Plastic beschermhoezen voor tassen - Transparant

Bent u op zoek naar een manier om uw luxe tas en product te beschermen in de regen? Kijk dan eens naar onze plastic regenhoezen voor tassen. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw luxe high-end shop. Op deze manier kunt u de luxe verpakking waarin in uw product verpakt is besche… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
500
Prijs per omdoos
€ 60,00 (€ 0,120 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 57,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 54,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 51,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,29*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: HQT002
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic beschermhoezen voor tassen "

   Bent u op zoek naar een manier om uw luxe tas en product te beschermen in de regen? Kijk dan eens naar onze plastic regenhoezen voor tassen. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw luxe high-end shop. Op deze manier kunt u de luxe verpakking waarin in uw product verpakt is beschermen. De plastic beschermhoezen voor tassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd.

   Bestel uw plastic beschermhoezen voor tassen

   Neem eens een kijkje naar onze plastic beschermhoezen voor tassen. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw luxe high-end shop. Op deze manier kunt u de luxe verpakking waarin in uw product verpakt is beschermen. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn voorzien van een draagopening aan de bovenzijde. De beschermhoezen voor tassen zijn gemaakt van 25 mu. LDPE poly, dit is een zacht en transparant plastic. Deze zakken kunnen 100% worden gerecycled.  
   Bekijk de FAQ over plastic beschermhoezen voor tassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic beschermhoezen voor tassen maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Top opening
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Transparant
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   40 x 35 cm.
   50 x 45 cm.
   65 x 50 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn plastic beschermhoezen voor tassen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic stomerijhoes is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt. 
   Waar worden plastic beschermhoezen voor tassen voor gebruikt?
   Plastic beschermhoezen voor tassen worden voornamelijk gebruikt in chique winkels, luxe schoenen en tassen winkels en high-end brands. Deze luxe producten worden verpakt in een chique tas, mocht het slecht weer zijn, dan kan deze hoes uw verpakking beschermen. Dit maakt dat uw klant een mooie unboxing experience heeft bij thuiskomst en uw luxe verpakking bewaard kan blijven. 
   Wat is de minimale oplage om plastic beschermhoezen voor tassen te bestellen?
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 500 stuks. De hoezen worden per volle omdoos verkocht.   
   Hoe snel kunnen plastic beschermhoezen voor tassen geleverd worden?
   Deze plastic beschermhoezen voor tassen kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de hoezen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij onze producten altijd snel kunnen leveren.   
   Kan ik mijn plastic beschermhoezen voor tassen ook ophalen?
   U heeft de mogelijkheid om de plastic beschermhoezen voor tassen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   In welke formaten zijn plastic beschermhoezen voor tassen beschikbaar?
   Deze hoezen zijn in drie formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor formaat 40 x 35 cm., 50 x 45 cm. en formaat 65 x 50 cm. De formaten worden weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Wat is de levensduur van plastic stomerijhoezen?
   Deze plastic beschermhoezen voor tassen orden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Bij thuiskomst worden deze hoezen weggegooid. U kunt deze zakken weggooien en dit materiaal kan 100% gerecycled worden.  
   Kan ik plastic beschermhoezen voor tassen op maat laten maken?
   Mocht u een afwijkend formaat plastic beschermhoezen voor tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic stomerijhoes op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking. 
   Van welk materiaal worden plastic beschermhoezen voor tassen gemaakt?
   Plastic beschermhoezen voor tassen worden gemaakt van 25 mu. LDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. LDPE staat voor Low-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke zacht aanvoelt en is gemaakt van transparant materiaal.