Plastic beugeltassen - Effen kleuren - Zwart

Bent u op zoek naar tassen om uw luxe kleding in te verpakken? Kijk dan eens naar deze plastic beugeltassen met hersluitbare beugel. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen wij al binnen 1-2 werkdagen leveren. Dit zijn tassen welke ideaal zijn voor het verpakken en bescherm… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
120
Prijs per omdoos
€ 202,80 (€ 1,690 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 192,66 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 182,52 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 172,38 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 1,63*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQB003
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic beugeltassen - Effen kleuren"

   Bent u op zoek naar tassen om uw luxe kleding in te verpakken? Kijk dan eens naar deze plastic beugeltassen met hersluitbare beugel. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen wij al binnen 1-2 werkdagen leveren. Dit zijn tassen welke ideaal zijn voor het verpakken en beschermen van kleding of om te gebruiken bij een drogisterij. 

   Bestel uw plastic beugeltassen - effen kleuren 

   Neem eens een kijkje naar onze hersluitbare plastic beugeltassen. Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in een kledingwinkel of stomerij. U kunt de kleding verpakken in deze beugeltassen en meegeven aan de klant. Dit houdt de kleding schoon en droog tijdens het vervoer. Deze tassen zijn gemaakt van gekleurd 150 micron LDPE, dit is een sterk materiaal welke zacht en soepel aanvoelt. De bovenzijde van de tas is voorzien van een zwarte hersluitbare plastic beugel om de tas geheel af te sluiten. Deze tassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en kunnen wij al binnen 1-2 werkdagen leveren. 
   Bekijk de FAQ over plastic beugeltassen - effen kleuren voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic beugeltassen - effen kleuren op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Beugelsluiting
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Zwart
   Bordeauxrood
   Zilver
   Maatvoering
   Breedte x hoogte + bodemvouw
   Formaat
   60 x 55 + 2 x 5 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Waar worden plastic beugeltassen - effen kleuren voor gebruikt? 
   Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in een kledingwinkel of stomerij. U kunt de kleding verpakken in deze beugeltassen en meegeven aan de klant. Dit houdt de kleding schoon en droog tijdens het vervoer. Deze tassen zijn geheel af te sluiten aan de bovenzijde door de beugelsluiting zodat de kleding niet nat wordt in de regen. Het meegeven van de kleding in een beugeltas geeft de klant een luxe gevoel en geeft uw product extra waarde.
   Kan ik plastic beugeltassen - effen kleuren op maat laten maken?
   Mocht u een afwijkend formaat plastic beugeltassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke bedrukking.
   Zijn plastic beugeltassen - effen kleuren bestand tegen vocht of regen? 
   Deze luxe plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Deze tassen laten geen vocht door en beschermen uw producten tegen de regen. Het plastic materiaal is waterafstotend en de tas wordt aan de bovenzijde afgesloten door de plastic beugelsluiting.
   Kan ik mijn plastic beugeltassen - effen kleuren tassen ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de luxe plastic beugeltassen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   In welke formaten zijn plastic beugeltassen - effen kleuren beschikbaar? 
   Deze beugeltas is verkrijgbaar in een enkel formaat, namelijk 60 x 55 + 2 x 5 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte + zijvouw. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan.
   Hoe snel kunnen plastic beugeltassen - effen kleuren tassen geleverd worden? 
   Deze luxe beugelplastic tassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Van welk materiaal worden plastic beugeltassen - effen kleuren gemaakt?
   Deze luxe plastic tassen worden gemaakt van 150 micron LDPE. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. Het materiaal van de tassen voelt zacht aan, maar is erg sterk en zal niet snel scheuren. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalkleuren. Het handvat van de tas is gemaakt van een hard plastic beugel.
   Wat is de minimale oplage om plastic beugeltassen - effen kleuren te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van luxe plastic tassen is 120 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Deze tassen kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen leveren.
   Zijn plastic beugeltassen - effen kleuren ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Zijn er ook andere kleuren plastic beugeltassen -beschikbaar?
   Deze plastic tassen met hersluitbare beugel zijn verkrijgbaar in zilverkleur, zwart en bordeauxrood. Wij hebben ook een beugeltas op voorraad met een regenboog bedrukking. Neem daarvoor hier een kijkje.