeld een magneetdoos of verzenddoos. Ook zal de inhoud hierdoor minder gaan schuiven. Of het nu gaat om een fles wijn, brochure, lingerie, alles kan goed worden verpakt met dit papieren opvulmateriaal. Direct vanuit voorraad leverbaar en kan snel worden geleverd. 
   Bekijk de FAQ over papieren opvulmateriaal voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.    

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Rol
   Omdoos à 5 KG
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Wit
   Zwart
   Bruin
   Maatvoering
   Breedte
   Formaat
   10 mm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Is papieren opvulmateriaal bestand tegen vocht of regen? 
   Papieren opvulmateriaal is gemaakt van kraft papier en is daarom niet bestand tegen vocht of regen.
   Kan ik mijn papieren opvulmateriaal ook ophalen?
   Papieren opvulmateriaal kunt u ook bij ons op locatie ophalen. Ons adres is: Nobelstraat 35, 3846 CE in Harderwijk. Wij zijn dagelijks geopend tussen 08:00 uur en 17.30 uur. Heeft u geen ophaalbericht ontvangen? Neem dan vooraf even contact met ons op over de status van uw bestelling. Papieren opvulmateriaal zonder bedrukking kunnen wij tevens dezelfde dag voor u klaarzetten. Deze halen wij uit onze eigen voorraad.  
   Hoeveel materiaal heb ik nodig om een doos mee op te vullen?
   Helaas is er geen formule om eenvoudig mee uit te rekenen hoeveel opvulmateriaal u nodig heeft. Dit hangt allereerst af van het formaat doos waar u dit in wilt verpakken, hoeveel producten er in de doos worden verpakt en hoe u het zelf wilt aankleden. Hoe meer materiaal hoe beter de bescherming en hoe luxer de uitstraling.
   Hoe snel kan papieren opvulmateriaal geleverd worden? 
   Papieren opvulmateriaal kan zonder bedrukking binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Same Day Delivery is eveneens mogelijk in overleg. Handig voor als u met spoed papieren opvulmateriaal nodig heeft.
   In welke formaat is papieren opvulmateriaal beschikbaar? 
   Papieren opvulmateriaal is leverbaar in het volgende formaat : 
   • 10 mm. (breedte) ± 5 kg 
   Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan. 
   Wat is de minimale oplage om papieren opvulmateriaal te bestellen? 
   Papieren opvulmateriaal wordt per doos van ca. 5 KG verkocht.
   Waar wordt papieren opvulmateriaal voor gebruikt? 
   Bij een webshop bestelling waarbij een kwetsbaar product wordt verstuurd in een verzendzak of verzenddoos dient het papieren opvulmateriaal als een extra laag bescherming. De inhoud zal minder snel schuiven. Ook erg populair als versiering of decoratie in een cadeaudoos.
   Van welk materiaal wordt papieren opvulmateriaal gemaakt? 
   Papieren opvulmateriaal wordt gemaakt van wit of bruin kraft papier. Het zit aan elkaar vast in een spiraalvorm zodat het op een speelse manier in de doos kan worden opgevuld.
   Is papieren opvulmateriaal ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Papieren opvulmateriaal is gemaakt van onbewerkt kraft papier. Dit papier kan volledig worden gerecycled en is daarnaast ook herbruikbaar.